Resedagen

Nu har jag precis börjat packa, i god tid som alltid ;) Var uppe 5 imorse och sa hejdå till jilke innan han åkte till jobbet. Usch det var skit jobbigt!! Sen när jag väl lyckade somna om fick jag ett sms av lotta vid 7, jag som alltid brukar stänga av ljudet, men just idag glömde jag det, for upp som ett skott och fattade inte vad det var som lät!
Nu ska jag kolla igenom det jag beställt från hm en sista gång eftersom det kommer vara försent att ändra sen när jag kommer hem. Sen ska jag äta lite frukost och packa klart. Efter det reser jag vidare mot asarum där jag stannar för lunch och sen bär det av till flyget. Lyfter vi kvart i sex tror jag.
Ni får ha det så bra här i kalla mörka sverige, vi ses om en vecka!


byebye<33



Förra året!

26/9 -10

Idag har vi haft tvätt och städ dag. KUL! Nej men ändå på nått sätt mysigt. Nu har vi varit ute och gått en runda och kollat på stackars glassbåten. Och sen köpte vi med oss thaimat och kollat på two and a half men. Jag kommer sakna ihjäl mej efter jilke, och det blir bara jobbigare och jobbigare ju mer man tänker på det :'( Aja, imon åker jag iväg till cypern!

Jag älskar dej du är mitt allt, tur att jag alltid har med dej i mitt hjärta! <3



24/9 -10

Jobbat igår och idag, och nu har vi varit på lite släktmiddag hos mina föräldrar och pusslat med världens gulligaste syssling (heter det väll).
Aw igår kom jag hem från jobbet med donken vid kvart i tio, då hade jilke hyrt film, köpt massa godis, tänt ljus och fixat med filtar och kuddar i soffan. Världens gulligaste!
Nu ska jag snart gå bort till soffan och så ska jag och jilks kolla på en film och mysa!
Hoppas ni har en bra lördag :)

<3

24/9-10

Nu har jag hotell lektion, boring.. Vill hem, vill sova!

23/9 -10

Yoo :)

Idag är jag så sjukt jävla seg, har halv sovit framför tvn halva eftermiddagen. Så skulle jag vara duktig och handla, så jag körde till coop och köpte mat, sen behöver vi ett torkställ så jag körde till netto. Såklart glömmer jag mina solglasögon där vid kassan. Så efter några timmars vilande fick jag köra tillbaka dit. När jag kommer dit så är hon jag handlade av borta och den kassan är stängd. Så jag ber killen som jobbar i den andra kassan gå och kolla. Han ba: Det var du som var här och köpte ett torkställ innan idag va? Jag känner igen dej!
Hmm det får mej att börja undra om det var något fel på torkstället, är det därför han känner igen mej? Idioten som köpte det kassa torkstället? haha x) Fick iaf tillbaka mina solglasögon :)
Nu har jag varit hemma och snackat lite skit med mamma och ätit, sen körde jag hem och kollade idol, och nu tänker jag faktiskt gå och lägga mej. Har ju en heldag framför mej imon. Skolan till 15.30 sen jobbet från 16.00 -21.00. Men det kommer nog bli bra! :) Jag har ju ett roligt jobb iaf!
Usch denna veckan har ju jilke jobbat eftermiddag, det innebär att jag har varit själv hela eftermiddagarna och kvällarna. Hmm kanske har råkat kladda upp 2000:- sen i måndags, oschdå! (A) och jag har beställt saker på hm för 1200 ojojoj haha. Och nya skor jag jag med beställa, och vill ha en ny jacka.. Och så köpte jag handskar för 400. Jilke borde nog sluta jobba eftermiddag om jag ska klara mig ekonomiskt ;)
Han hade iaf diskat idag, tur för honom. Dock var allt annat slut när jag kom hem, så jag höll på att bli galen. Tur jag kan åka hem till mamma och pappa och äta upp deras mat då! ;)
Men på måndag åker jag! Wiihoou, fyfan vad jag längtar! Men jag kommer sakna ihjäl mej efter Jilks :'(
Har en liten hälsning till en person som det är fruktansvärt synd om nu;
*Allt kommer bli bra, du är världens snällaste och gulligaste. Låt inte henne förstöra dej!!! Jag tänker på dej <3*


älskar dej, ditt fethuvud :)

21, 2010

Idag gick skoldagen rätt fort måste jag säga. Sen var jag och blev tejpad igen. Sjukgymnasten sa att hon tyckte att jag hade för höga krav på mig själv, hon sa ''sanna allt behöver inte alltid vara perfekt och ingen är perfekt''. hmm jag vet att hon har lite rätt, men även om jag har höga krav så lyckas jag ju för fan aldrig genomföra saker bra ändå...
Snart kommer mamma för att kolla in vår ny tv. Men jag trodde faktiskt att 60 tum skulle vara större än det var.
Tror jag ska ner och köpa ett fastnings paket, kör nog det när jag kommer hem från cypern, jag måste fan få bort övervikten nu asså!!


Halv åtta ska jag på bio med girlsen, lööve it. Jilke jobbar ju eftermiddag denna veckan så det gäller att hålla igång så man inte märker att man är själv ;) haha!
Imon blir det träning som gäller!


Byebye<3

20/9 -10

Idag är det ju då studiedag, GÖTT äntligen ledig :) Vilat och tagit det lugnt halva dagen och sen ringde johanna och ville till karlskrona, så vi hoppade på tåget. Haha det blev så hastigt så jag har bara haft det översta fransarna sminkade idag för jag hann inte mer x) Haft sjukt kul iaf! Nu ska jag sitta och ta det lugnt resten av kvällen och kolla sex and the city :) hmm kanske ska berätta om lördags, men det hände så mkt så jag orkar inte. Kan ju bara säga att jag inte fick någon lugn kväll. Slutade med att jag fick ta mej hem till lägenheten mitt i natten och avbryta min skönhetssömn, och sen hände det lite dramatik. hmm ibland undrar man hur länge vissa är fjorton här i karlshamn. Kanske dags att växa upp för en del?? Shit vilken idiot, jag blir så trött på töntar! Varför bråka när man vet att man kommer få stryk? Tur att jag har en mogen pojkvän som inte slåss framför mej, haha x) (tror det var tur för vissa andra också)
Aja, igår jobbade jag, hade hand om ett barnkalas med 10 barn och jag klarade det utmärkt enligt mej själv ;)
Idag är det precis en vecka kvar tills jag åker, fan vad härligt! <3


Byebye<3

18/9 -10 (2)

Hejsan allahopa :)

Nu sitter jag äntligen ner, har fan inte suttit ner sen halv 10 idag. Första gången jag var ''ensam'' på jobbet, också första gången det var mkt folk ;O haha mkt folk+kalas+kassakrångel= STRESSAD SANNA!!
Haha men det gick bra ändå, hoppas på att det går ännu bättre imon. Sen hämtade jag upp jilke, körde till maja, körde hem till mamma och pappa, körde till coop, tillbaka till lägenheten, hem till mamma och pappa, och NU sitter jag äntligen ner! Eftersom Jilke ska ut och supa med Kim idag så tog jag beslutet och åka hem och sova över hos mamma och pappa, låta dom skämma bort mej lite och sen sova utan att bli väckt av en full Jilke ;) Nej men kommer sakna den lilla fisen inatt, Usch tur jag har smilla som kan värma mej ;) Ikväll blir det iaf kamben, cider och sex and city maraton möjs!

Jobb imon med och sen får jag vila ut på studiedagen på måndag! :D

Btw, svarar på kommentarer inne på kommentar på sidan på inläggen ;P


18/9 -10

Nu börjar jag jobba om en timme.. I eftermiddag ska vi förtidsrösta och ikväll ska jag åka hem till mina föräldrar och bli bortskämd, kolla på sex and the city maraton och sen faktiskt sova där, det ni ;)
Och imon blir det jobbet igen ;P

Cya<3

17/9 -10

Sitter på hotell lektion och håller på att dööö. Fan vad tråkigt, vi har fått ny lärare och jag fattar nada, kollar man på de andras miner här inne så fattar nog inte dom heller så mkt, haha.
Snart ska jag på möte hos min totalt störda religionsmöte och sen är det en låång engelska lektion....
ikväll ska jag nog våldsgästa sofia och memme, hehehehehihihihoohho. Usch jag orkar inte.
Fast konstigt nog är jag inte så trött, denna veckan wiiihooo :D

...

Glömde skriva att jag har världens sämsta dag/vecka, nervös-ont i magen och det känns som jag ska börja gråta när som helst. Usch....


15/9- 10

Jag har lite panik över Cypern resan, jag har nämligen inte hittat nån ny bikini och min är så sliten så den är typ genomskinlig elr nått :o
åh fan med att jag alltid ska dra ut på att köpa saker till de är slut! Samma sak med skinnjackan jag ville ha! Nu är den slut i min storlek :(
Jag har kommit på en sak, fan vad det var härlig förra året när jag bara shoppade upp min sommajobbslön, nu har jag inte köpt typ nått till mej själv och tusenlapparna bara flyger iväg framför näsan på mej.. Hm vrf måste alla problem bara bli större och större ju äldre man blir???
Gah jag blir galen, jag vill fan inte bli stor!

Nu har det gått en vecka sen jag trackade hms kundtjänst, kanske har dom glömt mej nu så jag kan fortsätta roa mej med det?? haha.


Dream

Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now

Vi skulle ha med oss en låt till Religionen, jag valde denna för den får en att drömma bort.

What would you wish for if you had one chance?

10/9 -10

Tja!

Är fruktansvärt trött idag efter att ha varit igång hela dagen. Min kropp har tydligen vant av sig vid att röra på sig, bara på denna veckan. När jag kom hem idag så kändes det som jag hade feber igen och Jilke hade med börjat känna sig hängig.
Men han lagade ändå mat till mig och sen gick vi ner på stan och köpte godis och hyrde film, myspys!

Fikade med johanna innan idag med, aw har saknat henne. sjukt kul att snacka gamla minnen! haha.

Egentligen känner jag mig sjukt taggad på fest, men denna veckan känner jag mig inte 100, och nästa vecka ska jag jobba på dagen båda dagarna, så jag tror jag får skjuta på festandet nårra veckor ändå. Men snart fyller Johanna 18 och då ska det fan festas, då blir det inget jobb dagen efter!

Haha jag skrev väll igår att jag skulle städa och diska, hm, jag diskade iaf. Resten får jilke hjälpa mej med faktiskt.
imon ska vi ta det lugnt ända till fyra när jag börjar jobba. GÖTT sovmorron ;)

Byebye <3


Älskar dej sötnows fast det är lite stormigt ibland ;) <33333


9/9 -10

Haj!
Stannade hemma idag med, men är mkt bättre idag. Idag är det mest mens värk och huvudvärk som är problemet. Så imon blir det skola för min del, känns faktiskt rätt skönt.
Idag har jag vilat mej halva dagen, åkte och köpte frukost till mej och jilke, sen åkte han till jobbet vid 1. Det har faktiskt varit rätt skönt att han har jobbat eftermmiddag denna veckan när jag har varit hemma, annars hade han bara stressat och irriterat mej :P
Eftermiddagen ska jag ägna åt att städa och diska. Här ser ju FÖRJÄVLIGT ut!
Skönt iaf att jag blev frisk så att jag kan jobba i helgen, på lördag är det 40 års kalas och söndad är en vanlig dag. Denna helgen också är min chef med och kollar så jag klarar det och nästa vecka är jag själv, det kommer nog gå bra detta :)
aja nu ska jag återgå till disken som står och luktar i köket ;) Och om det blir fint så kan jag ju lägga in bilder idag på lägenheten!

Cya <3

8/9- 10

Fortfarnade inte OK asså. Men min super gulliga farmor har varit här med röda rosor till mej för hon vet att jag älskar sånna. Tur att jag har världens gulligaste farmor! <3
Har iaf tagit två panodil och duschat nu, och snart bär det av till mamma och pappa för mat. Bara inte motorjäveln skär sig!
Tillråga på allt med förkylning, feber och skit, så har jag idag världens mensvärk OCH har fått nån allergisk reaktion, har kliande pluttar på hela halsen.. Gah det är verkligen inte min vecka denna veckan! Sen har jag kommit på att om man bara ligger i sängen en hel dag så är det skit svårt att sova ordentligt sen på natten, vilket gör att jag har fruktansvärt fina ica kassar under ögonen.
Inatt när jilke kom hem var jag nog rätt mkt piggare än honom fast jag sov först när han kom. Haha kunde inte sluta prata. Hoppas iaf att jag ska vara frisk senast på fredag, så jag kan ut och fika med Johanna.
Nej fyfan nu kliar det satan på halsen, får åka hem till pappa och ta en allergitablett nu!

Pusshaj <3

tema låt

So lately, I've been wondering
Who will be there to take my place
When I'm gone, you'll need love
To light the shadows on your face

If I could, then I would
I'll go wherever you will go
Way up high or down low
I'll go wherever you will go

Denna låten passar lite in på kvällens tema + att jag alltid har älskat den!<3

ensam md tankar x)

Jag och min pojkvän pratade för någon dag sen om hur det är när ett förhållande tar slut osv. Typ om vi skulle kunna fortsätta vara vänner om vi gjorde slut. Det är ju så sjukt svårt sånt, för han är ju min bästa vän, jag gör ju allt med honom, klart jag inte vill mista honom. Men samtidtigt fy fan vad jobbigt att bara vara vänner! Det jobbiga blir ju när nån av personerna börjar träffa nån annan. Finns det någon bra sätt att ta sånt på? Vem tar det bra? Men vi tyckte iaf båda att det är fruktansvärt omoget och barnsligt att inte ens kunna hälsa på varandra.
Det hade ju varit väldigt sorgligt om vi inte hade kunnat bete oss som vuxna människor och iaf prata med varandra. Har man varit tsm länge så känner man ju den andra så pass väl och efter ett långt förhållande så måste det ju finnas någon sorts kärlek där. Man kan ju faktiskt älska någon utan att vara förälskad!?
hmm, svårt.
Så frågar jag Jilke
- men skulle det inte vara jobbigt att se mej lycklig med någon annan?
Då svarar han
- Nej jag skylle tycka synd om honom och tänka ''Han har det fan inte lätt hemma''!
Hmm gud vilken gullig pojkvän jag har, men '' He´s gonna miss me when im gone'' ;)
vad tkr ni då?
Kan man vara vän med sitt ex??

7/9 -10

Hola!
Usch min förkylning är inte bättre idag.. Försöker bli piggare med redbull, choklad, panodil och massor med nässpray. Idag kom Tvn med så jag kan iaf roa mej med att kolla tv på en 60 tums ;)Gitt!
Hoppas jag blir lite piggare snart så jag kan städa och diska lite. Tror nämligen att farmor kommer inom imon på en fika och då hade det ju varit lite trevligt om det inte såg ut som fan här. Jilke jobbar eftermiddag så lungt och skönt har jag det iaf!
Lånat lite böcker med som jag tänkte börja lite på, men hoppas ändå att jag inte behöver vara hemma imon. Det blir så drygt!
I helgen måste jag iaf vara frisk för då jobbar jag 16-22 på lördagen och 11-16 på söndagen! Gött med lite pengar!
Och snart bär det av till cypern, fan vad jag längtar! Lite synd bara att älsklingen inte ska med, kommer sakna ihjäl mej. Har fan inte sovit en ända natt utan honom på 3-4 månader :S

I lööve it! Ser ju ut som en död gorilla! ;D


right

Just gonna stand there
And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie

RSS 2.0