Bl'äääää

Hejhejhej!


Imon är det nyår och då är jag ledig :) Johannes och Elina kommer till oss på middag och sen får vi väll se vad som händer.. Annars har det varit en riktig skit vecka!!!

Dec. 27, 2011

Hej goddag och hallå :)

Somnade som om nån hade klappat till mig i huvudet igår när jag la mig i sängen. Först tog jag ett bad och kollade på ogifta par (det är ju inte jul om man inte har kollat på den!) Sen däckade jag i sängen. Så idag känner jag mig relativt pigg faktiskt. Längtar hem nu! Som sagt detta är ju 8e dagen i rad, så jag har verkligen gjort mig förtjänt av lite helg nu :)

Fick precis redan på att jag fick ledigt 7e januari, så nu kan jag hänga med på Jullans avskedsfest, wiiie :D Fuskigt dock att hon ska till Chicago, jag vill med!


Nu ska jag jobba vidare, snart kommer 25 st 11 åringar som jag ska checka in.... :P

Dagen efter juldagen!

Fy Faaaan vad folk var dryga igår. Jag jobbade ju eftermiddag och vi i repan har sålt förköpsbiljetter till Nattklubben, och jäklar vilken efterfrågan det har varit efter dessa jäkla biljetter. De tog slut redan på förmiddagen i torsdags, men det har ju inte hindrat folk från att komma in här stup i kvarten och ringa. Sen när man säger att de är slut så drar de nån snyft historia om att ALLA deras kompisar ska gå och jadajada. Herregud, är ni 23 eller är ni 10?

Nu är ju juldagen över men då är ju problemet att alla har tappat jackor, mobiler, nycklar och dylikt. Och eftersom att nattklubben är stängd tills imorgon kväll, så är det tydligen MITT fel att deras grejer är borta.. Ja gud vad folk är roliga...

Här är det skit lungt annars, jag ska snart sätta mig och kolla lite på tv tror jag, så att tiden inte går så långsamt. Sen ska jag sova här och jobba förmiddag imorgon och SEN är mitt 8dagars pass över och jag får vara ledig 2 dagar!!!!! :D Wiiie!

Tycker iaf inte synd om alla som mår skit idag, det kan ni ha ;) Min kära sambo tex känner sig nog inte på topp idag, haha x)

''Konstigt, jag har inte mått såhär illa på länge''. Nej men så var du ju full som ett ägg med! :P

Men han var ju full och glad iaf och då gör det ju inte så mycket, han var hemma redan vid 1 och sen kom han på att han ville ha mat, så då körde jag honom till marinan gullig som jag är! :)

Nu ska vi bara komma på vad vi vill göra på Nyår med!


God Jul i efterhand!

Hade ni en bra julafton?

Jag hade det. Hade ju varit skönt att slippa jobba, men det var helt okej ändå. Fick jul hotellfrukost 2 ggr och sen kom Jill redan vid halv2, så jag var i hällaryd hos Jilkes familj vid tre. Så åt vi julbord och hade paket öppning, sen åkte jag och Jilke hem och hämtade alla paket och sen åkte vi hem till mamma och pappa.

Super Mysigt!
Kändes som att det var mycket folk och ännu fler hundar, men jättetrevligt och så får man en sån mysig julkänsla när man är med familjen och skrattar, öppnar paket och äter tills man nästan spricker!

Idag har vi bara tagit det lugnt på förmiddagen, och jag körde iväg till jobbet redan vid 1. Så nu sitter jag här. Fast jag har ju aldrig festat på Juldagen innan ändå, så därför var det ju inte hela världen att inte göra det i år heller..

Längtar hem nu iaf, hoppas att det inte blir halt inatt, så att jag kan komma hem innan tolv iaf. Men nu är det bara 2 jobbdagar kvar och sen är jag ledig 2 dagar, jobbar 1 och sen är jag ledig nyår!! :D

Har inga bilder från igår, men jag fick sjukt mycket julklappar och hade det verkligen hur bra som helst. Synd att det inte kan vara Jul afton varje dag!

Fick en ring av Jilke från Kenzas kollektion, den har jag velat ha jätte länge och det hade han tydligen lagt på minnet, blev helt chockad att han kom ihåg det. Den är så fin!! Blev super glad :)

Det är den med vingarna som sitter på 2 fingrar :)


231211

Heeej :)
Kan ju börja med att berätta att vi aldrig kom iväg på 25års fest i skogen. Eftersom att min pojkvän är ett psyko!
Vi var utklädda och iordning fixade, hade lämnat hunden hos mina föräldrar och hämtat bilen hos Jilkes och var verkligen påväg. Då får han ett utbrott och skriker och gormar om att eftersom att vi är 5 min sena så är det ingen mening att vi åker alls! Så han vänder bilen och är skit arg hela vägen in tillbaka till stan. Fast för en gångs skull så skrek jag inte tillbaka utan var bara lugn och försökte lugna ner honom. Tillslut efter typ en timme, när vi var tillbaka i lägenheten lugnar han ner sig och ber om ursäkt. Hade det varit min kompis så hade det ju varit tråkigt, men nu spelade det ju inte mig så stor roll, så jag tyckte att vi skulle gå ut i karlshamn itället klockan var bara 19, ändå så kvällen var ju inte förstörd.. Vi gick till Kim först, sen ringde jag Alexandra så vi gick upp på någon förfest där de var och sen gick vi ut på Sliver. Men jag och Jilke hade faktiskt skit kul hela kvällen sen, så det blev ändå en lyckad kväll. Och han bjöd på inträde, drinkar, mat och grejer för att han hade varit dum :)

Dagen efter i söndags, åkte vi till Janneberg och mötte upp Johanna för att kolla på Lucia showen. Väkldigt bra miljö träning för både johannas Albin och lilla Issie. Sen åkte jag och Jilke och köpte godis, läsk, kakor verkligen ALLT som vi var sugna på, hämtade pizza och sen kollade vi på film, mys!

I Måndags åkte jag till Växjö med Maja för att handla julklappar fick med mig till nästan alla. Tog även en liten sväng inom Börjes, Tur för Issie det för jag hittade jätte mkt godis till henne :P

I tisdags var min sista lediga dag innan lååång veckan. Men såklart skulle vi ha Hotell möte om målen inför 2012, just den dagen.. Vi fick dock god lunch och Ola själv serverade oss! Sen gick vi frå JA tillbaka till vårt lilla hotell, köpte vin för dricks pengarna och sen satt vi där och fikade och hade det trevligt hela eftermiddagen.

Nu har jag jobbat ons, tors, fre och jag jobbar förmiddag imon, så jag sover här inatt. Sen fortsätter jag att jobba till och med Tisdag. Men imon är det julafton, den bästa dagen på året, wiiie!! ;)

161211

Nu börjar det närma sig julafton, och jag har fortfarande inte köpt en enda klapp. Kan nog bero på att det inte känns som att det snart är jul, har ingen julkänsla alls. Men tror det beror på att på tisdag ska vi ha möte i 4 h om målen inför 2012 och sen ska vi ha personal lunch, sen fika och sen slutligen kanske lite fest. Sen börjar min arbetsvecka på riktigt kl 7, onsdag morgon efter det jobbar jag 7 dagar i rad över heeeeeela julen.. Kul! :(
Jaja, får väll längta tills nästa år istället... :P
Idag jobbar jag till 22:30 och sen ska jag köra hem och dricka ett glas vin minsann!

Imon blir det 25 års fest för Jilkes jobbakompis nånstans uppe i skogarna utanför Tingsryd, och varken jag eller Jilke känner en enda människa typ. jilke bara '' Jo, men det är ju skit kul att lära känna lite nya människor, vi dricker oss fulla redan innan vi kommer dit så kommer det ju gå hur bra som helst''
hmmf, jag tycker det räcker med de jag redan känner! :P Äh, det kommer säkert bli bra. Dock ska man vara utklädd med, musik/filmtema. Får väll vara hårdrockare, måste bara hitta kläder till det tills imon, ute i god tid som vanligt (Y)


Lite rockigare än det här kanske? Lycka till Sanna.. Tacktack :)

121211

Varit i k-krona sedan klockan 13 idag, har nämligen varit på brandövning på det andra First hotellet, där vi ska jobba över julen. Det är mycketmycketmycket större än lilla JA. När jag kom till Statt så sa vaktmästaren ''är du nervös inför att jobba här i jul?''
jag svarade -nej, varför skulle jag vara det?

Nu såhär efter rundturen är jag nervös!! :o

Han beskrev skillnaden på hotellen såhär
- om du tänker dig ett fyra våningshus med en liten liten lekstuga på gården, då är JA lekstugan! haha, känns ju stabilt, hoppas fan inte brandlarmet går!! Kommer springa vilse innan jag hinner se vart det brinner....

Vår vaktmästare är så rolig med. Han har så roliga sätt att säga saker på. Typ när han skulle förklara vart all viktig info och nycklar till brandmännen fanns
- Ja du kanske har ramlat och slagit ihjäl dig i trappan när brandmännen hunnit hit och då måste de ändå kunna hitta all viktig info och få tag i nycklarna!
Eller
- Om du är någonstans tex på bio så ska du inte försöka springa ut samma väg du kom in utan leta efter nödutgången, då kommer du antagligen rätt ut på gatan. Sen kan du ta en taxi och ringa SJ och berätta vilken skitfilm de visade!
Eller
- Brinner hela hotellet och du inte får tag i varken hotellchefen eller mig, ska du ringa detta nödnummret till norge. Men ringer du det ska det vara riktig rocken roll här, dom ska typ hålla på att bära ut lik vid det lagret!

HAHA, på det sättet förklarade han ALLT, haha kunde knappt hålla mig för skratt. Grejen är att han gör det och så ser han helt allvarlig ut, så man vet knappt om man vågar skratta x)

Nu jobbar jag till 22.30 och imon är jag ledig och ska träffa världensbästa Majsan <3

PepparPeppar

Hejhej! Nu är mina lediga dagar slut, fast jag hade bara två denna veckan så jag jobbar ju faktiskt heltid :) Här är det helg och hur lugnt som helst, peppar peppar. Så måste man säga inom detta yrket om man sitter och säger att det är lugnt. Annars kommer kaoset :P
Jag har 2 incheck idag och massor med pappers arbete.. Och Emelie har 0 incheck imon, vilket innebär att jag kommer ha en lugn förmiddag eftersom att det är meningen att jag ska förbereda inför dagens ankomster, många avresor har jag inte heller.. tror jag har 1 eller 2 :P
Tänkte att om det är lugnt i lobbyn sen så ska jag sätta mig vid tv:n och kolla på julkalendern :)
Känner mig lite illamående nu, har nämligen tryckt i mig x antal skumtomtar. Usch dom står alldeles för nära tillhands, haha.
Jag som skulle sluta äta godis...
Hälsade på lilla söta farmor igårkväll, hon har inte mått så bra nu i veckan. Så jag fick lite dåligt samvete för att jag inte varit där på ett tag. Tänkte att jag skulle baka lite fler glutenfria lussekatter nästa vecka och ta med och bjuda henne på!

Nää, nu ska jag kolla runt lite efter nyårsklänning, innan jag sätter igång med pappersarbete..

åh nu är snart julafton här!

RSS 2.0