110830

Denna veckan har vi fullt hotell så mkt att göra. Idag o imon jobbar jag springpass, 16- 20 och sen jobbar jag hela pass hela helgen. Skulle varit ledig fredag kväll, men fick hoppa in då med.... Jaja jag tjänar ju pengar iaf :)
Har precis lagat mat, måste hoppa in i duschen nu, men jag orkar verkligen inte!!! :P

...

Bättre med ett ärligt nej än ett falskt ja!


En väns örfilar är bättre än en fiendens kyssar.

110825

Heeeeeeej :)

Nu är jag hemmmmma från jobbet, nu tar jag helg wiiiie!! :)

Min första och sista lediga helg på länge!! Så jag ska njuta

Men det har varit lugnt på jobbet ikväll också, bara att det kom in en psykotjej och skrämde sskiten ut mig. Hon var som från en skräckfilm, fyfan hjärtat höll på att hoppa ut genom munnen :P
Nu ska jag iaf försöka varva ner så att jag kan somna så snart som möjligt, för imon ska jag upp redan vid 8. Ska följa med Maja till sjukhuset i karlskrona och sen ska vi gå en runda på stan, så vi åker redan vid 9.. Så jag börjar inte min ledighet med sovmorgon.. Och på lördag åker vi tidigt till ikea så jag fortsätter inte med sovmorgon heller :P
Jaja, jag kommer upp i tid iaf :)
Jilke har ju köpt en ny bil till mig, en volvo. Så på lördag åker lilla familjen till ikea med sin lilla volo :) Och mamma fick med följa med<3
Nu är det bara en hund med som saknas och sen kan vi byta efternamn till Svensson!

Tror jag har mognat alldeles för mycket i sommar. Ibland kommer det stunder nu för tiden när jag och Jilke faktiskt förstår varandra, då måste det väll vara dags att göra slut?? ;)

20110824

Nu är klockan över tolv, så nu är det Jilkes födelsedag!!!<3

110821

Nu är det lugnt här på jobbet igen. Helt sjukt hur det ena dagen kan vara sån kaos så att man bara vill sätta sig ner och gråta typ och sen nästa dag är det hur lugnt som helst :P

Min kära kollega kommer typ inte förens tre heller dör hon var iväg, och jag som hade bråttom hem.... Vi ska på fördelsedagsmiddag för mormor, och Mattias är hemma från afganistan så han kommer!! :)

Ska försöka övertala mormor om att hon vill passa en hund valp på dagarna när jag och jilke jobbar! haha önska mig lycka till för det kommer att behövas ;)

Var en sjukt mystisk man som bodde på hotellet över natten, han sa att dom hade fått ställa in sin segelresa för att det blåste, hans lägenhet var översvämmad och bankomaten hade svalt hans kort. Haha, sen kom han och tiggde man och pengar till cigaretter av mig och när han inte fick det tiggde han cigaretter av hon som är husfru, han kom ner fyra gånger till henne så till slut fick hon gå och gömma sig när han kom.. Folk är fräcka!! Vet inte hur många ggr han kom ner till mig i repan igårkväll och stod och pratade och pratade, gick aldrig. Tillslut blev det ju bara jobbigt! Lite obehagligt när man sitter här helt ensam på hela hotellet..

Hade ingen mat med mig idag, så jag är jätte hungrig nu :( hejsvejs!

Jobb

Sitter på jobbet nu, lugnt här ikväll med, men detso med blir det nog att göra imon förmiddag tror jag. Har nämligen över 30 utcheck själv. Jaja det får gå :)
Drygt när det är såhär lugnt och man jobbar själv, tiden går så jäkla sakta!! Men nu ska jag inte säga för mkt för då blir det väll kaos imon :P På måndag är jag (förhoppningsvis) ledig! :)

Undra om jag kommer somna ikväll här på hotellet när jag inte har haft så mkt att göra, man är ju ine så trött då. hmm...

Ska fortsätt kolla på blocket och drömma nu ;)

110820

Helloooow nu har jag vaknat.. Upptäckte att jag har glömt att jag måste ha mat med mig idag... huuum undra hur jag ska lösa det, lite jobbigt när jag ska sova på hotellet för då måste jag ju ha mat med mig.. Jaja, det löser sig!
Sitter och kollar på tv nu, tradigt, åååh jag vill ha en huundvalp! Varför kan jag inte vara hemma med en valp. Tycker att det suger att man måste jobba hela tiden för att kunna klara sig, när fan är det man ska kunna vila upp sig då? Antingen måste man gå till skolan + ha ett jobb för att klarar sig, nu måste man jobba hela jävla tiden och om nått år måste man vara tillräckligt uppvilad för att orka taa tag i skolan igen och läsa vidare, samtidigt som man kanske måste jobba också för att få in pengar.. När exakt är det man ska vila sig då???? Nu hade man ju behövt gå hemma ett år och bara ta det lugnt, vila sig och göra roliga saker så att man orkar ta tag i sitt liv igen sen. Men man måste ju ha pengar... OND CIRKEL!!??

Skit med

hemma från jobb

Kommit hem från jobbet, slukat en macka, godis och ett glas cola. Nu har jag ont i magen... :P Åh pappa hittade valpar på blocket som jag vill han, damn att jag inte kan vara hemma med en valp!! :( Funderar på att gå och lägga mig nu men jag orkar inte.... :P


Nattinatti

110819

Jag skulle egentligen varit ledig idag. Men tjejen som jobbar natt har blivit sjuk så först var det meningen att jag skulle jobbat först förmiddag och sen gått o lagt mig på ett rum och sovit lite och sen jobbat natten med. Men Emelie var världens gulligaste och gjorde det istället för mig. Därför fick jag ta hennes eftermiddag idag. Men det gör inte så mkt, det är ju ändå dåligt väder och Jilke ska med jobba hela helgen. Idag kommer jag iaf hem och sover, imon får jag sova på hotellet. Men jag tror det var bra att jag inte jobbade inatt, sov nämligen på hotellet igår och då kunde jag inte somna, sov kanske en timme på hela natten. Var så trött igår på eftermiddagen att jag typ mådde illa. Jilke va med trött, så vi köpte thai, godis och kollade på malcom in the middle hela kvällen. Usch är skit trött idag med!!

Nej nu ska jag gå och göra frukost! :)

110817

Sitter på jobbet nu. Nu är det rätt lugnt. Fast vi har varit två nästan hela tiden idag. Stackars Gertrud har jobbat 4 h med mig, nu har hon gått och lagt sig i 2h, sen ska hon jobba nårra timmar när nattpersonalen kommer för linn mådde inte så bra, sen ska hon lägga sig typ 3h, upp och jobba och hjälpa till att sätta fram frukosten, gå o lägga sig vid 5 och sen börja jobba med mig kl 8- 12. Usch, jag är jävligt glad att jag inte är henne ikväll... Men det är klart, sen är hon ledig en hel vecka :)

Eftersom det är fullt hotell så har jag fått ta rummet som typ ligger i trappuppgången där tv:n inte funkar. Hoppas att folk inte tänker springa i trappen inatt för det ekar som fan ;)

Men det med Tv:n gör inte så mkt för jag har ju min dator :) har laddat den med avsnitt av malcom in the middle :)

Imon jobbar jag ju förmiddag, så då är jag faktiskt  ledig på kvällen och sen är jag ledig HELA fredag :) jippie!!

Nää nu ska jag fortsätta jobba!

<3

Utkast: Aug. 17, 2011

Nu har jag nästan precis kommit hem från jobbet, har hunnit äta en våffla med :) Ska snart gå och försöka sova, men det är bara så jäkla jobbigt att somna när man har jobbat eftermiddag allt bara snurrar och om man lyckas så drömmer man om det istället. Har vaknat många gånger i panik och bara ''FAN var är telefonen jag måste svara!!'' Eller ''Åh nej jag har glömt att slå på ölen han köpte innan ikväll, ska jag ringa hotellet??'' Äh hemskt är det, haha inte nog med att man ska tänka på det 8 timmar när man är där, man tänker på det de andra timmarna när man inte är där med... Nu kom iaf han som är chef för båda hotellen i karlskrona och sa till mig att jag inte får söka andra jobb och om jag inte tkr att jag får tillräckligt med timmar så ska jag ringa honom, så det är ju bra då behöver jag inte oroa mig om jobb iaf :)

Nu ska jag bara komma på vad jag vill göra resten av livet med ;)

Åh jag vill så gärna ha en hund, är så jävla sugen på det nu.. Kanske i höst? Men jag vågar inte när jag inte vet alls vad jag vill göra sen eller hur jag kommer att jobba..... 


Btw älskar min nya dator!! Det är skit härlig att skriva på :)

Imon jobbar jag eftermiddag och torsdag förmiddag, så då får jag sova där borta. Tror jag ska ladda över lite filmer till min lilla dator, så jag har nått att titta på innan jag ska sova imon! Det är rätt svårt att somna när man är van att sova hemma i sin vanliga säng, jämte

oj detta inlägget var från igår 16/8


110814

Sitter på joooobbet, inte mkt att göra här idag asså. Har haft 4 incheck totalt. Men om 30 min slutar jag och då är det bara en timme hem med ;) Men jag lyckade med en upsell, yeeeey me!!! ;D

Har jobbat eftermiddag 4 dagar denna veckan och förmiddag en dag. Så igår när jag jobbade förmiddag så blev jag och min kära sambo upphämtade av pappa, mormor och bosse. Och sen åt vi kräftor, kyckling och revben (för givetvis så skulle allt ha olika mat) :P Men trevligt var det!!! :)<3 Sen kom vi hem och jilke ville kolla på film, jag som hade varit uppe sen 5 var en aning trött, så jag tog mitt täcke och kudde och la mig i soffan. Vaknade 1.30, skitförbannad, skällde ut jilke och gick in och la mig i sovrummet... Haha, jag är som sagt farlig när jag är trött!!

Fick min studentpresent av honom igår med förresten, en laptop! Gulligt!
Jobbigt bara att han fyller år nästa vecka och nu måste jag toppa det.... ;P

Imon är jag leeeeeedig<3

Kom på igår att jag och Jilke har bott ihop nu i över ett år lite mer än 13 månader, shit vad tiden går!

Tror jag ska färga håret mörkbrunt i veckan, är sugen på det. Det kan väl bli bra?


Back in the days

'
Hahaha min BFF<333333


Hade gärna lagt upp en bild från idag, men nu är det så att jag vaknade med ett helt jävla berg i panna som gör svin ont!! Jag som aldrig får finnar!! :O:O Känns som min panna har feber...... Asså fyfan, det gör ju skit ont med en finne ju, hur fan överlever folk med akne och grejer dom måste ju vara jätte ömma i hela ansiktet?? :O



Okej då :P ser ni i min panna? Ajaj.....

110809

Heeeeej :) har spenderat hela dagen idag i malmö med världens bästa johanna! Har verkligen haft svin kul! :)
Nu ska jag städa lite i lägenheten för Jilkesilkefilke kommer hem imon på morronen!!! Och om en halvtimme hämtar johanna upp mej och så drar vi o fikar på rökan ;)

Idag är det även min söndag, så nu väntar 5 arbetsdagar till! :P

.

När ditt ex säger
- Du kommer aldrig hitta någon som mig igen!
Svara
-Jag vet, det är det som är meningen

 ;)

110804

Heeeeeeej ;)

Eftersom att jag jobbar hela sommaren kunde inte jag följa med Jilke till Holland, så igår natt stack han iväg med Kim istället. Så nu är jag helt ensam i hela världen i en veckan (eller iaf i lägenheten) :P Igår sysselsatte jag mig med att jobba 8h, bada med alexandra och äta hos mormor o bosse. När jag kom hem så unnade jag mig ett glas vin och lite kex. Idag sov jag till 10, tänkte ut och gå en runda och sen drar jag iväg för att jobba till halv elva. Tur att jag jobbar eftermiddag, eftermiddag, förmiddag för då hinner jag bara sova ändå och imon måste jag sova borta på hotellet eftersom att jag slutar 22.30 och börjar igen på lördag. Sen har jag bara söndag kvar och SEN är jag ledig två dagar :)

Så nu vet ni hur det ligger till ;) Nu ska jag kolla på Jims värld och sen ut och gå!


RSS 2.0