311011

Vi var och kollade på valpar igår. Åh herregud vad söta! Raka motsatsen mot de förra valparna, dessa bara kastade sig över oss. Heeeelt underbara! Så nu måste jag bestämma mig tills imon o sen köra o hälsa på dem igen på onsdag :)
Jilke var så söt, han skulle handla och laga mat idag eftersom jag jobbar EM, så ringde jag honom när jag satt och åt. Han bara '' Aa, jag har köpt ett jätte stort tuggben, bara om ifall att du skulle bestämma dig för att köpa en valp''.
Nu ska jag bara våga bestämma mig ;)

111029

Heej Bloggen!

Nu är jag igång igen. Har ju varit hemma i över en vecka och vilat mig efter incidenten förra fredagen.
Hunden tackade vi nej till efter att ha rådfrågat mammas kompis som både föderupp, tränar/ tävlar med schäfrar. Hon sa att mamman till de valparna vi hade tittat på inte hade fått så bra resultat på mentaltester och att valparna borde ha varit mycket mer intresserad av människor.

Men nu har vi hittat nya valpar av annan ras som vi är sugna på, dessa finns nära med :) Men jag vågar inte ringa, för kollar vi på dom så vet jag att jag kommer vilja ha en och det känns väldigt läskigt att ta ett så stort beslut!

Förra helgen var otroligt skön (om man räknar bort smärta och ett hemskt utseende). Men både Jilke och jag var lediga hela helgen, och eftersom jag inte ville visa mig bland folk så var vi hos mamma och pappa och åt, fikade hos farmor, hyrde film, åt massor med godis, hade sov. En riktig mys helg!

Veckan har med varit lugn och skön, har dock inte gjort mycket, det är hemskt vad försoffad man blir snabbt! Fast det har ju faktikt varit lite synd om mig med! ;)

Var iaf duktig och simmade iförgår med johanna och hennes mamma, härligt nu när man kan belöna sig med varmvattenbassäng, jacuzzi, ångbastu och vanlig bastu!

Men som sagt nu är jag igång och jobbar igen, vi kör i gång med en 6 dagars vecka. Varför börja lugnt?

Igår var jag och Jilke på bio förresten, vi kollade på In Time med Justin Timberlake. Den var faktiskt väldigt bra!

sjukhus och tandläkare

Nu ska jag berätta vad som hände i fredags, eller egentligen i torsdags. Vi skulle kolla på en schäfer valp i torsdagskväll. Så jag var super stressad hela dagen för att alla bara höll på att förmana oss hela tiden, men jag, jilke och pappa åkte iaf hela väden ner till skurup för att kolla på valparna. De var ju såklart guda söta och den vi var intresserad av var precis som vi ville ha, till utseendet iaf. Men valparna var inte speciellt intresserade av människor och det gjorde mig lite tveksam, efter som att jag ska ha den och träna med så måste den ju vara intresserad av att hålla koll på mig och inte på allt annat runt omkring.

Så vi sa iaf till uppfödaren att vi skulle fundera över natten och att jag skulle ringa henne innan kl 9 ifredags morse. Eftersom att vi inte var hemma förens vid halv tolv så hann inte jag och jilke prata så mycket, så vid 5 på morgonen när jilke skulle gå upp och äta frukost följde jag med för att hinna prata. Jag satt vid matbordet kanske 10 min och helt plötsligt började jag må panik illa, så jag säger bara till jilke att jag måste kräka, sen blev allt svart.... Vaknade av att jilke satt på knä på köksgolvet och ruskade mig och ropade på mig, jag känner att det gör ont i munnen och tar mig vid munnen, upptäcker att den ena framtanden är lös så det säger jag till jilke han vänder då på mitt ansikte och säger med panik i rösten, ''nej sanna rör inte, det är båda tänderna''. Och då blir ju jag ännu mer panikslagen. Så jilke leder in mig i sovrummet och ringer ambulansen och då hiinner jag se ppåvägen att den ena tanden har slagts av snett på hälften och är borta och den andra är helt knäckt typ två tredje delar.... Men ambulansen tar sjukt lång tid och tilllslut har pappa hunnit in på akuten före oss och står där och väntar, så då leder jilke ner mig till hans bil och så kör vi själva istället, när vi kommer fram så möter vi ambulansen, 50 min efter att vi ringde. Det är ju verkligen tur man inte är döende!!!! Fick träffa en läkare snabbr, men han tror inte att det är något fel utan att jag bara svimmade av stress, men de röntgade huvudet och ansiktet... Men det är ju lite läskigt att det här är andra gången jag ramlar ihop.
Iaf få Jilke ringa både mitt och sitt jobb och säga att vi inte kan komma.
Sen när vi hade varit på sjukhuset fick vi vänta på att tandläkarens akuttider skulle börja, så vid 11 fick jag komma till tandläkaren. Och eftersom att tandläkarbedövning inte tar på mig, så var det inget roligt besök, tur jilke satt vid fotändan och höll mig i handen hela tiden.
Men det ända tandläkaren kunde göra i fredags var att dra bort den biten som satt löst och skrapa bort nerven i den och den andra satte han bara plast över så det inte skulle isa och skava mot tungan... Så fredagen var ingen rolig dag kan man ju lugnt säga!
Så alltså har jag just nu nästan inga framtänder, så det ser ju hemskt ut och jag har ju svårt att prata, kan ju inte ens säga mitt eget namn bra eftersom det är S i det, så så länge får jag väll heta Anna. Nej nu har jag vant mig lite vid mitt hemska leende, men i fredags började jag ju gråta så fort jag såg mig i spegeln eller ens tänkte på det... Men alla har varit så gulliga, hela släkten hade telefon kontakt med mig hela fredagen och mamma kom in med lättäten mat och Jilkes föräldrar kom med blommor.
Och eftersom att jag inte kan gå ut bland folk så var vi hos mamma och pappa först igår och sen en liten sväng hos farmor :)

Satan i Gatan

Du kan gråta mitt på gatan men jag glömmer aldrig bort vad du gjort, du får passa dig som satan

Nu sitter jag med en kopp kaffe och laddar inför jobb, tog Emelies pass ikväll. Men jag får sällskap för nu har Gertrud stuckit till Berlin för o plugga, så nu ska hennes syster Sigrid vara hos mig istället :)

Igår var jag ledig, då fikade jag med världens bästa Maja :) Har upptäckt att dagarna går så sjukt snabbt nu för tiden, hinner ju inte göra något ju!! Det är helt sjukt, både när man jobba och när man är ledig, det säger bara swich!
Haha jag har så fiiiina bilder på Maja! <333


111015

Sitter på jobbet igen, lugn löööördag :) Både skönt o tråkigt. Tuden går ju så sjukt mycket långsammare. Jobbade igårkväll med så har sovit här. det rummet jag brukar sova i (för där står sängen likadant som hemma, haha) Var smutsigt så tog ett annat rum istället, lyckas välja rummet som hade en stor jävla neonskylt utanför fönstret så det blåa ljuset lyste in... Men det är ju ändå bra att jag sover runt i rummen, så vet jag ju hur alla rummen är ;)
Eller egentligen ska jag väll inte säga att jag har sovit här, utan jag ligger vaken hela natten o glor i taket... Haha det är inte lätt att bara gå o lägga sig någonstans o somna! Så inatt har jag kanske sovit 1 timme o då är det nog att ta i.. Konstigt nog så är jag nog tröttare när jag har sovit 11 timmar än vad jag är när det blir som idag, sen har jag ju hällt i mig så många koppar kaffe så jag har inte ens koll på antalet längre, brukar vara att jag har massor med energi tills jag kommer hem o kaffet har hunnit försvinna från kroppen och sen går jag resten av dagen i en irriterad dimma, haha.
Ikväll skulle Jilkenfilkensilken laga mat, men han jobbar med hela dagen både idag och imon, så vi får väll se hur det blir med den saken :P
Hoppas Emmmelie kommer tidigt idag så jag faktiskt kan gå hem när jag ska sluta, det brukar nämligen aldrig bli så, även om man inte har nått att lämna över!
Joooooobba del 2

Idag har det vart mkt, hoppas så att jag kommer vara så pass trött så att jag kan somna ikväll på mitt lilla hotellrum.
Dagen började med att det var panik, för det var lite fler ank än vad Jill hade planerat, så jag fick spendera de första 30 min på att ringa runt efter nån som kunde komma in och hjälpa mig nårra timmar. Haha, bara ''öh hej hur är läget, vad ska du göra ikväll lust att komma hit om två timmar o jobba???? :)''
Men jag fick napp, så en av tjejerna från städet har haft hand om buffen. Tur det för jag har haft mkt o göra i repan...
När det väl var löst så visade det sig att städet hade glömt att ta sin extra städlista, så då fick jag springa runt o bädda ut soffor och lägga in morgonrockar på rummet.
Men sedan har dagen faktiskt flytigt på bra :)
Precis innan Jill skulle gå hem så säger hon '' just det imon ska du ha hand om 2 praktikanter, dom ska sitta och kolla på allt du gör mellan 7- 9. Dom ska se hur man checkar ut'' sen skrattade hon belåtet typ. haha fy, jag är nervös!! Det blir ju alltid fel när nån ska kolla vad man gör, och jag är världens sämsta på att förklara saker!! Stackarna, de kommer fatta NADA.
Men efter imon så ska jag ju faktiskt vara leeeeeedig :)

Jooooobba

Jobbar igen :) Har haft hjälp av Mia idag, men nu har hon gått men så nu är det bara jag och mina små gäster :)
Men nu är det ju bara 1½ h kvar. Och jag har rätt mycket kvar att göra nu, orkar bara inte ta tag i det. Å så är det farligt att man jobbar vid datorn, det är precis som när man gick i skolan och skulle göra läxor vid datorn, det är ju lätt att det blir lite facebook eller blogg lite då och då ;)
Men denna veckan ska jag faktiskt vara ledig torsdag, fredag, lördag och söndag och det ska bli så skönt! Har till och med strukit mig från schemat faktiskt.. Men det är så skönt om man bara kan få vara ledig ibland, utan att folk ringer om olika saker. Det är ju så när man jobbar på ett hotell som har öppet 24/7, det sitter ju alltid nån här och då är det alltid någon som får för sig att ringa och oftas handlar det ju om mer jobb. Vilket i för sig är bra, men denna helgen ska jag vara ledig!

Har upptäckt att dom har satt upp mig på jobb på julafton, men jag vill inte!!! Julafton är den bästa dagen på hela året ju, det är ju som att stjäla godis från ett litet barn, att ta julen ifrån mig. Men okej, gör jag det denna julen så är det fan aldrig mer i hela mitt liv!!.. så det så! Har redan talat om för Jilke att han kommer att få komma hit o sova med mig, för där går fan gränsen, jag tänker fan inte först sitta själv på ett hotell hela julafton och sedan gå upp och sova själv på ett hotellrum. Icke!

Haha har radion på i lobbyn, o det är ballader. Får nog snart byta för jag håller nästan på att somna ;)

Imon jobbar jag eftermiddag och sedan förmiddag på onsdag, så då får jag sova här. Så det blir som ett långpass och sen är jag leeeeedig! :)

.

Do what makes you happy. Because in the end, who’s there? You.


RSS 2.0