110619

Började ju på Ja i Tisdags, det har gått rätt bra med det nya systemet. Börjar lossna lite nu. Har sovit på hotellet en natt redan förra veckan när jag jobbade em-fm. Nu är det dags imon igen, det gick bra och rummen är ju fina, men det är ändå lite jobbigt att inte komma hem och sova jämte Jilks. Även om vi har gått om varandra både förra veckan och kommer att göra det denna veckan så är det iaf skönt att få sova ihop. Idag jobbade vi båda två, han förmiddag och jag eftermiddag. Så nu när jag precis kom hem ligger ju redan han och sover. Och imon blir det ju likadant, fast då kommer jag ju inte hem alls. Har iaf hunnit klämma i mig en kladdkake bit med grädde och chips. Var så grymt sugen på det när jag körde hem, tror jilke kan läsa mina tankar (sällan, men ibland ;)
Det är kul nu när jag har upplärning, då jobbar jag ju ihop med någon annan, skönt för ¨då har man ju någon att prata med hela tiden. Det är rolig med för att de här tjejerna är lite på samma ställe som jag känns det som. Jag och Jilke har ändå bott ihop i ett år nu, det är ett seriöst förhållande. Det är inte många i min ålder som vet hur jag har det och vet hur det är, men dom jag jobbar med är ju 23-24 och dom vet precis hur jag menar, vad som är bra, vad som är dåligt, problem osv. Det är sånt som alla par går igenom, det är bara det att många i min ålder inte har kommit dit riktigt ännu. Därför är det skönt att prata med folk som vet, som vet vad man menar...
Jobbar iaf eftermiddag imon med, sen förmiddag och sen på onsdag ska jag testa på att jobba natt. Blir spännande :P Eller inte, kommer fan somna. Ska testa på det bara för att kunna veta om jag vill jobba natt i sommar med när den ordinarie går på semester. Eller om jag vill jobba kvällar istället. Hm vet inte ännu, det är så svårt att bestämma sig, vet inte vilket som blir bäst, men det kommer ju att bli svårt att sova på dagen efter att ha jobbat natt när jilke ska ha semester i fyra veckor....
Får väl se hur det blir. ääh undra om jag borde sätta på en liten film eller nått eller om jag kommer kunna somna nu direkt???
hmm vad händer på midsommar???

Hörs :) <3

110614

ÅH! Sitter och kollar på bilder. Saknar mamma och pappa, lillebror, saknar cypern, saknar jilke (han är på jobbet:P), saknar göteborg, saknar liseberg, saknar gothia towers, saknar studentfesterna, saknar klassen, saknar skolan. Saknar fan alla, det är inte nyttigt för mig att vara hemma själv!!
Imon ska jag sova på hotell helt själv. Ska nämligen jobba eftermiddag imon och förmiddag på torsdag, därför är det inte någon mening att jag kör hem eftersom det ändå tar en timme. Såå, jag ska sova på Ja, helt själv (med alla gästerna och natt personalen ofc) men ändå, det är ju bara jag på det rummet!! ;S
Nästa vecka ska jag testa på att jobba natt, spännande! ;)


110608

Har pratat med hotellet i karlskrona, nästa vecka börjar min upplärning på det nya incheckssystemet. Får verkligen plugga in karlskrona nu så att jag kan ge vägbeskrivningar och grejer, har ju ingen aning om var något ligger. Men vafan, förra året stod jag ju i infoboden på rocken fast jag själv aldrig varit där innan, och det gick ju faktiskt väldigt bra ;)
Jag har ju rätt många extra jobb nu, ska antagligen jobba extra i receptionen på first här i karlshamn när jag är ledig från first i karlskrona och om jag mot förmodan skulle ha någon mer ledig dag som jag vill fylla, så har jag ju lovat att hoppa in på tärnö med! Haha så jobb kommer jag nog inte ha för lite av i sommar iaf ;)


SHIT imon tar jag studenten!!!! ;O

Hååååår

Varit hos frissan och klippt till mitt nya hår ;)
Osch vad långt och tjockt det blev! :)
osminkad idag med, solariet har ändå tagit lite faktiskt?


110601

Vi hade skattjakten igår, haha kul :P Kunde dock varit roligare om inte alla 92or hade varit så jävla tråkiga!! :o Menmen, först i snäckan och sen riverside!! Kom hem vi tolv tiden.. haha kan ju säga att jag mådde som jag förtjänade imorse... det var inte kul att gå till skolan klockan 8 för att ha naturkunskap och samhällsredovisning!! Fyfan vad jag mådde illa av varje steg :s Tur att vi har en gullig lärare som tyckte synd om oss och fixade fram bullar och kaffe!! :) Hade som tur bara lektion till halv 10 och sen gick jag hem och la mig och sov till halv ett. Nu har jag bara legat och tyckt synd om mig själv och kollat tv. Kladdkaka och cola har jag med unnat stackars lilla mig! ;) haha.
Just nu känner jag mig inte alls taggad på att dricka ikväll igen, men det är ju faktiskt sista studentfesten... :P


Paris <3

RSS 2.0