Bilder från iphone


Jobbet

Smillis<3Den ''lilla'' bebisen <3

Husse och Vovve <3

Bästavän<3

jag..

Haha, jag och Issan <3

New Girl

Hemkommen från jobbet. Två avsnitt av Greys och två glas vin senare är jag nu redo för sängen. Har haft sjuuuuuukt mkt att göra idag på jobbet, fy fasiken. Vi förtjänar fan att jobba lugna helger ibland när man kan fika och sitta på facebook typ hela passet, för när det är mycket då är det MYCKET! Men nu är jag iaf ledig imon, ska dock sätta klockan tidigt hade jag tänkt mig, vi får väll se hur det går.

Btw, ni som inte har tittat på New Girl, gör det. Helt underbar serie, kollade på hela första säsongen i helgen. Man blir sjukt glad av den!


http://www.youtube.com/watch?v=aW3LEVGQ-lE&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=D1NDNFZGY7k

Lätt min nya favvo serie!

heeeey

Idag skulle jag ha varit ledig, men det sket sig. Så istället kör vi ett EM pass. Men ikväll blir det jag, Henke och Adam, så jag har iaf sälle ;) Vad hände med att vi var bara tjejer??
Igår kunde tror jag att jag sov ca 2-3 h, låg och vände och vred på mig hela natten så jag tror jag höll Issan med vaken, för vid 4 tiden tyckte hon att om vi ändå inte skulle sova så kunde vi lika gärna stiga upp.. Det tyckte inte jag! Så hon gick bort och väckte Jilke istället, haha lite kul. Kan inte jag sova, kan ingen sova! ;)
Jag mår bra nu, efter vad som känns som en månad av sjukdom. Har varit sjuk i iaf tre omgångar tror jag..
Jag jobbade FM igår, sen var vi på hundkurs i 2h och sen joggade jag och Issan en runda när vi kom hem vid 21, för då var jag så övertrött så det kliade i benen. Därefter drack jag ett halv glas vin, tittade på BB och sen sov jag som en stock! Skulle gått upp tidigt idag, men det blev inte så...


Nu har min fina lilla prinsessa fyllt 8 år!

Smilla<3
.

don't leave something good to find something better. once you realize you had the best, the best has found better


RSS 2.0