240112

Hej Bloggen!

Idag jobbar jag EM, här har varit FULLT upp hela dagen men nu börjar det lugna ner sig. Jag ska sova här inatt. Jag är jäkligt glad för att det inte är imon jag skulle behövt sova här, för vi är heelt fullbokade (båda hotellen) Så det hade ju blivit jobbigt. Kan jag inte sova i de vanliga rummen kan jag nog def inte sova i typ bastun! Elle iof, då kanske det ändå inte spelar nån roll, om jag ändå inte kan sova.. Fast jag känner att det ändå är bättre odds om jag får ett riktigt rum. Lyckades till och med sno åt mig ett med badkar :)
Jag är ledig denna helgen, wiiie! Då ska jag och Johanna ta tillfället i akt och gå ut tsm :)
Jilke är en tråkmåns och ska jobba även denna helgen, han jobbar även nästan hela dygnet idag. Så lycka till till honom, han kommer nog vara glad och gullig imon eftermiddag...... :/

Nu ska jag snart plocka undan buffén. Ha det så bra! <3

200112

Igår var det många som läste min blogg! Hejaheja :)

Igår var jag ledig, jag gick med hunden, simmade 40 längder, handlade, beställde glasögon och gick ut och åt och tog en drink med maja på Harrys. Dagen kostade mig ca 2500:- :O och då har jag halva glasögonen kvar att betala.. Haha fyy så dyrt!

Jag är ledig idag också, vet inte vad jag ska göra. Jilke är också ledig, och han har tjurat över att om han inte ska extrajobba så måste vi hitta på något, för han ''vill för fan inte bara sitta hemma och glo''.
Jag har varit uppe sen halv 9 för då ville Issie ut, försökte väcka honom för en stund sedan, men det gick inte. Så nu får väll jag hitta på något då istället! Ska börja med att gå en långrunda med hunden.

Jag följer ju Grey´s anatomy, visste ni att Jesse Williams var high school lärare innan han blev skådis?? Stackars tjejer, dom lär ju inte kunnat koncentrera sig!

160112

Tjooo!

Min helg har varit bra, lugn och skön :)

Nu är jag tillbaka på jobbet, har precis haft telefonmöte med hon på huvudkontoret som har hand om miljöfrågor. Herregud, jag har ansvar för BÅDA hotellen i Karlskrona. Och jag har inte speciellt mycket koll på miljöfrågor heller, hon pratade så mycket så jag vet inte hur mycket som fastnade egentligen, men det är väll bara att gilla läget..
Jag jobbar iaf bara idag och sen är jag ledig imon. Jilke ringde precis från jobbet och sa att han inte kommer att vara hemma ikväll när jag kommer hem, för han ska tillbaka till jobbet vid 23 och sen jobba hela natten och sen gå på sitt vanliga pass halv 7, så han var inte hemma förens 16.30 Imon!!!??? VaFAN är det för arbetstider då??????? Hade jag varit han så hade jag aldrig gått med på det, menmen jag vet ju hur han är. Antagligen var det till och med hans idé :P

Jag har iaf varit duktig, igår var jag ute och sprang 30 min och idag har jag gått med hunden nästan 1 ½h sammanlagt :) Imon tänkte jag gå och simma, synd bara att min swimkompis är förkyld :'(

Nu




Men jag kan ändå tycka att det inte var så länge sedan! :')

130112

Heeeeeeeeej :)

Igår var en riktig skit dag! På mindre än ett år har jag: Blivit glutenintolerant, svimmat och slagit ut båda framtänderna och igår fick jag reda på att jag behöver glasögon med.. Plus att Issie var dålig hela dagen igår och blev sämre på kvällen, dock har hon sovit lungt hela natten, men det har inte jag. Legat vaken hela natten och oroat mig för sjuklingen :( Och ang. glasögonen så har bara ett litet brytningsfel och sen var jag lite översynt eller närsynt eller vad det var, på ena ögat. Så jag behöver bara ''vanliga glasögon''. Dock tyckte hon att jag skulle ha dem så mycket som möjligt.. Jag är skit ful i glasögon btw!! Sen släppte dom ut mig i affären där det fanns 1 miljon olika bågar och sa till mig att välja, haha det var ju lätt. Lånade hem 5 över natten och imon får Jilke, mamma och pappa följa med mig dit som smakråd.

Sen idag blev jag tydligen miljöansvarig på hotellet, dock ej frivilligt :P... Jag som bara är timanställd, jag tror dom ''glömmer'' det lite ibland. Ella ska börja plugga nästa vecka med så nu ska jag gå upp i tid, så jag kommer minst att ha 75%.

Idag kommer jag ha en lugn jobbdag, så jag har tagit med mig lakan som jag ska tvätta tänkte jag, effektiv som jag är :)

Jag och Jilke blev tillsammans fredagen den 13, hmm undra vem det var otur för?? ;)

Trevlig helg! :)


 

090112

Hejsan!

I lördags firade vi av Jullan och idag åkte hon iväg till Chicago.. Åh jag vill med! Hon ska vara där ett år och jobba hos en familj, och sen får man visum som räcker en månad till efter det, så att man kan resa omkring!

Jag hade iaf sjukt kul, var på skit bra humör. Trodde nästan jag var full innan jag ens börjat dricka. Det är det folk inte fattar, man kan faktiskt ha kul och vara glad utan att vara skit full!

Efter förfesten hos Julia åkte vi tillbaka till Karlshamn för utgång. Vi gick först till mingel eftersom julia hade bokat vipen där. Men det var helt tomt. Så vi drog vidare till Sliver :)

Jag gick hem vid 2 och åt tacos, mmmm!

Nu ska jag jobba 2 dagar, sen är jag ledig 2 och sen jobbar jag 1. Det känns rätt lagom faktiskt! ;)

Usch, ska gå och kolla synen med imon eller på onsdag.. Och hund j*vlen drog till i kopplet idag när jag skulle till bilen och så hade jag nyklarna i handen, så det blev en reva på fickan på min nya jacka, Attans med!!!

Men mormor sa att hon kanske kunde fixa det...


Nu ska jag mata mina små gäster!


050112

Åh det var precis inne en känd svensk skådespelare här på hotellet och lämnade en blomma till vår hotellchef. Höll på att sätta i halsen, det blir så konstigt när man ser dom i verkligheten. Tur hon var trevlig, annars hade jag blivit grymt besviken! Hon är med i en av mina svenska favvo filmer!

Jag har även kommit på att det hade varit perfekt att alltid bara jobba 2 dagar i veckan. I går var det måndag och idag är det fredag :)

Imon har jag bokat in en ledig dag för både mig och Jilke. Kul att man får boka in en dag långt i förväg för att hinna tväffa sin egen pojkvän. Arbeeetsnarkoman!!


Puss o Kram

030112

Hej!

Idag har varit en slappis dag, igår och i förrgår med iof :P Fast idag har jag passat alla vovvarna en stund, haha 3 hundar och jag i en 2a.. fast det gick bra. Systrarna bus skrämde livet ur chiuahuan på gården redan efter 2 min x) Sen har jag diskat, städat, skurat duschen, handlat och lagat mat. Och gått med hunden x antal ggr, så jag har ju gjort lite nytta iaf :)

Nyår var lyckat, mamma och pappa passade Issie och vi hade middag här hemma med Johannes och Elina. Mysigt! Sen gick vi till torget vid 12 slaget, vilket vi iof kunde varit utan för det var typ inget folk där endå, sen gick vi hem till oss en stund till efter det.

I söndags var vi på middag hos farmor, vilket också var trevligt :)

Nu ska jag snart ta en promenad till med vovven!


RSS 2.0