trååkigt med skola

 sitter i skolan och har hotell lektion.... trååkigt! söker fakta om your hotelkedja...

kompåattjagintehadelagtinnåttfrånsimrishamn





Min älskling till vänter och alexandras älskling till höger :)


Fredag

Äntligen är det fredag! GÖTT! Dagen på tärnö blev bra, chillig vi solade bara o grillade så det var gött :) var faktiskt inte inne och hlsade på min gamla arbetsplats, men såg en liten glimt av jilke.
Nu har jag asaballa ont i magen o sitter och kollar på tyra banks show och snart ska jag till alexandra och göra mörka slingor på henne. Ikväll ska jag ut o springa och sen ska jag väl träffa tobbe. Känner mej alltid så duktig när jag har sprungit :D
Nu hade jag tänkt vara lite snäll och lägga in nårra bilder från idag :)

Lotta o Mia

anna maja och felicias rumpa x)

Diana julia och mina hotell lärare

haha o mia igen :)

Inte så många bilder men tog bara några när vi solade så jag skulle ha något att lägga in xD haha

Im back in school :(

Skolan har börjat och allt är som vanligt, jippie... Nej jag ska inte klaga jag tror att jog kommer ha rätt kul med min inriktning faktiskt och sen är det bara "hej världen här kommer jag" xD Nu under dom här två åren ska jag vara ute på 15 veckors praktik, fan vad gött! Vill utomlands!
Idag ska klassen och hotell treorna ut till tärnö xD haha det var inte länge jag behövde vara ifrån jobbet ;P Hoppas att det inte börjar regna på oss!

cya :)

17/8 -09

Hej bloggen! Idag steg jag upp väldigt tidigt ( vid åtta) för att jag skulle till karlskrona med tobbes familj. Det var roligt och jag hittade lite saker så blev av med lite mer än en tusing :P haha jobbigt när man är snål som jag xD haha nu sitter jag på tobbes rum medans han är nere och hjälper sin syster med hennes nya dator som hon köpte idag :) Tänkte lägga in lite bilder eftersom bloggen har blivit lite tråkig utan bilder känner jag :)

ett par klackskor skopunkten 300 kr
sommarskor skopunkten 49 kr
en skjorta lindex 250 kr
linne hm 99 kr
tights hm 79 kr
jeansleggins cubus 179 kr
hårfärg coop 89 kr
mascara 180 kr
 
men vill shoppa mer! hahaxD nu ska vi kolla film :)

pussen

villintetabeslut!

jag har panik, vill inte ta beslut. Varför kan ingen välja åt mej??? jag vill inte välja! om jag gör det ena tjänar jag pengar och kommer att får stressa som en idiot och gör jag det andra tjänar jag inga pengar men kan ta det lite lugnare. Hur fan ska man göra då? Jag hatar att ta sånna hr beslut, jag ångrar mej alltid sen.

grillnings time

Nu är det dags att ta fram grillen för nu har alla som ska doppat sig i havet ( bara 17 grader)! :O haha jag och alexandra skrek som galningar när vi tog vårt kärringadopp xD haha papporna filmade t om xD Nu ska vi grilla kyckling, majs och bananer med choklad mmm :D imon blir det hemfärd, vill inte! jag har panik! Vill verkligen inte att skolan ska börja, jag vill ju ha mer sommarlov ju! jag vill vara ute med husvagnen mer, det är så jävla mysigt (om man bortser från idioterna som stod ute o skrek inatt, haha några jävla fjortisar, nej inatt blir det öronproppar! xD fan att skolan börjar på onsdag fanfanfan! aja..
känner att det börjar bli tråkigt nu här på bloggen när jag inte har lagt in bilder, men glömde sladden hemma.. nu ska jag gå ut o hjälpa till hade jag tänkt mej :)

Tobis saknar dej <3

tingeling :)


simrishamn

Nu sitter jag i husvagnen i simrishamn, vi har varit inne i stan och kollat lite och jag kan säga att där fanns inte mkt! En tråkigare stad än karlshmn, jippie! xD Nej men det är mysigt här ändå det är ju tur att alexandra och hennes famij också är här, annars hade det varit tråkigt kan jag säga! Men jag ville ju shoppa!! Fan vad tradigt när man väl har pengar! suck*
saknar tobias har hittat en en fin bild till honom, ska lägga in bilder sen när jag kommer hem :)


pusshej

Mjaaauuu

Nu har jag testat på hur det är att fasta, not funny! haha jag trodde inte att det skulle vara SÅ svårt :P haha jag har kanske inte ätit så nyttigt denna sommaren, men så himla mkt brukar jag inte äta så jag trodde ju inte att det skulle vara så jävla svårt. Tre dagar utan mat! ha! efter första höll jag fan på att dö! :P Tobbe o jag gick på bio för att jag inte skulle tänka så mkt på mat, men så fort dom år i filmen bara vattnades det i min mun xD o imorse när jag vaknade var jag inte speciellt pepp kan jag säga, jag klarade halva dagen idag med men sen när jag kom hem så övertalade mamma mej att sluta och ta lite mat. (inte för att det krävdes speciellt mkt övertalning)! Det var nog första och sista gången jag fastade skulle jag gissa, hade fan inte klarat 1 och en halv dag till! Det är fan bättre att sätta fart på fläsket och börja träna oftare! imon på morgonen ska jag träffa min älskling i nytorpet o springa en runda, sen sticker jag och min familj iväg med husvagnen med alexandras familj, kommer bli skoj :)
 BTW jag vill shoppa! det är väll fan ingen mening att jobba hela sommaren om man inte ska få slösa upp pengarna?? haha
En rosa bikini har jag ny iallafall införskaffat den kommer bli snygg på cypern
OCH nu har jag hittat laddaren till min kamera, (eller nej det har jag inte men jag har snott mammas :P) Så snart kommer det bilder med :)
Nu vill jag sova för jag har varit så duktig och städat på mitt rum och packat, så det tänker jag göra !

pusselipuss

done!

Nu har jobbat fördigt för denna sommaren! GITT! Dom här sista tre dagarna har gått rätt snabbt ändå och det känns ledsamt att det är över samtidigt som det ska bli skitskönt att få slappa den sista veckan :) Men dom var nöjda med mej och ville att jag skulle komma nästa sommar också så det känns ju bra :)
Igår rinde min chef halv tio på morgonen och ville att jag skulle hitta någon som kunde hjälpa till på jobbet eftersom det var cp mycket att göra på jobbet, jag fick panik och ringde o väckte alexandra, som efter lite tvekan följde med o hjälpte mej :) Tack du är bäst :) <3 hon gjorde sig klar till tio o sen var det fullfart iväg :P haha
Nu tycker min pojkvän att jag är tråkig så måste dra nu :P

pussohej :D

7/8 - 09

Idag fick jag ta en tidig båttur till tärnö för i dag skulle jag öppna, kom dit vid tio över nio o började fixa iordning o öppnade vid halv tio. Dagen har varit sjukt stressig men humöret har ändå varit på topp. vet inte riktigt varför för jag har typ inte sovit på två dagar, men i dag var jag taggad asså xD (kanske var kaffet, duno ^^ haha) Och en kund sa till mej att han trodde att jag skulle bli framgångsrik, kanske var det?
btw har köpt en skit snygg rosa tubklänning som kommer bli snygg till brännan sen på cypern :) ska köpa en rosa bikini med hade jag tänkt mej o en svart underdel eftersom min är sliten o "vissa" har ju talat om för mej att det ser ut som diarré xD är det inte härligt med pojkvänner? haha o inte nog med det så bestämde sig då dahlström och marcus sig för att dom också tyckte det :P killar är snälla :( haha
eftersom min kamera är urladdad o jag inte kan hitta laddaren (sanna i ett nötskal) så få bilder komma senare x)

pussisar

tbx :)

haha nu är jag tbx igen :) i lördags fick jag sluta tidigare på jobbet för jag o mamma skulle gå o se ugglas revy, fan vad bra den var, skrattade hela tiden :D haha Per och Annika andersson var så roliga xD i söndags jobbade jag hela dagen o sen cyklade jag o tobbe iväg för att möta marcus, mathilda o hanna för vi skulle bada, tobbe hade mammas cykel o efter halva vägen gick den sönder xD så vi fick gå nästan hela vägen. Det var svinkallt i vattnet, men jag badade ändå! känner mej stolt :D I söndags hade jag jobbat 10 dagar i rad o jag var helt slut så jag tog ledigt måndag, tisdag o onsdag, så jävla skönt! fast fattar inte varför det inte är bra väder när jag väl är ledig... igår var jag i stan o klippte mej o fixade lite saker, sen åkte jag o tobbe o kollade på hans systers nya lägenhet, den var skit mysig. efter det åkte vi hem och hämtade spel o senare på kvällen åkte vi hem till sofia igen och spelade spel med henne och hennes kille :D skit kul fast jag var rätt lost för jag var så jävla trött xD sofia vann iallafall stort i kampen om karlshamn xD
idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, bara ta det lugnt tror jag :)


(bilder kommer nog senare ör nu sitter jag vid pappas bärbara)

puss o hej <3

RSS 2.0