soooooova!

Men nu ska jag sova!

110323

Haft praktik hela eftermiddagen kom hem med tåget  22.30, och känner mig sjukt trött. I förmiddags så var jag riktigt uppåt, tänk vad en rask promenad, en redbull och tre koppar kaffe kan göra! ;) Men sen när klockan började närma sig 20-21, så började det nästan flimmra framför ögonen. Men imon är jag iaf ledig, då ska jag plugga, städa och fika med Majsan!
Idag sa dom på hotellet igen hur gärna dom hade velat att jag skulle börjat där nu och hur bra jag passar där. Det är så himla kul att höra sånt!! Man blir så glad! :)
Dock måste jag ju höra av mej till kreativum och berätta att jag inte kommer att kunna jobba där alls i sommar, tre sommar jobb blir lixom för mkt, det finns ju faktiskt bara 24 h på ett dygn.

Måste även höra av mej till min chef och berätta att jag inte kan jobba veckan efter påsk, för nu har jag nämligen bokat in Göteborg, 3 nätter Gothia towers, den helgen eftersom det inte gick att komma iväg någon annan helg på hela våren. Så därför bestämde jag att både jag och Jilke får helt enkelt ta ledigt! Så jag skickade iväg Jilke med datumen idag så han kunde säga till sin chef :) haha bestämde även att han inte skulle jobba i helgen, för då är jag ledig och då ska vi ta det lugnt!! Herregud, vi kan ju fan inte alltid jobba, vi måste ju hinna träffas också. Jag sa till honom idag när jag träffade honom i 20 min att det kanske hade varit bra om vi började skriva brev till varandra, haha bor ihop och har ändå långdistans förhållande x)
Nej, men vi ska ha en mysig vår, fast det är mkt! I helgen ska vi gå på bio (har jag bestämt), haha hmm hoppas bara det går någon bra film :P

Det roliga är att den veckan vi åker till gbg, så ska jag till stockholm med klassen och veckan efter det så åker HR08H till PARIS!! Så under en två veckors period så kommer jag att vara i Stockholm, Göteborg och Paris :) Awsome <3


Gothia towers! :)


110322

Hejhej :)
Haft en rätt bra dag idag känner jag, även om den har varit rätt krävande. Började klockan 8 med matteB, sen ringde dom från hotellet och sa att dom behövde hjälp, så har jobbat eftermiddag där. Sen ville receptionschefen att jag skulle börja jobba helger där nu direkt och jag sa att jag nog kunde hjälpa till någon helg, och hon behövde mer hjälp än så, så jag skulle berätta för henne när jag har jobbat klart på krea, så jag kunde börja på hotellet :) Kul iaf att dom vill ha dit mej så gärna! Och Jilke har pratat med Ronnie om tärnöjobbet och förklarat att jag inte kommer att kunna vara där ute varje dag denna sommaren och att jag måste ta hotellet i första hand. Och han förstod faktiskt! ;o Haha det är därför det är bra att skicka jilke som budbärare eftersom alla på tärnö älskar honom, haha ronnies mamma kallar honom för sin lille prins x) Gulligt!

På tal om Jilke så var han sjukt gullig idag med, han jobbade ju hos Ronnie då hela förmiddagen och sen vid 12.30 kom han hem och skulle hämta sin  lunchlåda eftersom han jobbar eftermiddag på konga denna veckan och då åker dom från karlshamn 12.50. Just den tiden var jag hemma för att äta lunch, skulle laga mat och upptäcker att Jilke har slängt mina NYA diskborstar för dom var tydligen ''kassa'', jag får ett utbrott för att jag inte kan diska stekpannan, och frågar om han tycker att jag ska svälta ihjäl då! haha x)
Då kommer han på att han har glömt ronnies nycklar i sina byxor så han måste köra tillbaka med dom. Tio i ett kommer han in rusande i lägenheten med en ny diskborste i handen, som han har sprungit in och köpt påvägen tillbaka, ger den till mej, pussar mig och säger att han älskar mig fast jag har pms, sliter till sig sin lunch låda och rusar ner till sina jobbarkompisar som sitter och väntar på honom i bilen.. hahaha naw<3

Dock känns det jätte jobbigt att bläddra i min kalender för jag har kommit på att jag har fullt schema HELA våren, verkligen skitstressigt! En vecka har jag tre prov + nationellt i matteB, samma dagar MÅSTE jag vara med på utbildning i karlskrona om det nya incheckningssystemet och en av dessa dagarana är det även valsträning inför balen... Hur fan ska jag hinna med allt det på en dag? Jag kan ju inte dela mig tyvärr. Det jobbiga är ju att jag måste vara med på alla ställena, det finns inget jag kan skita i.. Ja det skulle väl vara valsen då men det hjälper ju inte så mkt, måste ju ändå vara på två ställen på dagarna.......
Hmmm, hur ska detta lösa sig, usch nej får inte tänka på det nu, ska ju snart sova! :/


Kul att jag har typ tio sånna här bilder från den kvällen... Miffo! Här kämpar jag för att få till en bra bild :P



Hahaha hittade massa roliga bilder i min kamera, underligt många på när jag sitter på toa, tydligen populärt att ta kort på mej just då..


110319

Ballottningen är över, fyfan vad skönt! En sak mindre att oroa sig över! ;)
Kul förfest, undra bara om mina grannar tyckte det, tur att den bara höll på i lite mer än en timme ;)

Idag är det jobb som gäller till klockan 16, här är det jätte lugnt, men jag ska snart börja städa tänkte jag så  kan jag kanske till och med sluta lite tidigare! :)

Ikväll får vi väll se vad som händer, troligen inte mkt eftersom jilke bara har sovit typ 2 timmar inatt, och inte mkt mer de andra dagarna i veckan. Så vi kommer troligtvis bara vara hemma.
förkylningen vill inte släppa, känner mej inte speciellt bra idag heller men det är ändå rätt skönt att jobba och göra något, har ju bara varit hemma hela veckan.




So raise your glass if you are wrong
In all the right ways

110317

Har mått en liten gnutta bättre idag, men känner mej fortfarande inte helt frisk. Så jag stannar hemma imon med tror jag... Måste ändå städa och greja för imon kväll! Hoppas bara jag mår bättre då, så att det blir kul Men ifs så brukar det inte vara tråkigt att festa med min klass, dom är galna! x)
Tjejerna kommer vid 18 tiden, maja kanske kommer och fixar hos mej lite innan :) Måste skicka iväg Jilke till systemet, denna gången ska jag skriva en lapp till honom vad det är han ska köpa, sist skickade han memme och bad honom köpa 4 av samma sort, och sen blev han sur när jag sa till honom att det kanske var lite tråkigt att dricka samma cider hela förfesten, nej, då var jag otacksam! Haha x)

Var iaf klok och körde till coop och köpte stora plast muggar och plast shotglas så att jag ska slippa diska så mkt när jag kommer hem från jobbet på lördag.

Sprang till lindex precis inna dom stängde och köpte tre olika nagellack, så nu har jag gjort manikyr på mej själv, blev jätte fint, med lite vittglansigt underst, glittliga toppar och genomskinligt över alltihop.

Borde gå och lägga mej för jag känner mej inte speciellt pigg, men ändå är jag rastlös eftersom jag inte har kunnat göra nått på hela veckan... Ska kolla lite till på tv innan jag går och lägger mej.

<3

110316

Åhhh förkylningen vill inte släppa och jag mår piss, dumma jilke som bara mskrattade när jag sa till honom i söndags att febern var påväg, hmmf, nu ligger jag här med förkylning och feber.
Var hemma från matteB igår och tänkte försöka gå till praktiken idag, så jag tog två ipren och gick och la mej och kollade tv en timme för att dom skulle börja verka, nu snart två timmar senare fick jag inse att det inte hjälpte och har precis ringt och sjukanmält mej. Atttans nu kommer Emmelie bli besviken, vi som hade gömt undan mat till oss till idag!! :@
Aja, idag ska jag städa och plugga iaf, för helt plötsligt hade jag erbjudit klassen att ha förfesten på fredag utan att tänka på att jag då måste stääääda sjukt mkt idag och imon....
Usch jävla ballottning, jag vill inte vara med längre börjar bli nervös!

Sen tänkte jag kanske köra hem till mamma och pappa och ladda ner vänner så att jag har det att titta på, så kanske jag orkar gå en liten runda med smilla medans det laddar.

Jag som var så duktig och hade börjat träna och allt, och nu måste jag ligga still igen, nej imon ska jag vara FRISK!!!


Blandat!

Lite bilder!

Lite att göra på jobbet kanske?

hahaha x)

Alla hjärtansdag <3

16 månader i söndags!
Glutenfri kladdkaka med smälltchoklad över och laktosfri grädde till det ;)

Bilen :D

Vi i hotellklassen blev bjudna på finmiddag i skolan

Jobbajobbajoooobba!!

Sitter på jobbet nu igen, har igent att göra nu men snart blir det barnkalas! ;)
Ååh nu kom min kära kollega Johanna Olsson in i köket, wiihow sällskap:D

Hahaha bacj in the days <3

Snart stänger vi butiken! ;)

Johanna har gått hem nu och jag har inte så mkt att göra, men om 7 minuter så stänger jag och då blir det städning för hela slanten i en timme. Gött att få köra hem! Undra vad jag ska laga för mat idag? Eller hoppas att Jilke gör det föresten för jag behöver plugga matte, jag ska fan klara matteB provet på tisdag, jagskajagskajagska!!
Har pratat med Johanna idag om att jag vill öppna ett fik, och hon bara ´´Men gud det var ju det vi bestämde att vi skulle göra tsm när vi typ gick i 4:an, shit vi måste göra det!!´´ Haha spännande planer ;)

Men nu ska vi bara få studenten överstökad också, fast det känns inte lika kul längre att tänka  på studenten, det känns mest läskigt och skrämmande! Men det löser nog sig, det brukar det göra. Plus att nu kanske jag redan har fått jobb både för i sommar och kanske till och med i höst, vi hoppas på det! :D
Dom frågade nämligen mej på hotellet där jag har praktik om jag vill vara där i sommar, Så nu är det tre ställen som har frågat mej! Gött äre ;)
Men funderar ändå på om jag kanske skulle söka till fler stället, det är ju bra att ha mkt att välja mellan, Men jag har inte ens orkat skriva ihop ett cv, har inte sökt någonstans själv ännu. Men skönt när det bara löser sig ändå! :)

<3

110503

Sitter på jobbet nu, här är inte spec mkt att göra, så sitter och surfar lite och väntar på att johanna ska komma och hjälpa mej med alla mina gäster ;)
Vet inte riktigt vad vi ska göra ikväll, men troligtvis ingenting eftersom jilke med har jobbat idag och han körde iväg tjugo i 5 imorse, så kommer nog han med att vara trött ikväll.
Igår ëfter att jag hade lagat en god glutenfri lasagne så körde vi en runda, hamnade hos sofia och memme, stannade en timme och sen körde vi hem och gick och la oss, haha när klockan var kvart över tio var jag säker på att hon var minst midnatt och tyckte att folk som gick och skrek på gatan borde gå hem och lägga sig, sen kollade jag på klockan och kom på att dom nog var påväg till mingel efter förfest och antagligen inte skulle sova på måånga timmar. Helt sjukt, jag somnade typ direkt efter att jag hade tänkt det ;P
Men så har jag ju jobbat och varit igång måånga dagar i rad nu, nästa helg när jag äntligen är lite ledig, så har jag jobbat typ 17 dagar i rad, det ni ;)

Nu har johanna kommit så nu ska vi jobba ;)

Byebye <3

RSS 2.0