291111

Hejhejhej!

Min andra och näst sista dag på jobbet denna veckan, har bara imon förmiddag kvar också. Men idag och imon har jag det andra hotellets praktikant och hon har redan varit där i nårra veckor så hon kan systemet så det är ju kul med sällskap!

Inatt sover jag här, så egentligen känns det som att man jobbar ett dubbel pass, sen får jag komma hem :) Håller på att bli förkyld med, tror jag börjar få feber och så, har knaprat ipren hela dagen! Men som sagt, det känns lite typ ''Jaa, nu kör vi ett dubbelpass'' och sen är det helg :)

I helgen åker vi till malmö! :)


Herregud

Herregud vilka människor det finns. Och man får träffa på de flesta när man jobbar på hotell kan jag ju berätta!! Denna gången var det ett väldigt väldigt skumt telefonsamtal från en gäst. Och eftersom vi skriver dagbok varje pass, så vet jag att denna person har ringt för några månader sen och sagt exakt samma saker.. Hmmm, ja, vi tänder väll alla på olika saker antar jag....

Efter detta passet är jag ledig ända tills på måndag!! :) Wiie!
Vi ska troligtvis till Jilkes mormor och morfar i malmö över helgen, och julhandla :)

Nää nu ska jag jobba vidare!


Bra Sanna!

Tänkte bara tala om att just nu i denna sekund slutar jag äta godis!!!
Än så länge går det bra! (Y)

201111

Hej godag och hallå!

Filmen var väll lite sådär tycker jag nog, tror jag hade lite förhöga förväntningar. Det var kul när vi kom till bion, då står det en hel kö med 14åringar och sen var det jag och jilke. Haha vi var typ 3 äpplen högre än alla andra ;) Fast sen kom det fler äldre.. Dock var det mestadels fjortisar, vilket gjorte att så fort en tröja eller nått åkte av i filmen så bröt publiken ut i storfnitter... var riktigt nära på att kasta min vattenflaska i huvudet på nån ett par gånger!
Jilke var ju medtvingad, så han var inte heller såld på filmen..

Idag har jag varit och lämnat min lilla ögonsten hos mamma och pappa för jilke har jobbat innan på förmiddagen och jag jobbar nu eftermiddag.. Är så stolt över henne, hon sov mellan 23:30- 8:30 idag, utan att behöva ut och kissa imellan!!! :) Duktig flicka det!

Shit, tänk att det redan är 20 november! Gud vad tiden går..

141111

Nu är snart min ''arbetsvecka'' slut!! Är ledig sen tis, ons och torsdag :) Massor som jag vill hinna göra och många att hinna träffa! Nu har min kollega gått hem, vi trodde det skulle bli jätte mkt att göra men här har varit skit lugnt. Det är det man aldrig vet med det här jobbet! Men det har varit kul med sällskap iaf :) Lite stressande när man vet att man har typ 20 incheck kvar, vart är alla?? :P

Men klockan är ju nio nu, så tiden kommer nog bara springa iväg tills jag slutar.

Maria som min kollega heter är så härlig. Så glad! Hon och hennes pojkvän har kämpat med långdistans förhållande i nästan 3 år. Hon bor här och han i LA. Men nu ska han snart komma till Sverige och de ska flytta till Stockholm vid jul. Jag är så glad för hennes skulle, för hon har verkligen slitit dessa åren för att få ihop pengar så att de kan köpa hus tsm. Jobbat på dagis på vardagarna, på hotellet på helger och kvällar och samtidigt pluggat. Och tillråga på allt ha ett förhållande med någon så långt bort. Tycker det är sjukt stark jobbat, och jag är verkligen glad för hennes skull, hoppas det går riktigt bra för dem nu!!!! :)

Nu ska jag jobba vidare!

Puss och kram


13 november, 2 hela år!

Idag har jag och Jilke 2 år :)

Igår var jag super arg på honom, eller egentligen iförgår, men det höll i sig. Fast när jag kom hem från jobbet så hade han tydligen fattat att det var han som hade fel, så han sa förlåt och körde för att köpa pizza. Kom hem pizza, tre buketter rosor, chokladask, godis och tre hyr filmer så då förlät jag honom. Blev dock arg idag igen, när han skulle åka till tärnö vid 8.30, så vi har faktiskt inte pratat med varandra idag för nu sitter jag på jobbet nämligen!

Men jag har det bra här, det är ju söndagkväll, då händer det inte mycket på detta lilla hotellet :) Så jag dricker kaffe, äter frukttallrik, cocostoppar och lite bilar, myyys!

Får ju firar 2 år med mig själv då helt enkelt. Grattis Sanna, bra jobbat! :)

Sen så blev vi ju tsm fredagen den 13, så vad ska man förvänta sig??

<3

Grey

Hejhejhejhejhejhej :)

Jag har druckit massor med kaffe så nu är humöret på topp. Längar hem till Issiebus nu! Hoppas att Emelie kommer tidigt så jag kan gå hem när jag slutar.

Har aldrig tyckt att Grey´s anatomy verkar vara värt att bry sig om, men nu har jag börjat kolla. Sitter som klistrad varje dag nu! Haha just nu är jag på tre olika ställen i serien. På första säsongen för den har jag laddat ner, på tredje säsongen för den går på tv varje eftermiddag och den nya säsongen som går kl 21 varje onsdag. Skitbra serie!


Coldplay

When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you
11-11-11

Hej!

Har inte hunnit skriva så mycket här. Nu har jag skaffat bebis :) En liten flatcoated retriver! Hon är så underbar, hon ska heta Issie.

Mamma och pappa blev så sugna så nu har dom köpt hennes syster, dom fick hem henne i tisdags, så denna veckan har jag varit barnvakt hemma hos dom. Det har varit fullt ös, medvetslös typ. Inte så mycket sömn, men det är det ju värt! :)

Nu ska jag jobba hela helgen, lite tråkigt att när alla andra har fredag så har jag måndag.. Har förövrigt även haft en allmän skitdag! Känner att hela världen kan sticka dit pepparn växer! Det är ju bra när man jobbar i en reception ;) Haha nej, jag är ju utbildad receptionist, vi har faktiskt lärt oss scandic leendet! ;) ( detta betyder att hur dåligt humör du än är på, hur otrevlig gästen än är och hur gärna du än vill be dom dra nånstans, så ska du le stort och falskt tills det bränner i kinderna, och så sockersött som det bara går förklara hur allt ligger till ;)
Ett ordspråk som passar yrket är även '' kill them with kindness'', haha

Idag ska jag sova här, så jag lyxar till det med ett rum med badkar och hoppas på att det ska hjälpa mig att kunna sova :)

RSS 2.0