080912

Hejhej!
 
 
 
Jag sitter på jobbet, en fruktansvärt seeeg lördagskväll. Väntar mest bara på att få gå och lägga mig.. Men snart så, bara en timme kvar nu!
 
Har roat mig med att tjabba med Nelly.coms kundtjänst. Jag hade nämligen beställt en jättefin weekendbag, och när jag hämtade den i förrgår så upptäckte jag att den var fel sydd, och nu har de ändrat det så att man inte bara kan få en ny, utan man måste skicka tillbaka den gamla och sen kan man gå in och beställa en ny.. Jag gick då in på deras sida och skulle beställa en, då är den såklart slut! :(
 
Blir så jäkla sur, så nu får jag inte väska men jag får betala massa frakt.................... Skit Nelly!
 
Det verkar vara fest på gatorna i Karlskrona iaf, massa musik och gapande och skrikande, hör att det är skitungar och härjar i gallerian också. Synd att jag inte kan låsa den dörren, men som tur är har de inte varit här inne ännu iaf!
 
Nu har jag avverkat rätt många serier på sista tiden. Väntar på nya avsnitt både på new girl, grey´s och heart of dixie, så under tiden roar jag med med att kolla på Sex and The City :) Ååh läste att de har gjort klart säsong 3 av Solsidan, vilken tur, jag kan nämligen 1 och 2 utantill nu!
 
nähä. nu ska jag kolla facebook för 30 gången idag!
 
 
Nattinatti :)

RSS 2.0