080113

Titta vilka fina naglar jag fixade på mig själv👍


050113

God Kväll!
 
UUuugh, sitter och jobbar uppe på vårt andra hotell här i K-Krona, Statt. Det är större än vårt lilla JA hotell.
 
Tycker inte alls att det är roligt att vara här, det är som att jobba i ett spökslott ;) Ska sova här med, men ska försöka hålla mig positiv. Jag kommer somna, jag kommer somna ( helst utan att se spöken)
Har iaf lagt mig på ett rum som ligger mitt bland fler upptagna rum, så att jag känner att jag har folk i rummen runt mig om det skulle vara något (och badkar såklar)! Eftersom att de bara har ett ''vanligt'' dubbelrum med badkar, och det ligger längst bort i en lång mörk korridor och där bodde inga andra, så har jag lyxat till det och unnar mig ett superior rum! ;D Inte för att det spelar nån roll eftersom att jag ändå bara ska ha det typ i 7h men ändå.
 
Imorgon öppnar vi äntligen JA igen. Man vet inte vad man har förens det är borta.. haha nej men det är så grymt stor skillnad mellan JA och STATT. Vi ställer upp för varandra och hjälpt så mycket mer än vad de gör här, här är det mer varje man för sig. Och så tycker inte jag det funkar att jobba, det blir dålig stämning och det blir mycket fel= mer jobb..
 
Min förkylning tänker inte släppa heller, har sjukt ont i huvudet och det gör ont i bihålorna när jag går. Så jag har väll fått bihålsinflamation som vanligt när jag är förkyld. Men det är ju lugnt, jag har ju frikort på sjukhuset nu så det är ju bara att åka dit ;)

Nyår!

Hej! Hoppas allt är bra :)
Jag och Jilke var i Malmö förra veckan, hälsade på hans mormor och morfar, bodde på hotell och shoppade. Oturligt nog blev jag sjuk natten vi var där (alltså mellan torsdag och fredag) så jag sov ca 3-4h, fick halsont, huvudvärk och kände mig allmänt dassig. Det hindrade dock inte mig från att shoppa hela fredagen, man måste ju passa på när man är i stor stan ;)
Var iaf hängig hela helgen, men ingen feber. Vi skulle fira nyår hos Sofia och memme tsm med nårra till, killarna skulle laga middag. Envis som jag är ville jag dit även om jag inte kände mig så bra. Det var jag, Jilke, memme, Sofia och deras kompisar Bebbe, Kim, Fiddi och Tim. Sofia skulle jobba till 22 så mellan 19 och 22 var det bara jag, Bebbe och killarna. Hade aldrig träffat henne innan så jag var lite nervös över det, men hon var jätte trevlig :) vi åt rådjurssadel med klyftpotatis och rödvinssås och till efterrätt nån champagnepannacotta, vid det laget hade jag tappat smaken så jag vet faktiskt inte hur den smakade men de andra tyckte det var gott! Jag mådde inge vidare och började känna mig febrig under kvällens gång, så jag tog det rätt lugnt med drickan. De andra körde dock all in!
Vid 02.30 kände jag att jag inte orkade mer, då gick jag hem och sov hos mina förändrar. Men förutom sjukdom så hade jag det bra på nyår, hoppas ni med hade det!

Nytt år, nya möjligheter! <3


RSS 2.0