101130

Tjoo :)

Ska gå igenom lite vad jag har gjort de senaste dagarna..
I söndags jobbade jag och sen blev det ju thai med kollegorna, väldigt trevligt!
Och igår började jag jobba halv tre, men upptäckte att det inte kom något tåg där jag stod och väntade, så jag fick åka buss och började därför tio över tre ist, sen eftersom alla tåg blev inställda, så fick jag sluta kvart över åtta så jag skulle ha gott om tid att ta mig hem.
Och idag har jag först kollat på sex and the city 2 i skolan med Alexnadra, och sen har jag gått på stan med Maja och hennes systerson på 5 månader, såå mysigt!! :)
Han var så söt (när han inte skrek) haha :P Men det får en ändå att inse att barn kan vara gulliga, men det är väldigt skönt att kunna lämna till baka dom till deras mamma när dom blir gnälliga och bara skriker! En halv dag räcker gott och väl för ett tag framöver ;D haha
Ikväll ska jag diska och sen ska jag gå och lägga mej tidigt så att jag kommer upp imon i vettig tid så att jag hinner med något, och jag kan lova att Jilke också kommer att åka upp. Det ska nämligen storstädas och han kommer inte att komma undan!!

Aja det var väl allt som har hänt i mitt liv.

hejhej<3

101128

HI!

Nu bär det av till jobbet om tio min! Igår jobbade jag också, sen blev det myskväll med tända ljus, godis, julmust, glögg, drinkar, lussebullar och GREVEHOLM :)<3
Ikväll blir det thai med mina söta kollegor på kreativum, blir nog mkt skoj! :)
Nu behöver jag stressa ;)

Byebye<3

101126

Hejhej :)

Har väl inte så mkt att skriva här.  Var på First igår, och det var lika kul som alltid :) Haha fast igår var det lite roligare för då stod det en gäst och pratade med mej och Emelile som jag jobbade med, och sen helt plötsligt bara stirrar han på mej och säger ''Gud vad söt du är! Brukar folk säga det till dej?'' och jag bara ''öh neej, men tack, det var ju kul att höra'' Och han bara ''Jo folk säger nog det varje dag!''
Haha shit lite udda att bara säga så till nån mitt i ett samtal? Aja gulligt iaf :)
Sen har Jilks varit och köpt vinterdäck nu till min bil, så nu ska han bara sätta på dom med, och under tiden lånar jag min faders! :)
Ikväll blir det mys med julshopping på ekohallen och mysteriet på greveholm senare på kvällen!
ÅH det är så mysigt på kvällarna hän nu för dom har satt upp en stor gran mitt på gården, så fint med granen, lyserna och snön <3

Om en timme blir det skolan för lite english.

101123

Tja!
Skolan idag var totalt meningslös, jag skulle ha min redovisning nästa vecka så jag fick gå dit, fick rast till halv 11, återsamling och sen sluta :o haha. Sen hade vi väldigt deppigt projektsnack och sen tog jag och Majsan en väldigt rolig tur på stadens gator.
Nu på eftermiddagen har jag varit och klippt mej, bokat tid hos frissan inför balen, handlat mat och lagat mat. Mkt god mat med om jag får säga det själv ;)
Eftersom Jilke har varit uppe sen halv 5 imorse så somnade han direkt efter att vi hade ätit och det är nu typ två timmar sen, så hmm, här sitter jag själv och funderar på vad jag ska göra.
Är sjukt godis sugen!
Åh gud gillar verkligen dom nya kläderna som hm har fått in, verkligen min stil! Hmm blir kanske en liten shopping runda på torsdag när min lön kommer in på kontot :)
Imon ska jag jobba eftermiddag så då blir det iaf sovmorron. Och nu tänker jag kolla lite håruppsättningar och projekt ideér.

Byebye <3


101122

Nu har jag mysmorgon med mej själv, jobbar nämligen eftermiddag idag. Så snart blir det rostade mackor, ägg och berocca ;)
Har fått reda på nu vrf mitt hår alltid blir så jävla sliten, GLUTEN! Man kan inte ta upp B vitamin när man äter mjöl om man är gluten allergiker. Japp, så nu vet jag det med. Haha skönt ändå sen när jag får börja äta gluten fritt, för när man prtatar med doktor och folk som vet nått så är det tydligen mjölets fel allt, alla mina krämper typ ;P
Igår var Johanna och provjobbade på mitt jobb och det gick skit bra!! Gud vad kul vi kommer att ha! :)
Denna helgen har btw varit skit bra! I Fredags tog jhag det bara lugnt, och kim var här och umgicks med Jilke. Var ledig i lördags, sov till halv 2, sen var vi bjudna på middag hos mamma och pappa och sen blev det Harry Potter med Jilke och lillebror :)
Och i går så jobbade jag ju och sen hyrde vi film och lagade fläskfilé med gräddsås, mmm!

Så jag har absolut inget att klaga på denna helgen :)

Nu ska det rostas mackor!

Den var as bra!

101118.2

Nu sitter jag här hemma framför datorn igen.
Fikan varade i 2 timmar, och ändå kändes det som att vi hade mkt mer att prata om. Dock var jag ju bjuden på mat hemma hos mami o dadi så jag körde dit vid tio över sex.
Sen har jag suttit där tills nu, när dom började gå och borsta tänderna så kände jag att det kanske var dags att bege sej ;)
Ska snart gå och lägga mej, orkar bara inte ännu. Usch det är fan jobbigt att stiga upp kvart över 5 på morronen! Men imon har jag iaf sovmorron till kvart i ett!

Föresten. Har ni kollar på uppdrag granskning
om christina som aldrig vakande efter sin bröstoperation?? Fyfan vad hemst! Ett par som har varit tsm i 13 år, dom är unga, har precis renoverat hus, har hundar två hundar och ska snart gifta sig, och så händer detta. Och nu kommer Christina antagligen aldrig mer vakna igen, hon är helt hjärnskadad, men hon lever. Hmm, som om det hjälper, det betyder ju då att hon bara är ett tomt skal, hon kan inte tänka och hon kommer aldrig att vakna upp. Vad är meningen med det?
Fyfan vad synd det är om hennes sambo, han förlorade ju den personen som han har delat allt med i 13 år bara sådär, på en operation som inte ens var viktig. Han förlorade den som han ville tillbringa hela sitt liv med, bara för att hon inte var nöjd med sina bröst.
Är det värt att riskera livet för att se ut så som kroppsidealen säger att vi ska se ut?? Är det värt att förlora allt för det??
något gick fel Christina Hedlund skulle göra en bröstoperati

Christina är 31 år gammal...

101118

Hemma från praktiken nu, gitt :) Om en stund blire fika med den här efterlängtade snyggingen! :)


Thess <3

101116



åh, jag önskar att jag kunde vara liten igen!

Jag träffade min kusin i söndags och hennes största problem i livet just då var att hon var lite snuvig och undrade vart mormor tog vägen hela tiden. Åh vad det hade varit skönt att slippa ha så mkt att ångest över!

Haha dock ser hon lite bekymrad ut på denna bilden, men det är nog bara för att jag är så läskig ;)

101115

''Killar är svin- ända tills dom inte är det''
Haha gillar uttalandet!

Idag har varit ännu en dag i karlskrona, dagarna bara flyger iväg där känns det som, det är ju bra :) Doc fanns det inte så mkt att göra idag i receptionen, så jag fick hjälpa till nårra timmar i städet. Fyfan, kommer drömma mardrömmar om små svarta krulliga hår..... Affärsmän är tydligen inte väl rakade ;)

Nu sitter jag och funderar på om jag ska orka ta av mig jackan. Hoppas på att min nya granne vill ut och gå med mej ikväll så att jag slipper gå själv. Gött att jag har fått Majsan som granne, iaf för nån vecka! :)

Ikväll ser nog mitt schema ut så här iaf:
*Tv
*Ut och gå
*Städa, diska, tvätta lite
*Tv
*Sova (L)

Och imon blir en skön dag, då ska vi kolla på alla älskar alice och sen lite projekt snack och sen slutar jag, då blire väggabadet skulle jag tro, eftersom jag ska bli duktig igen! ;)

Byebye<3

101112

Titta så romantisk jag var i tisdags! Jag och Jilke bråkade lite i måndags så på tisdagen gick jag till en blomsteraffär och köpte en STOR rödros, en bilsport, marabou vinter, och aladdinhjärtan OCH en sailing race jacka för 2 800, dock ska jag inte betala hela själv :P
Haha detta är nog det mest romantiska jag har gjort, jag brukar oftast låta killen stå för romantiken ;)


Igår var iaf maja här och vi planerade projektet, är faktiskt skit nöjd nu. Blev till och med uppspelt över det! Gud det kan faktiskt bli riktigt spännande och kul tror jag :)
Idag har jag sovmorron till kavrt i ett och sen har jag engelskaB :(
Ieftermiddag ska jag köra hem till mamma och pappa och skriva av lite recept, sen vet jag inte riktigt vad kvällen bjuder på.

Imon är det min och Jilkes 1års dag, det ska firas med att vi ska vara hemma, mysa hela dagen, datorn och mobilerna ska vara avstängda, vi ska äta gott och bara ta det lugnt och vara kära, för det är fan nått som vi aldrig hinner! Vi är typ aldrig hemma samtidigt, vi jobbar hela tiden båda två, vi stressar och flyger och far överallt när vi väl är lediga. Så nu, för en dag, ska det bara vara han, jag och massa mys!

Åh jag har glömt berätta, vi var på asarumsmöbler med i tisdags och beställde en ny säng!! Omg vad härligt, den vi har nu är från ikea och inte så jätte skön. Men den nya är skit najs, haha man kan hissa upp den både uppe och nere :o!! ;D Endast 35 000 ;P

Aja sängen kommer om två veckor och den är efterlängtad! :D

10/11 -10

Hejhej :)
Idag har jag haft en låång sovmorgon vilket var jävligt skönt. Börjar 14.30 på JA och jobbar nog till 20.30 eller21.30. Tror att jag bilar bort idag eftersom jag är för feg för att gå själv igenom karlskrona så sent på kvällen och det är lite läskigt att åka tåg själv då med. Så det blir nog bilen :)
Både iförgår och i går har vi haft fullt upp både jag och jilke, vi har nog seriöst varit hemma högst en timme var och då har det inte ens varit samma timme. Idag har jag ju sovit, sen jobba, sen sova. och imon blir det praktiken från 7.30 - 16.30 och sen ska jag och Maja plugga hela kvällen. Men på fredag är jag äntligen ledig!!! Fyfan vad skönt!
Nej nu ska jag hoppa in i duschen, byebye<3

duschen time

Nu är jag uttråkad IGEN! Jag hatar dom här veckorna när Jilke jobbar eftermiddag! Vi hinner ju fan inte träffas och då bor vi ändå ihop! När han är vaken sover eller jobbar jag och när jag är vaken sover eller jobbar han. Kul(Y) Nu har jag iaf upptäckt att det inte är lika mysigt att sitta med tända ljus när man är själv, så nu tänker jag hoppa in i duschen och sen ska jag gå och lägga mej, för imon börjar jag tidigt! Och Smilla fick åka hem eftersom jag inte har kunnat prata med min pojkvän så vet jag inte om han är ledig imon eller om han ska jobba, jag vet inte vad vi ska göra i helgen och jag känner mej ensam nu! :'(
Haha men nu ska jag sluta panika och gå lungt och sansat till duschen. Nästa vecka kommer jag och Jilke ändå att träffas för mkt och då kommer jag antagligen ändå önska att det var en sån här vecka, haha aldrig blir man nöjd. Tur han är söt och världsbäst ändå!

hemma

Hemkommen från jobbet nu, hade väldigt roligt, tiden gick väldigt snabbt. Dock var det sjukt mkt att göra så jag är nog rätt trött nu tror jag. Smilla ligger iaf och tittar på dörren nu så jag antar att hon vill ut och gå. Vilket jag ska göra snart, ska bara lite först ;) Men förhoppningsvis har Jilks gått  med henne för två timmar sen innan han stack till jobbet, så hon kan nog hålla sig i 20 min till.
Ikväll ska jag dammsuga och sen ska jag bara vila mej framför tvn! :)

101104

Tjabba.
Har varit ute och gått morgonrundag med smilla nu, haha dom som gick förbi mej trodde nog att det var en zombie.
Nu har jag precis ätit upp min frukost och snart ska jag bege mej till jobbet. Usch om det är någon som vill mej något i eftermiddag så kommer jag nog att ligga utslagen på soffan vid den tiden. Men jag ska sätta volymen på mobilen på max så kanske jag lyckas återfå medvetandet när ni ringer! ;)

101103

Hejhejhejhejhejhej.
Nu är jag aptrött och tänker somna om nårra sekunder. Jobbade stenhårt idag eftersom det var lov och mktmktmkt massor av folk. Sen har jag städat lägenheten och sen kom Lotta och Maja hit. Sen gick vi med Smills och lämnade av Lottis hos sig och sen gick jag och Majsan och köpte en massa godis och efter det blev det mat + Bonde söker fru, Berg flyttar in och sen välkommen åter. Och nu har vi gått kvälls rundan med smillis och Majsan har kört hem. Så, nu ska jag SOVA <3
tror inte Jilken kommer att lyckas få liv i mej idag, haha känner mej helt slut. Plus att han inte brukar våga försöka förlänge för jag är verkligen inte trevlig när jag sover. haha och det gäller mot alla! Gud nåde den som vågar väcka mej när jag är trött! haha x)
När jag och Jilke nästan precis hade börjat träffas så skulle han komma till mej när han hade varit ute, så han kom vid 3 tiden och då sov ju jag för länge sen. Haha så han klöp ner och bara ''älskling är du vaken?'' och försökte lägga armen om mej.
kastar jag väck hans arm och bara NEJ DET ÄR JAG INTE RÖR MEJ INTE!!! Sen fick han ligga längst ut på kanten av sängen hela natten och han vågade nog inte röra sig i skräcken över att väcka mej igen x)
haha så han lärde sig redan från början att inte väcka Sanna Lundberg när hon försöker få sin skönhetssömn ;)
Likaså har min kusin fått känna av sömnvreden, hon har med väckt mej när jag har sovit och fått sig nårra djävulska utskällningar! Gud vad jag är rolig att ha att göra med! :)

På tal om roligt så hittade jag denna bilden från i oktober förra året, filmkväll med Zacke, Simon, Macke, Elias och sofia, Mys! :) Big Miss.

blablablöööö

Nu har jag varit jätte duktig och diskat, gått med hunden och hmm kanske inget mer men ändå ;)
Drack en halv liter Red Bull innan hos mamma och pappa så jag kämmer inte direkt för att gå och lägga mej, så nu sitter jag och väntar på att jilkesilke ska komma hem från jobbet och underhålla mej lite :)
Jag har ju faktiskt sovmorron till typ halv 10 imon så det är ju lugnt med sömnen.
Kan ju berätta att jag fortfarande inte har fått någon tid till doktorn för att köra ner slangar i min mage, så jag får fortfarnade inte äta gluten fritt, vilket känns helt sjukt att jag ska fortsätta äta det jag vet att jag får ont i magen av bara för att magen ''inte ska hinna läka''.
Nu ligger min lilla vovve och snarkar jämte mej, åh sötehund!
Imon efter jobbet kommer Hanna och ska fika hos mej och sen på kvällen kommer Maja, mysigt värre! Så imon slipper jag vara ensam en enda sekund ;)
usch jag är uttråkad just nu så in i, åhh så rastlös!!!

only girl in the world!

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart
Only girl in the world...
Like I'm the only one that's in command
Cuz I'm the only one who understands how to make you feel like a man
Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart
Only one

101102

Helow boys and girls ;)
Idag har jag icke heller gjort mkt ;) Handlat lite, kollat tv, slumrat lite i soffan, varit hos sjukgymnasten med mamma, handlat och nu sitter jag hemma hos mamma och pappa :) Mysigt, haha sitter och försöker övertala dom om att vi ska adoptera en tvåårig hund och sen ha delad vårdnad, varannan vecka! haha det hade passat perfekt ;)
Är det någon som har försökt att nå mej så glömde jag mobilen hemma i lägenheten.
Imon blire jobb mellan 11-15, så det är rätt härliga jobbtider! I helgen blir det dock betydligt längre dagar, menmen det är ju därför jag kan köpa allt mitt blingbling och kläder och skit ;) Haha och mycke vill ha mer!
Nu ska jag iaf inte shoppa mer förens nästa lön (typ) och då kommer det att bli ekohallen och handla massa julsaker och GLÖGG, yes, längtar!
Har jag berättat om min och Majas tripp till sölve eller?
Haha var där i två timmar och gjorde av med 1150 kronor, och det på en ring av Laila Bagge, en pälsväst och en svart tröja. Haha jag fattar inte varför jag får gå utanför lägenheten det är fan livsfarligt! Haha och att jag har tillgång till internet ska vi inte bara tala om, då är det ju bara ett enda klick!
Ikväll ska jag ta med mej min lilla bebis hem och sen får hon vara hos oss till på fredag tänkte jag, mysigt med en hund i huset!
Lilla smiley <3

Nej nu ska jag snart ta och köra hem det kostade mej fan 1500 att komma hit, jävla skit ;(

byebyebye :)


:)

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

baradoummm

You think I'm pretty
Without any makeup on
You think I'm funny
When I tell the punch line wrong
I know you get me
So I let my walls come down

Let's go all the way tonight
No regrets, just love
We can dance until we die
You and I, we'll be young forever

You... make me Feel
Like I'm living a
Teenage dream
The way you turn me on
I can't sleep
Let's run away and
Don't ever look back,
Don't ever look back.




101101

God morgon världen!

Min första av två lediga dagar och jag vaknade kl 8 och kunde inte somna om, kul(Y)
Sitter nu iaf och kollar lite på Jims värld och funderar på att orka släpa mej in i duschen. Pratade med min kusin igår och hon sa att jag kunde få kattungen, eftersom att det är jag (a), men nu kommer ju problemet, dom bor i åtvidaberg, som ligger långtlångt upp i landet. Så, hm hur ska jag få hit katten? :S Dom är ju redan 13 veckor på fredag, så jag vill ju helst ha hit den denna veckan, innan den blir stor! :P
Men iaf, jag funderade ju på om man skulle ta en road trip, men då får jag ta den själv och det är ju inte så kul, plus att jag aldrig kommer hitta dit då och jag är ju bara ledig idag och imon..... Fan med!
Så det är ingen av er som ska till Linköping denna veckan? (A)
Haha så ja, Jilke fick ge med sig. Varför bråkar dom ens med oss när alla ändå vet att tjejerna vinner på slutet???


RSS 2.0