:)

Everybody's always talking at me
Everybody's trying to get in my head
I wanna listen to my own heart talking
I need to count on myself instead


110121

Hejhej!

Jag var ju på gastroskopi i onsdags, usch fyfan, hemskt var det!! :o
Så jag mådde inte så bra sen på eftermiddagen, hade sjukt ont i magen. mamma var världens gulligaste och kom inom med röda rosor och choklad! <3
sen på kvällen tvingade jag mig upp ur sängen och lämnade motvilligt värmekudden hemma och så körde vi till Sofia, Memme och Wille! :)
Där var vi även igår. Jilke och Memme hade poker tunering och jag och sofia lagade mat och passade William, mypys!
Och nu har jag precis kommit hem från skolan, Jilke åkte direkt från det ena jobbet till det andra, men han hann iaf äta med mig i en kvart innan han sprang igen.
Så nu sitter jag här själv.. Måste städa för Anton och Natta kommer ikväll och jag vill träna!! Får se hur långt jag kommer ;)
Och imon ska vi båda jobba som vanligt:P


Wille, Han är så sööt!

<3

To young to die
to old to cry
to much in love
to say goodbye <3


110117

Idag slutade jag tidigt YES! Så jag har handlat och nu sitter jag och äter kladdkaka :)
Tyckte att jag hade mkt att göra idag för jag skulle städat, diskat, lagat mat, hälsat på Jilkes föräldrar och sen skulle Anton och Natta komma. Men nej, Cicci kommer fram till mej i skolan och bara ''Du kommer väll ikväll Sanna??'' och jag bara stod som ett frågetecken, och hon bara '' Men hallå det är ju personal kväll, vi ska ju bygga robotar och äta på kreativum ikväll!''
Haha så där rök alla mina planer för dagen ;P
Och inatt kunde varken Jilke eller jag sova, han sov nog 2h och jag sov kanske 3... Fattar inte varför, vi bara låg och vände och vred på oss hela natten. tyckte så synd om honom när han fick upp halv 5 för att åka till jobbet, och vid 10 ringde han och sa att han nog skulle jobba över till 18, usch stackarn :/ Aja, jag ska vara gullig och förbereda mat till honom iaf, Ungsbakad falukorv med mos :)








Nu har vi bott ihop i över 6 månader :)

110115

Hellowhellow!
Är sjukt seg idag! Studenfest igår, jag och Natta festade och Jilke och Anton stannade hemma och underhöll varandra ;)
Preparty hos Annie, väldigt kul! Sen studentfest på mingel, men dock inte lika kul. Asså, det är verkligen inte värt pengar att gå ut, så jävla kul är det inte :P Tur att vi gick in gratis både på Sliver och Mingel, så det ända jag betalade var garderoben 20 och nattmat efter :)
jag slarvade bort Natta typ ditrekt på mingel, hittade henne igen halv 1 och då pga lite olika anledningar så ringde vi våra pojkvänner så dom kom och mötte oss och sen gick vi och åt :)
Nu har jag varit vaken i två timmar typ, jilke jobbar. Tänkte sms dom snart och sen vad vi ska hitta på ikväll :)
Imon blire middag hos mina föräldrar :) 






Hittade denna bilden på nätet


Justin Bieber och Katy Perry :)
Synd att det är så stor åldersskillnad och att hon är gift, för dom hade fått skit snygga barn annars!!

110111

Hola!

Idag har jag fan inte gjort mkt, började skolan 12 och slutade 14, sen har jag kollat tv/sovit på soffan till 17, när jag släpade mig upp och tvingade in mig i bilen och körde hem till mamma och pappa.
Här har jag ätit middag och kollat på ännu mer tv (Y)
Imon är jag tydligen ledig :D då är jag fri till 14 för då ska jag klippa mig och sen ska jag köra till Asarum och gå en runda med Alicia och sen blir det nog lite middag hos mamma och pappa.
Usch på förmiddagen kommer jag att få ta min lediga tid till att städa och diska i lägenheten.
Men på fredag blire fest!!! Jag har tagit ledigt hela denna helgen, nu har jag fan jobbat alla helger när jag har varit ute, jag är värd denna fredagen, nu jävlar ska HR08H ha kul!! :)
Blir förfest hos Johanna Billström, och om hon inte kan så blir det nog i lägenheten (om jag kan få ut min älskade pojkvän). Och sen MINGEL vi 22 :)

Ska boka tid för mig och johanna på väggabadets gym, för vi ska bli vältränade ;)

110109

Snart dags att gå till jobbet igen.... Nu har jag jobbat, onsdag, torsdag, fredag, lördag, (söndag) och jag är helt slut. Fattar inte hur jag ska orka med skolan nu en hel vecka. Plus att jag tror att min chef förväntar sig att jag ska jobba varje helg nu eftersom den andra tjejen har slutat så det är bara jag som kan vara i köket. Men det orkar jag inte! Jag behöver vara ledig!
Usch känner verkligen inte för att jobba hela nästa helg med.
Och det spelar ingen roll att man tjänar pengar eller att jag gillar mitt jobb, JAG ÄR TRÖTT!!!!


:(

Okej, idag har jag hunnit gå en jävligt snabb runda på stan som bara Jilke tjänade på, sen åt vi och sen dess har han sovit. Kul!
Vet inte riktigt vad jag ska göra, nu börjar det ju bli sent med. och jag ska jobba imon. Dumma jilke!

110104

Sov bort halva dagen, Vaknade för snart en timme sen. Ska snart orka göra frukost och om två timmar kommer jilke hem, så då får vi se vad vi hittar på! :)









Förra nyår (eftersom årets inte fångades på bild!)

2011

Nytt år, nya möjligheter! ;)

Idag kör vi på en slappdag. Vi har ätit smörgås tårta till frukost, vid 15 tiden. Druckit cola hela dagen och ikväll tänkte vi äta kebab!
Ändå väldigt skön dag.
Dock har vi faktiskt mått bra idag både jag och jilke, han skötte sig till faktiskt med drickan (han börjar tydligen lära sig ;)
det blev ju fest hos oss, fast allt höll på att skita sig, men jilkes kompisar kom, maja, isabell och hennes pojkvän om också. Synd dock att Anton och Natta inte fick köra iväg till sjukhuset istället :/
Efter tolvslaget på torget så tappade vi bort alla andra, så vi köpte mat och tog med oss till lägenheten och sen myste vi och kollade tv. Somnade vid 3 och sen sov vi till 14 idag. Gött!
Konstigt ändå att man inte blir pigg dagen efter man har druckit, det spelar ingen roll hur mkt man än sover.
Just nu sitter vi (eller jilke) och kollar på någon dålig komedifilm. Hoppas att den snart är slut så jag kan tvinga honom att kolla på OC, vänner eller nått annat roligt! ;)
Tog tyvär inga bilder igår eftersom jag inte har letat upp laddaren till min kamera ännu, så den funkar inte :(
Usch, vi har mkt att städa här idag... Fy det luktar öl och det är glassplitter på lite olika ställen. Jävla idioter som vinglar omkring när dom har druckit!!! ;p

RSS 2.0