31/5 -10

Hejhej folket!

Drar bara lite kort om helgen.
Fredags; fest hos Maja, utgång med henne och Mia. Jag hade mkt kul! Träffade Älsklingen sen på natten och nattåt med dom, sen åkte vi hem till mej.
Lördags; var och kollade fotboll på IP, åkte till hällaryd, träffade Anton och Natta på kvällen :)
Söndag; Kollade fotboll på IP, fikade hos Jilkes mormor och morfar, tjabbade med pojkvännen och försökte sen sova. Dock utan att lyckas eftersom Jilke inte kunde sova så han låg och vände och vred på sig hela natten, stackarn! Fast det gjorde ju att det blev lite synd om mej med eftersom då väckte han ju mej hela tiden! ;P

Idag han jag iallafall först varit i skolan, hade en rätt så chillig dag. Sen fick jag och Maja nått infall att vi skulle klippa oss, så vi stack på drop in. Blev faktiskt nöjd och jag gillade hon som klippte mej (inte för att det syns så stor skillnad, men ändå) haha.
Sen fikade vi lite och gick en runda på stan, och jag insåg att jag nu är beroende av HM, rätt sorgligt faktiskt!

Älskar dej din envise, tjurige jävel ;)

27/5 -10

Tjoonaa!

Vaknade precis, försökte sola lite men molnen var i vägen. Så nu sitter jag i stället vid datorn och funderar på att orka göra frukost.
Vid 13 blir det farbror doctorn och sen är jag ledigt igen, eller ledig och ledig. Imon har jag en uppsats, en muntlig redovisning och ett prov sååå... Och igår satt jag först med Mia i 2 timmar efter skolan och gjorde den muntliga redovisningen och sen på kvällen var jag hos Maja för att jobba på vår guidning som vi ska ha för en hel klass 9 åringar!! :O på onsdag... Usch jag blir så stressad när jag tänker på allt detta, så nu ska jag gå och titta på tv och lugna ner mej ;P

26/5 -10

Hemma från skolan. Var nere på Swe Rock idag med Mia, Maja, Felle och Heidi + vår mentor. Skrev in vilka tider vi ska jobba och fick pass till bilen mm. Blev faktiskt väldigt förväntansfull när vi gick om kring och han visade oss runt. Nu tycker jag faktiskt att det ska bli skit kul!
Fredagen och Lördagen blir det iallafall FESTA! Har fixat schemat så att jag kan göra det båda dagarna utan att få det jobbigt ;)



Dagens outfit, haha jag ser väll iallafall lite rockig ut??

25/5 -10

Nu sitter jag i skolan, har tydligen näringslära men det var så tråkigt så jag orkade inte göra det. Efter detta ska vi se film på svenskan yeaay.... Sjukhuset gick bra, hon ville att jag skulle komma tillbaka, det ville sjukgymnasten igår också, sen får vi väll se på torsdag vad överläkaren säger, kanske han skriver ut något roligt piller till mig!
Glömde min kofta hemma idag så nu kan alla sen min fina heltejpade nacke... Men har suttit med jackan på mig det mesta av dagen.
Förresten så var det ju iallafall kul med kuratorns utlåtande igår; ''Nej men mej behöver du nog inte komma tillbaka till för du är ju inte psykiskt sjuk'' Haha! Har aldrig varit hos nån kurator eller psykolog innan, men det var faktiskt lite skönt att sitta och prata med henne i 1 ½ timme. Tänk någon som bara lyssnar på allt man har att säga och vill veta exakt allt om ens liv, haha i loved it! Hon tyckte iallafall att jag var duktig som kunde se det goda i livet och allt bra jag har i mitt liv, fast jag alltid har ont.
Det var faktiskt väldigt kul att gå dit för kuratorn sa att mina föräldrar ska laga mat till mej varje dag, att alla måste stötta mig ocg att jag är duktig. Och sjukgymnasten sa till mig att jag borde göra sånt som jag tycker är kul och som även är bra för mig, t ex ville hon att jag skulle rida flera ggr i veckan, få massage hos en massör regelbundet, sova mkt, träna på motiva och äta ordentligt.
Så jag tycker faktiskt att det var väldigt trevliga och kloka människor jag var hos igår, och efter de tipsen så kommer jag gärna tillbaka och får fler sånna ;)

I eftermiddag ska jag faktiskt ta tag i mitt liv och träna agillity med Smilla, göra lite läxor och sen ska jag sova tidigt.

''Jag lever mitt liv på mitt sätt och jag tänker inte ha något att ångra'' Vi lever bara en gång, vi lever bara ett liv.

Norska Hollywood fruar??

Nu är det dags för lilla Sanna att gå och lägga sig för hon är sketa trött, fast hon somnade framför tvn i nån timme innan.

Jag har kommit på att sova är typ det skönate i livet, suck sängen ropar på mej nu ;)
Imon blir det ju då först sjukhuset klockan 9 och sen drar jag till skolan. Eftersom älsklingen ska besiktiga sin lilla bil så kanske jag får träffa honom nån liten stund också, kanske att han hänger med till skolan och lunchar med mej. Det ska bli så skönk nu för nästa vecka börjar han jobba skift och då köper han en lägenhet här! Så han och Memme kör tsm varhe dag istället. Men förra veckan träffades vi nästan varje dag och denna kommer vi nog också göra det, så det funkar ju faktiskt nu med. Och i sommar är han ju ledig 4 veckor och då kommer han ut och jobbar på ön med mej :) Tur att vi inte jobbar tsm inne i kiosken för då hade vi nog dödat varandra, det är rätt lagom att bara träffas på fikan haha.

Och snart kommer förhoppningsvis min nya fina linne och mina klackar som jag har beställt från hm.

Btw satt och kollade lite på norska hollywood fruar, mycke sämre än svenskar måste jag säga. Men så är ju norrmän inte lika smarta heller!

Heja Sverige!

24/5 -10

Haaallåå!

Gittigt väder ute så nu efter en heldag på smärt rehab så ska jag sola! Idag har jag träffat en kurator och en sjukgymnast, imon blir det arbetsterapeut och på torsdag överläkare och sjuksköterska. Idag tejpade dom in hela min nacke och nu ska det sitta en vecka, eller iallafall till på fredag för då ska jag ut och då kanske det inte är så snyggt med en hel tejpad nacke?
Helgen har varit skit bra, i fredags var vi hemma hos Jilke och tog det lugnt. i lördags var vi på holjemarknad på dagen, sen grillade vi och hade det mysigt och sen kom Anton och Natta, och så blev det ännu en runda till holje.
Igår var vi på folkrace, faktiskt kul. Sen kom Jimmy och Elin en stund, väldigt trevligt! Och sen på kvällen träffade vi Anton och Natta :) Så det har faktiskt hänt lite i helgen, har haft jätte kul! :)

Skönt att slippa skolan idag med ju haha!

Nu ska jag tvätta av mig sminket och sen ska jag steka lite!!

Sooovanuuu!

Fan vad härligt det kan vara att ut och gå ibland! Gick runt sjön och bara andades. Helt ensam, där man kunde tänka och bara GÅ! Det var helt underbart!
Kändes som att jag inte hade fått luft på flera år och jag kunde inte få in tillräckligt. Nej gud vad skönt det var!

Nu sitter jag iallafall i sängen igen, konstigt att man kan vara trött trots att man inte har gjort nästan nått mer än att ligga i sängen. Tror iallafall att jag ska sova nu i en halv timme innan elefanten kommer inklampandes haha!

Imon blir det iallafall skolan vid kvart i 10 och sen på kvällen bär det av till hällary för vi ska vara hus och hund vakter hela helgen.

Nattinatti


20/5 -10

Heejsan :)

Idag har jag varit ledig, så därför tog jag bilen igår och körde upp till konga. Hämtade Jilke på jobbet vid tolv i natt och sen sov vi till 11. Därefter åkte vi in till Tingsryd och handlade lite och sen körde jag honom till jobbet vid 2. Eftersom det var så härligt väder så tänkte jag att jag kanske kunde passa på att få lite färg, men icke! Så fort jag hade lagt mej på gräset utanför lägenheten med dator och läxböcker o grejjer, tror ni då inte att jag börja känna småsmå droppar på mig. Dessa droppar växte snabbt i storlek och mängd och snart ÖSREGNADE det! Nu har det åskat hela eftermiddan, precis ovanför! Usch! Men jag har iallafall läst lite läxor och sen när åskan lugnade sig så kollade jag lite på the hills och the city. Men nu börjar jag bli mega rastlös eftersom jag inte har rört så mkt på mig (kan också bero lite på de två Red Bull som jag har öst i mig) och det har nu slutat regna så nu ska jag ut och gå en runda. Ikväll blir det matlagning (värma i micro) haha, läxor och Gossip girl.
Så får vi väll se om jag är vaken och orkar hämta Jilke eller om han får gå, det tar faktiskt bara typ 10 minuter för honom att gå så då borde jag ju kunna gå och lägga mig med gott samvete även om jag inte kör och hämtar honom?!
Fick även redan på idag att det inte gick så bra för mig på MatteB, så nu blir det till att läsa om det kursen i 3an, great!!
Bara för att jag fick så hemska (dock väntade) besked, så tröstade jag mig genom att beställa hem ett par klackar och ett linne från HM så nu känns det lite bättre. Men jag kanske hade behövt nått på skopunkten också för att bli riktigt glad! Hmm, ska nog surfa in där lite innan jag ger mig av på vandring!

Ha det gött HAJ! ;)

LÄNGTAR TBX! Tur att vi ska dit i September! <3


Lite bilder från Gbg


Älskling på liseberg <3

GODIS!!!!

Detta fotot blev förstorat och hänger nu i Jilkes lägenhet i 40:30 storlek, gullig du är älskling! <3

Utsikten från den svin dyra sky baren där vi åt fär 905 :- !!!


Haha åhh hunnybunnyboo! <3

Det finns fler bilder, men de är dock på Jilkes mobil.. Aja, får väll lägga in dom nån annan dag.
Vi hade det iallafall jätte bra i Gbg och jag kollar redan på resor tillbaka till hösten/vintern!
Usch annars är livet FÖR stressigt just nu, känner att jag håller på att få ett nervöst sammanbrott, men som tur är har jag Maja att prata ut med! <3 Därför måste jag lägga in en bild på henne eftersom hon är guld värd!

Du är så gulligulligulligulligullig!

12/5 -10

Heej folket!

Idag slutade jag vid halv 12, gick och solade, åkte hem och åt, kollade tv och nu har jag börjat packa!! Bättre sent än aldrig x)
Inatt kör jag upp och hämtar Jilks och sen sover vi i hällaryd och vid halv 9 imon går tåget!! Ska bli så jävla härligt!! Två nätter i gbg, liseberg och shoppa med ÄLSKLINGEN. Det kan fan inte bli bättre! Imon har vi även varit tsm i 6 månader <3 Vet inte, men det kanske är bra att ha ett hett temp. kanske håller lågan vid liv, haha xP

Btw så kom min ''nya'' mobil igår, är faktiskt väldigt nöjd med den trots att den är från stenåldern, men den har sköna knappar :p

Nu ska jag gå och leta efter en resväska!
bye<3

Till hösten ska jag nog ha mörkt hår igen, har börjat sakna det lite faktiskt

Everybody crash and burn some time!

I never promised you a ray of light,
I never promised there'd be sunshine everyday,
I give you everything I have, the good, the bad. <3



5/5 -10

''let´s go make some magic!''

Slutade jobba för en timme sen, är nu trööött! Körde upp till konga i gårkväll och sov där, så när Jilke kom hem vid 12 vaknade såklart jag. Haha jag har inget emot att prata en liten stund och så, men den människan kan babbla! ;O Haha nej men jag tror jag somnade ifrån honom ändå sen vid halv 2, 2. Vid 5 var det bara upp och göra sig iordning och sen åka iväg vid 6. Så faktiskt, så tycker jag att jag har anledning till att vara trött! Men älsklingen var gullig och gick upp vid 5 och ordnade frukost till mej, väldigt gulligt faktiskt <3 Saknar redan Jilke, hela två dagar tills vi träffas igen! :'(
Men idag ska jag sova tidigt och imon slutar jag 12, yeaaaay!
En tråkig sak är dock att min mobil har nu slutat kämpa och gett upp livet här på jorden :'(
Nej men det jävla helvetet bara dog igår och nu är jag handikappad för fan!!! gaaaah ;P
Nu ska jag sätta mej vid tv:n, sen baka kladdkakor och sen simma. Hmmm undrar om jag verkligen kommer hinna gå och lägga mej tidigt??

byebye <3

3/5 -10

Tjabbatjenahallå!

Denna dagen började skit, men blev bättre haha. Startade upp i panik när jag vaknade 15 min innan min buss gick. Skällde ut Jilke för att han inte väckt mej och sen STRESSADE JAG! Haha men vi hann i tid faktiskt och jag är väldigt stolt över det! :D
Vid 7 var jag på First, var helt dör ända till 9 när vi fick gå och hämta frukost och det var där min dag vände. Sen hade jag rätt kul fast vi inte hade så mkt att göra, Lotta var ju som tur var också där samtidigt idag så jag hade rätt kul ändå :)
Helgen har varit helt okej, fredagen var väll sådär eftersom jag bara satt i bilen hela kvällen och körde runt. Sen har både jag och Jilke jobbat hela helgen ute på tärnö. Men eftersom vi inte kunde åka upp till konga och vara själva, så var vi ute i vår lilla stuga på tomten och lagade mat själva, hyrde filmer och myste. Så jag är rätt nöjd, för en gång skull hann vi ta det lite lugnt och mysa. Dock är det ju inte jätte kul att jobba hela helgen, men det är ju jätte kul att tjäna pengar och jag brukar faktiskt gilla mitt jobb :)
Ska lägga in lite bilder från i fredags hade jajg tänkt men då måste min lilla fader först komma hem med bilen, där jag kanske har råkat glömma kameran :P
Nu ska jag inte jobba på iallafall två helger för först ska lillebror konfirmeras och hela tjocka släkten kommer, och nästa helg sticker jag och Jilks till Gbg <3 LÄNGTAR!
Idag ska jag slappa, gå en runda med hanna, kolla tv och SOVA! Och imorgon ska jag ju till skolan vid 8 så det blir ju värsta sovmorronen ju! ;)

baybay

RSS 2.0