Gott nytt år!

Gott nytt år!!

Ikväll smäller det!
tycker dock att det har varit sjukt oplanerat detta året, ingen som har tagit tag i allt och ordnat fest. Dock blev jag bjuden på tjejfest med johanna, men eftersom jag har bestämt att jag ska fira med jilke och det vill jag ju med, så fick jag tacka nej till det. Så ikväll får vi köra lite förfest hos oss istället. Så Anton och Natta kommer, kanske Bengtsson och sen har jag ingen aning. Vi får väl se vad som händer! :)
Idag har jag mkt att fixa med, ska lägga ansiktsmask, hårinpackning, brunutansol (kanske), börja sminka mej, sätta på lösögonfransarna, lösnaglarna, locka håret, sminka mej färdigt, handla, städa lite, bestämma vad jag ska ha för kläder. Gud hur ska jag hinna! ;o

Minnen

Tjoo!
Ligger fortfarande på febergränsen och det känns :s
i förgår var vi och firade jul hos morfar och Bitte, träffade lilla kusinen, så söt är hon!!
Och igår var vi på middag först hos farmor, och sen åkte vi till hällaryd på kvällen för att träffa Jilkes farmor och kusin som är här på besök från Holland.
Joo, julafton var bra föresten, fick massor av fina julklappar!!
Idag har jag först fått massage av min morbror som är massör, sen middag av mamma, sen färgade hon mitt hår och nu har jag fått efterätt! :9 lyx att komma hem och bli ompysslad! :D
Sitter fortfarande hos mamma och pappa, men har börjat fundera på om det kanske är dags att åka hem, orkar bara inte :P
Här kommer lite gamla bilder:


Saknar Fia :'(

<3

9an!

R.I.P Tessie!! <333

9an!! :D

HR08H, bäst på fest!! <3

Vår julafton<3

Idag har jag och Jilke haft vår egen julafton och precis klockan 00.00, när det blev riktiga julafton så öppnade vi våra paket.
Han fick Xbox 360 med kinect av mej och jag fick en guld ring med en diamant av honom! Så jag tror att vi båda är rätt nöja ;) Jilke har redan kopplat in sitt och är redan helt inne i det, så han verkar glad :P
Jag älskr ringen, han har till och med tänkt till så att den passar ihop med guldöronhängena som jag fick i födelsedagspresent!!
Världens gulligaste! <333

Ringen jag fick idag och öronhängena jag fick i födelsedagspresent!

Syns dock nu att jag behöver fixa till naglarna lite :P

Glittrigt<3

Jilkes julklapp :)


101223

Hej vinter land!

Nu har jag tagit mej ur sängen, Jilke åkte för att hjälpa ronnie med båten vid halv 11, så sen dess har jag legat och kollat på tv, upptäckte också att vi inte hade någon frukost alls hemma, så för att inte dö av hunder har jag nu ätit upp chiosen från igår.
När jilke kommer hem ska vi ta bilen och köra iväg och drifta, så om ni hör någon gallskrika så är det förmodligen jag. Sen ska vi förhoppningsvis ut och åka pulka med, för det vill jag! :)
Usch, funderar på om jag orkar göra mej iordning och köra och handla, men det verkar sjukt jobbigt. Bilen är ju typ helt insnöad med :/
Aja, vi får väl se vad som händer :)
Åh jag måste kolla när dom visar ''ogifta par'' på tv, shit det blir ju ingen jul om man inte kollar på den ju!
-Hur faaan ska jag vara för att du ska bli nöjd?
-Jaa, vad sägs om kåt, glad och tacksam?
Hahaha x)


101222

Kära dagbok ;)
Idag har jag tvättat, kollar på ung och bortskämd, varit och hälsat på i hällary ätit och nu sitter jag och halv kollar på tv och Jilke har somnat i soffan, antagligen lika bra det eftersom har har varit trött och mega tjurig helr eftermiddagen. Därför planerar jag inte att väcka honom, kanske går in och lägger mej och kollar på tv i sovrummet istället :P
Känns verkligen inte som att det är julafton om två dagar, helt sjukt. Skönt ändå att jag redan har alla julklapparna avklarde, det är nog första gången på flera år som jag slipper stressa med dom.
Imon ska jag och Jilke ha mysdag/egen julafton, eftersom vi inte ska fira julafton tsm, han åker till malmö till sin släkt och jag åker hem till mamma och pappa :)
Vet fortfarande inte vad som händer på nyår :s


101221

She said:
There just must be more to life than this
He said:
Careful, 'cause you might just get your wish

Hey girl in the strobing light
What your mama never told ya
Is love hurts when you do it right
You can cry when you get older!

Young boy by the traffic light
What your daddy never told ya
Is love hurts when you do it right
You can cry when you get older!



101219

Hejhej!
Nu är helgen över, fast när man har jobbat hela helgen så känns det som att den borde börja imon. Dock har jag nog en kort dag med mkt kaffe :)
Tisdag blir också rätt chillig. Först läxförhör, sen fika på HR, sen gröt med saftsås och sen avslutning i kyrkan :)
Helgen har btw ändå varit väldigt bra. I fredags köpte vi julgran och åkte och hälsade på memme och sofias lilla bebis, söta wille!
Sen var det förfest hos Misan Kördel med klassen, och där hade jag så jävla roligt haha! Säga vad man vill om min klass men roliga är dom att festa med!! ;)
Mingel var med kul, och jag var duktig och drack en shot ute och sen slutade jag dricka, så jag kom hem nykter= mådde bra dagen efter när jag skulle upp till jobbet ;)
I lördags klädde vi granen och kollade på Jumper och sunes jul och i dag har jag hunnit vara hos alexandra en timme efter jobbet, handla, laga fläskfilé och kolla på teen mom, sunes sommar och vänner (det var jag som valde!) Mohahaha.

Eller hur är den fin?? Gul och rött :)

Spännande mitt paket från Jilke!! Undra vad det kan vara, det skvalpar :s
Titta hur fint han har slagit in det! Haha han är tydligen väldigt pysslig av sig:o Han har nämligen fått slå in alla våra paket och dom är så himla fina, man blir helt chockad ;p

101215

godmorgon godmiddag GONATT!
Idag har jag varit skit duktig om jag får säga det själv! ;)
Tvättat från 12-22, blev 6 stora papperskassar fylla med tvätt. Diskat, städat och det första jag gjorde när jag vaknade var att laga mat och ordna frukost åt Jilke för han var och tog blodprov. Så jag tycker att jag har varit skit duktig idag faktiskt. Det ända dumma är att jag inte har gjort något på engelskan, men det gör jag imon istället:P Slutar förhoppningsvis efter lunch.
Nu är jag skittrött och kommer nog att somna så fort jag lägger huvudet på kudden.
Tur iaf att Maja och Mia kom inom vid 18 tiden för en julfika, blev frallor, glögg, julmust, lussebullar och julgodis :) Så fick jag lite sällskap med när jag fick springa ner till tvättstugan lite då och då :P
Nu har jag iaf fått upp all tvätten till hallen, ska bli roligt att sitta och kolla på när Jilke hänger in allt i garderoben, för nu när jag har tvättat så här jävla mkt själv så tänker jag inte hänga in det också! Imon ska jag åka och hämta den tvätten som jag tvättade och hängde hemma hos mamma och pappa, hade jag tänkt.
Nej nu ska jag sova.
Natti<3
 


101213

Nu har jag varit ute och gått en kvällspromenad med Maja, skönt nu när vi bor grannar så jag slipper vara ensam dom veckorna när Jilke jobbar eftermiddag :)
Det var väldigt skoj, haha även om vissa nog skulle anse att vi är lite obehagliga om dom visste vad vi gjorde på promenaden. haha, men det är ju bra att ha koll på saker och ting x)
Eftersom jag knappt har varit hemma på hela dagen så har jag inte hunnit ta hand om varken disk eller tvätt, så Jilke kommer nog bli glad när han kommer hem. Plus att jag har alla mina grejer mitt på hallgolvet just nu. Fan med, måste verkligen boka tvätt tid...
Nej nu ska jag hänga min tvätt och sen ska jag gå och lägga mej.

puss o natti <3



Grattis till memme och Sofia som har fått en son 12/12 -2010! :D

Westlife

Once again I´m thinking about
Taking the easy way out ...
But if I let you go
I will never know
What my life would be
Holding you close to me
Will I ever see
You smiling back at me
How will I know?
If I let you go ...



Fikardagen i my <3

Idag har varit värsta fika dagen! Först åt jag frukost, sen körde (!) jag till skolan haha, sen fikade vi där och snackade skit, as kul att träffa alla efter hela 6 veckor! Sen körde jag och majsan och hämtade upp hennes syster och lille Melvin, körde dom till karlshamn, åt lite på donken, körde in till stan, gick och tog en Latte på Christins, och nu tog jag nårra skumtomtar hemma ;) haha härlig dag! Och imon är jag ledig! :D
Och på fredag är det studentfest, wiiiee, och då blir det troligtvis förfest med min härliga klass. Kommer nog bli galet, om jag känner min klass rätt!
Sitter och är sugen på att färga håret, men jag vet inte riktigt, jag vill inte slita på det nu när det faktiskt är fint. Hmm:P
Eftersom jag är glutenallergiker och äter mjöl förtfarande så måste jag äta berocca och b-vitaminer varje dag för att min kropp ska få i sig tillräckligt eftersom kroppen inte kan ta upp b-vitaminer när man äter fel. Och som ni säkert vet så är det ju b-vitaminer som gör håret stark och fint. Så nu har jag iaf nått att skylla mitt slitna tunna hår på ;) haha.
Luciashowen på janneberg var jätte mysig igår, och en ramlade av så det var ju inte helt i onödan vi satt där ;) Haha nej men man saknar ändå allt mkt när man träffar och pratar med alla dom hästmänniskor man kände innan.. Usch jag önskar att jag hade mer tid över :'( När jag har tagit studenten ska jag fan börja rida igen! Har jag ridit i 11 år kan jag fan inte bara ge upp ;) Plus att jag faktiskt älskar det!
nää nu ska jag inte bara sitta här och babbla, jag har ju läxa.

101212

Tja!
Sovit skit dåligt inatt! Jilke hade glömt stänga av sin väckarklocka, så den ringde halv 5, jag var tvungen att vakna vid 8 och fixa en sak, somnade om, vaknade 100 ggr och sen gav jag upp vid halv 11. Nu sitter jag och tönker kolla på julkalendern på svt.se
Jobbade ju dubbelpass igår, men min chef var snäll och släppte hem mej vid halv 8 på kvällen, så det vcar ju skönt :)
Sen köpte jag och jilks pizza och skulle kolla på en film vi hade köpt, hm jag kollade på filmen och Jilke tjurade över nått och somnade. Kul!
Nu ringer snart min väckar klocka inne i sovrummet och väcker honom, klockan 15 blire lucia show på janneberg(!) och innan dess måste jag tydligen följa med och kolla på en ny bil han har köpt.. Och tydligen måste jag provköra den med :P
Imon åker HR08H till stockholm, kommer bli fett ;)
wiiiie :D

101209

Heeeeej!
Idag var min sista dag på praktiken för denna terminen, men jag ska tillbaka i vår igen :)
Åh dom hade varit så gulliga och köpt ett presentkort till mej på hm!! Väldigtväldigt gulligt!
Fick sluta vid 1 och då gick jag en runda på stan för att vänta in Maja och Mia, för lite julklapps köp. Blev faktiskt nårra stycken!
Plus ett nyckel skåp från indiska för 250:-, Julljus 30:- och en liten röd tomtelykta till balkongen 25:- på åhléns :o värsta fynden ju ;)
Jag hade ju lovat att inte köpa mer saker till mej själv innan jul, men det här är ju faktiskt till lägenheten!
Sen jag kom hem har jag handlat, köpt thai (usch ja, igen) :P, dryckit glögg och ätit lussebullar och kollat på fuskbyggarna och lyxfällan. Mysig kväll!
Jag är helt överlycklig nu, för vår säng har äntligen kommit och den är så JÄVLA lyxig!! Fyfan vad skön den är asså! Och den är höj och sänkbar både uppe och nere och man sover som en stock i den! Hade jag kunnat bo i den hela dagarna så hade jag lätt gjort det.
Nu borde jag sitta och skriva på min muntliga redovisning i engelskaB som jag inte ens är halvfärdig med och som jag ska redovisa imon, men det är så jävla tråkigt så jag vill inte! :s
Fick ett glädjande sms om att jag inte behöver planera upp min lördagkväll, jag skulle ju jobba från 11-16 på lördag. Nu ska jag jobba 11-ca21. Hurra vad jag kommer vara pigg och glad ;) haha nej men som sagt, tur att jag har ett jobb jag tycker om!
Men på söndag är jag ledig för då blir det luciashow! :D
Usch nu måste jag skriva på redovisningen igen :'(

Byebye<3

101208

Heeej!

Usch dessa julklappar, jag får panik. Jilkes är iaf avklarad så det var ju skönt eftersom han är den mest kräsna människan i hela världen! Men nu har jag resten kvar :( Och jag köper ju alltid till HELA min släkt typ.. jobbigt!
Idag ska jag jobba eftermiddag, vaknade precis och känner mej redan helt slut, så det kommer nog bli en lång dag idag känns det som.
Längtar till helgen nu, på lördag ska jag jobba och på söndag blir det lucia show på janneberg! Kuligt :)
Nu ska jag titta på julkalendern och sen plugga...

101202

Usch vissa dagar kan vara jobbigare än andra. Inatt sov jag tre timmar. Jag. är. trött.
var på praktiken från halv 8 till 1 och sen fick jag åka hem och sova i 20 min, annars hade jag antagligen svimmat.
Sen har jag varit runt över hela stan och letat efter ett pat BRA byxor att ha i en hotellreception, men vafan, jag älskar tights men vad ska man ha när man inte kan ha det och när man vill ha nått bekvämare än hala fin (tant) byxor??
Köpte iaf en peak tröja på MQ för 1000 kronor, lös naglar, övrigt smink. OCH thai mat <3 Så nu har jag kastat i mig det så snabbt så att min mage är lika stor som typ tre fotbollar x) Usch jag hoppas att det inte var mer jag köpte iaf. Jag har en kontig förmåga att få pengarna att bara försvinna ;) Snart måste jag börja handla julklappar med, fan det är så svårt!
Pappa ringe innan och sa '' ö du, nu får du och Jilke vara tsm länge för nu ska vi göra om ditt gamla rum till jonathan, för han vill ha det nu''
Gulligt, jag har bott hemifrån lite mer än 4 månader och dom ska redan börja göra om mitt rum..

I hate how much i love you boy, i can´t stand how much i need you....
One of these days maybe your magic won't affect me
And your kiss won't make me weak
But no one in this world knows me the way you know me
So you'll probably always have a spell on me...



Rihanna<3

RSS 2.0