JOuhanna :D

Nu är jag hos johanna, sitter här o väntar på att hon ska komma hem :) Titta vad vi var gulliga när vi var små xD

HAHAH xD

Nu kom hon hem :D byebye <3

packadag!

Fan imon natt drar jag! Då kan alla andra sitta o frysa i kalla sverige, Cypern här kommer jag! <3

Idag var skolan dryg, varit på karlshamns punsch museeum, o det som var såå roligt första gången blev ju så kul så jag höll på att somna nu andra gången. Hur tänker våra lärare? Hur många gånger ska man behöva lyssna på hur man gjorde punsch förr? xD
Efter det blev det ännu roligare när vi fick sitta resten av dan o skriva en uppsats om kulturnatten ;P

Förra året kollade inte jag på idol, men fan detta året måste man, Erik Grönwall gör det värt det! heeet :D


Nu ska jag iallafall plugga o sen blir det johannababy<3 Efter det ska jag PACKA :D

cya <3

Shopaholic

Igår var det stan med sofia, hade tur med och fick sluta vid :) Hade bestämt mej för att inte köpa ngt, men såklart var det jag som köpte mest xD vrf blir det alltid så? Fika på briggen blev det, mmm grillbaguette med köttfärs (Y)

Idag blir det johanna o kladdkakebak :D Ska sticka direkt dit efter skolan hade jag tänkt, o sen blir det hem o göra redovisning i ansvarsfull alkoholhantering :(

Sofia frågade mej: vad är kärlek?
O det sorgliga är att jag vet fan inte längre........ :`(

Söndagen

Love is warm and understanding
when you're seventeen
love is cold
kills your dreams and schemes
much too young
the words are comin'
like a neonlight
of and on
bringin' back last night
bringin' back last night

I'm in love
and nothing else can
make me feel this way
now I'm lost not much more to say
radio
the song they're playin' can't be rightly sung
off and on
singin' much too young
singin' much too young.

Idag har jag varit sjukt flitig: tvättat, packat, gjort läxor, fixat frukost, städat och kollat TV. Känner mej stolt ;) (klockan är ju faktiskt bara halv 12!).
Nu sitter jag o pratar med sofia i telefonen o dampar xD Senare ska jag göra mer läxor... o sen träna agillity med min lilla smiley och Alexandra :)

Mattes baby <3

Mammi

Min mamma kan verkligen vara världens gulligaste när hon vill. Idag shoppade vi loss i kristianstad :D Hon köpte tre tröjor, två par vinterskor och en vinter jacka.
Själv köpte jag:
*Två nagellack
*Puder
*En stickad kofta
*Två långärmade tröjor
*tre linnen
*en lång kofta
*en scarfs
*ett par jeans
*en t-shirt

Eftersom mitt liv ändå är uppochned så tänker jag inte lägga ut kläderna snyggt, detta passar mkt bättre.


...

Klumpklumpklump i magen, gråtgråtgråt i halsen, dunkdunkdunk i huvudet............

fanfanfanfan

Allt är är fel, det var inte så här det skulle bli.........................

tbx :)

Nu är jag tillbaka igen, har faktiskt saknat bloggen även om jag inte har lagt in så mkt innan heller.
Jag har varit sjuk hela veckan, så det har inte hänt något roligt, om man inte räknar att jag satt på sjukhuset hela dagen och fick göra en jävla massa tester, o det kallar inte jag roligt! Dom stack mej i nerverna med så idag kan jag knappt lyfta armarna för att jag har ont i dom.. Imon hoppas jag att det blir partyparty eftersom det var så jälva länge sen jag var ute, behöver verkligen en girls night out!!

/saaannnna<3


10/9 -09

Tjoo :) Någon som har haft en tråkig dag i skolan? själv var jag på studiebesök på scandic, började 10 och slutade 11, gött! O imon börjar jag tjugo i ett, asså fan vad jag är glad att jag går HR :P imon är det skolfoto med, alltid lika hemskt o sen ska man leva med den där jävla bilden ett år tills man tar en ny som ser ännu värre ut, fy fan :P Nästan så att man ska skippa det. 
Annars har jag inte gjort så mkt idag träffade tobbe en liten stund, annars har jag bara vilat. Var o gympade med rebecca, felicia och johanna igår, det var kul men idag har jag träningsvärk i muskler som jag inte visste fanns! haha xD
imon blir det simma efter skolan, någon som vill följa med maybe? (jag känner att jag bara gör inlägg här efter jag har tränat något, haha det ser ju nästan ut som att jag är aktiv, någon som blev lurad)?
På tal om något helt annat, kolla in parodin på Taylor Swifts - you belong with me! Om ni har likadan humor som mej o sofia, så tycker ni den är rolig xD

Taylor Swift - Parody - You Belong With Me ("Just A Zombie")


Svettis

Fan vad jag är dålig på att uppdatera känner jag! Aja. idag har jag varit på motiva och tränat afrodans haha kul, jobbigt o konstigt är nog tre passande ord xD Jag och sofia fick kämpa för att hänga med :p inne på motiva träffade vi jessica och tess o när vi sa vad vi skulle göra då blev dom med sugna och hängde på. Innan i veckan var jag på bodyjam sjukt kul, men det gick så fort så det var lite svårt att hänga med. Aja iallafall så spelar det ingen roll för en fattiglapp som mej hur kul jag än tyckte att det var för det är FÖR dyrt! kanske att jag kan unna med att gå med gymmix och skaffa simkort, men bara det blir ju nårra hundra på en termin :P aja vi får väl se hur det blir.

Igår ringde tobbes syster isabell och frågade om vi ville komma ner till lund på kräftskiva hos henne och hennes pojkvän, och sen senare på kvällen gå på spex. ska bli skitkul :)

Btw, såg den där dokumentären om mamman som fick åttlingar, hon måste ju vara skadad någonstans eller tappad eller nått. Helt blåst i huvudet var hon. ofta man skaffar 14 barn genom provrör när man är ensamstående?! Och det var ju inte så att hon tog hand om ungarna själv, nej hon var ju rik med så det hade hon ju andra till att göra! Jävla blondhuvud!


Hejohå

Hello :) Idag har jag varit på min morbrors lekuppvisning :P haha, massa pangpang, inget för mej, jag o smilla blev uttråkade efter de första tjugo minuterna :P sen körde vi hem älskling för jag o sofia ska hitta på något kul nu. Ska snart sticka till henne måste bara åka resa mej xD aja hade velat träna idag men det visade sig att ingen annan ville det för allt är stängt så jag o sofia får väl hitta på något annat. Snart är det ju dags att sätta igång med simträningen det var jag ju skit duktig med förra vintern o jag vill ju vara vältränad till cypern ;P men nu måste jag skynda mej, cya :)


2/9 -09

Kom hem från skolan för en liten stund sen, hände inget spec, fast hade ansvarsfull alkohol hantering första lektionen o jag kan säga att det är nog fan ändå den ända kursen som jag verkligen gillar o där jag faktiskt lyssnar :P lite överraskande.
Fick sluta tidigt så det var skönt. ikväll ska vi till mormor för hon fyller år, o jag som inte skulle äta godis o shit på vardagar.. owell inget att göra år :D
Nu ska jag snart ut o spring (A)


Trääna

Asså tränar man mår man bra o känner sig duktig men fan vad svårt det är att få fart på fläsket xD

men nu är det gratis vecka på motiva så nu är det bara att släpa sig dit, finns inga ursäkter..
 


RSS 2.0