101031

Igår jobbade jag till 17, sen körde jag och hämtade upp Jilke, åkte och handlade, duschade, åkte till farmor för att träffa henne och kusinerna, somnade, typ :P
Idag ska jag med jobba, sen ska jag ringa min kusin, stackarn det var en vecka sen jag looovade att ringa. Och igår lovade jag med att ringa upp. Usch jag hinner fan inte ens prata i telefon, hur stressad är man inte då då??? Men idag ska jag ringa henne direkt efter jobbet! Ska inte ens åka hem först! Och sen ska jag bara ta det lugnt och tvätta, diska och laga mat när jag kommer hem ;P
Fast på något sätt så kommer det bli avkopplande för det är något som jag inte har hunnit på hela veckan och nu hinner jag äntligen det.
Jag hoppas på att det är mycket att göra idag på jobb så det blir roligt, haha igår satt jag och den andra tjejen bara och glodde på varandra i 3 h och sen slutade hon så då fick jag glo in i väggen dom sista 4 x)
Imon och på tisdag är jag ledig, åh det ska bli så jäävla skönt! Sen jobbar jag resten och sen börjar APUn, så ingen skola för mej på 6 veckor nu, GITT! Jag ska vara få First Hotel Ja, i Karlskrona och det kan nog bli farligt om jag slutar tidigt nån dag, hmm mina pengar kommer ryka snabbt ;)

Nej nu måste jag gå och sminka mej.

Världens bästa!

Helow!

Nu sitter jag på hotell-lektion, snart är det rast (efterlängtat).
Igår när jag kom hem från skolan var jag glad, hade fått reda på att jag fick MVG på PoF, så humöret var på topp. Sen kom Janna och Rune, som är min chef ute på tärnös föräldrar och fikade lite och kollade på lägenheten. Sen myste jag och jilke och kollade lite på beck och åt kladdkaka.
Men det var vid 22 som jag fick min lilla knäpp. Haha jag hade inte ätit nån mat på hela dagen, mina läxor var inte färdiga och jag upptäckte att brödet var slut. Detta gjorde att jag slängde skalkarna på jilke öoch fick ett utbrott. Usch fyfan, trött var jag med, haha skrek och grät. Så Jilke bara '' okej sanna, lugna ner dej nu så går jag och köper bröd''!
Så jag fick sätta mej ner och lugna mej och andas lite x)
Sen kom han tillbaka och hade köpt mat och latte till mej, Red bull, choklad och BRÖD haha.
Sen hjälpte han mej göra läxorna.
Tur att jag har världens gulligaste pojkvän och jag skulle inte byta bort honom mot någon annan i hela världen!!

Tack för att du är världsbäst och orkar med mina utbrott älskling!! <333


27/10 -10

Slutade kvart över nio idag, sen har jag pluggat och kollat lite på vänner. Men det jag lärt mej av Naturkunskap idag är bläbläbläblä bläbläblääääää. Usch så jag vet inte om jag borde göra provet imon :S
Sen i nu på eftermiddagen har jag och jilke varit i Karlskona och hämtat hans mobil och sen handlat lite på Rusta och ÖB. Nu står Jilke och lagar mat noch jag ska plugga lite till tänkte jag...........

101026

Nu har jag äntligen fina naglar, blev verkligen super nöjd!
Haha jag och maja körde till Sölvesborg igår för att jag ville ha Laila Bagges ring. När vi kom dit då så hade dom jumite olika ringar vilket inte var bra för min beslutsångest, men det blev iaf en döskalle för 450:- :O asså shit vad dyrt för en ring! Dock var den skit snygg ;)
Sen skulle vi gå till bilen, så ser jag en snygg väska i ett skyltfönster så vi går in i affären, hm skulle nog inte ha gjort det för jag kom ut 750:- fattigare och en pälsväst och en tröja rikare! haha så jag spenderade 1150 kr på mindre än två timmar, plus att det var jag som körde så jag betalade bensinen.
Hmm så det var lite jobbigt när jag skulle berätta det för jilke haha, men jag får väl fjäska och låta honom kladda upp lite pengar med denna månaden :P Min kusin ringde mej i söndags och ville sälja mej en kattunge, men dom ville ha 1000 :- för den och jag vet inte.. Hmm jg hade nog hellre velat ha en hona (det fanna bara hankatter kvar) :(
Klicka för att se nästa bild
Titta är dom inte för söta? Får ju typ diabetes bara av att titta på dom!! ;D

21/10 -10

Hej bloggen ;)

Tröttheten har fortfarande inte gett med sig, och idag har jag haft cp ryckningar i ena ögonlocket också..
Student mössan är nu designad och beställd! Och champange glas, penna och visselpipa ;)
När jag körde hem från skolan fick jag dock inte ett så jätte roligt samtal från doktorn.. Nu har dom kommit på att jag är allergisk mot gluten.. Kul! Så nu ska dom köra ner massa slangar i magen på mej och kolla runt och sen ska jag till en dietist, som ska berätta hur jag ska ändra alla mina matvanor. Skit kul, jag som hatar Gluten fri mat, jag tycker det brödet är så jävla äckligt!
Så detta är toppen för jilke är Laktos och jag är Gluten, haha vi får laga två olika maträtter hela tiden då. Typiskt med eftersom både gluten fri mat och laktos fri är svindyrt, och nu måste vi köpa båda delarna. Fuck!
Stackars våra barn sen ;P
Kvällen idag går ut på att plugga, lyxfällan och sen sova.
Det positiva idag var iaf mitt PoF prov gick rätt bra tror jag, det kändes så iaf. Så imon har jag bara två redovisningar och sen är jag färdig (för denna veckan) . Nästa vecka blir det precis lika mycket till, kul, så har jag ju nått att se framemot. Och både jag och jilks ska jobba hela helgen, så toppen... Aja, tur att jag gillar mitt jobb iaf! :)

Byebye babes, nu ska jag gå och se om det finns något glutenfritt i vår kyl.......

20/10 -10

Usch vad jag är trött. Idag efter skolan har jag pluggat, gått med hunden, diskat och snart ska jag plugga ännu mer :( Fan vad tråkigt! Det känns inte som att man blir pigg heller hur länge man än sover, fyfan vad jag saknar den känslan när man var liten och kunde vakna helt utvilad och jätte pigg. Vart tog det vägen??

Snart kommer iaf mamma och hämtar Smilla, hade ju kunnat ha henne här i natt med men jag tog inte med mej tillräckligt med mat, plus att jag har så mkt plugg ikväll så det är bättre mamma och pappa har henne.
Har bestämt att jag ska ha henne varannan vecka, det är ju faktiskt min hund, mina pengar!
Saknar den lilla fisen när hon inte är här ju!
Fast Jilke har lovat att vi ska köpa en hund tsm, men vi har nog inte tid med det förens jag har gått ut skolan, men det är så jävla drygt att vänta! Jag vill ha ett djur nu! Haha jag känner mej ju helt ensam jag som har växt upp med massa djur runt mej och nu har jag bara min lilla gris till pojkvän ;)
Nej så därför var jilke tvungen att lova igår att jag skulle få en katt :) Fast jag fick höra att ''om den smiter ut i trapphuset springer jag faan inte efter'', haha visst, han skulle aldrig våga annat än att fånga in katten snabbare än kvickt! ;)

Nej nu ska jag plugga och mysa lite till med min vovve innan mamma kommer!

Love

Nu sitter jag hos mamma och pappa, har fått mat i magen och pappa har hjälpt mej med min uppsats, plus att jag fick 500:- som är till Jilke för att han lagade deras bil, men dom tänker jag handla lite mat för om en stund :)
Ikväll får jag lite sällskap med eftersom jag ska ta med mej min lilla ängel hem över natten.
Mysigt!

The love of my life!


Ikväll blire lite plugg till, gossip girl, vänner och sen sova (L)  Disken, tvätten och dammet får vänta tills imon!

Im that star up in the sky

Fått en flaska I huvet, legat sövd på akuten.
Varit död I minuter, hela själen var bruten.
Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet.
Jag har famlat I'mörker, men I dig såg jag ljuset.
Och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar.
Med dig blir jag mindre, som gubben I lådan.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.


19/10 -10

Jävla läxjävlar, nu kör jag hem till mamma!!!

Bläö

Blöö sitter hemma nu och känner mej som en liten unge, villintevillintevillinte börja med läxorna!!! Uschnej jag tror att jag tar med mej mitt lilla plaskort och går utm på stan en runda istället, så kanske jag blir på lite bättre humör innan pluggandet!
hmf men jag fick en liten chock när min mobräkning kom, 1000 :-, jag får väl gå och hoppas att dom har skickad fel ;) haha.
Skulle ju börja på shake dieten idag, men fyfan vad äckligt asså!! Nää jag svälter hellre ihjäl än att drick den där skiten, synd nu bara att jag har köpt sånt för typ 300. Men skitsamma, det får bli GI istället för jag kräks fan av det andra!!

Nu får jag väl gå ut om jag ska hinna tillbaka och plugga nått överhuvudtaget ikväll :P

18/10 -10

Helow!

Idag ska jag.............GÖRA FLER LÄXOR! :o
Fyfan jävla skit. Men snart är det iaf APU och då ska jag bara vara på hotellet 3 dagar i veckan och sen har jag bara indi. val dom andra dagarna. GÖTT!
Skulle egentligen på ansiktsbehandling ikväll, men det blev inställs, så jag funderar på att köpa lite egna grejer och göra lite spa själv. Förtjänar fan det när jag jobbar så hårt läxskiten. Haha och jag och tilda var lite busiga och skolkade ännu en gång från engelskan, så jag har ju det med att ta igen.
Och Jilke jobbar eftermiddag denna veckan, så jag är helt själv hela kvällen :(
Plus att jag har börjar på sån där shake diet, så jag kan ju inte ens äta nått gott...
Funderar på att köra hem till mamma och pappa så átt dom kan hjälpa mej lite med religionen iaf.

Saknar min kusin!! :)


17/10 -10

Jag kommer inte riktigt ihåg vilken dag det var jag skrev här sist. Men iaf, i fredags blev det fest hos hanna, tog med mej Jilke med denna gången. Hade iaf skit kul hos Hanna, och sen drog vi till mingel, men min pojkvän hade jobbat hela dagen så han var trött så vi stack hem igen vid tolv. Så det blev inte nån lång fest kväll, men vi hoppas att Hanna har fest snart igen!! :)
Igår satt jag och pluggade heeela dagjävlen och ändå har jag inte ens kommit halvvägs, fucking skit!
så efter många timmars pluggande så gick vi och hämtade bilen som vi hade ställt hos Hanna, så vi fick iaf lite frisk luft. ÅH, och när vi gick vi janneberg så ställde jag mej på bron och skulle kolla ner i ån och då ser jag VÄRSTA fetegäddan! Shit, den vägde nog rätt många kilo. Haha så jag och jilke sprang och letade efter en stor sten att kasta, men vi hann inte få tag på någon tyvär. Haha annars hade det ju varit kul att få upp en gädda på typ 7 kilo helt utan spö och allt!
Idag var Jilke tvungen att jobba uppe i konga, så jag skulle sendera min dag med läxor vilket inte har gått så bra.... Usch.....
Och ikväll ska jag vara duktig och laga fläskfile med gräddsås, hade jag tänkt bara för att jilke var så duktig och städade, diskade och lagade mat igår (fast det var min tur) bara för att jag hade läxor :)

Vill ut och gå lite, tror jag behöver det om jag ska vakna till. Ingen som vill hjälpa mej med en uppsats om kvinnosyn inom Islam, Kristendomen och Buddhismen och sen gemföra???? Jävla skit....



15/10 -10

Tjoooii!

Sitter på ännu en hotell lektion. Har så sjukt tråkigt så jag har nog dött en aning inombords ;P
Nej inte riktigt, jag har ju musik i öronen iaf.
Igår hade jag en kort dag i skolan och sen smärtrehab, efter det läxor och lite tvätt. Sen var jag och jilke på stan en liten runda och fikade med sofia och memme en snabbis.
På kvällen kollade vi på lyxfällan, fan vilka idioter! Har man inga pengar kan man ju inte handla, hur svårt är det att fatta. Idioter.
Idag ska jag plugga hela dagen, tänkte skippa individ.val och sluta vid 11 istället. Sen ska jag köra upp till konga och hämta Jilke för han ska jobba över.
Ikväll blir det kanske förfest hos Hanna och sedan utgång. Men jag vet inte, vi har inte riktgt bestämt oss ännu, det hade varit kul, men jag är så sjukt trött och stressad.
Blir det fest så blir det iaf inte så mkt dricka, det var tillräckligt förra helgen:P
+ att det hade varit tråkigt att fira min enda lediga helg med en bakfylla!


Men nu ska jag jobba *host*


Cya <3

SKOOR!

Idag är jag mega glad, för idag ska jag och jilks till karskrona och shoppa skor till lilla mej!! ;) Wiii!
Dagen i skolan gick rätt fort men jag tycker det är sorgligt att man känner för att skolka när man inte har varit där på två veckor.
Usch tur att det inte är många månader kvar! :O
Denna och nästa vecka kommer bli asajobbiga för mej eftersom jag har hur mkt prov och inlämningar som helst. Menmen jag ska inte klaga. Igår var det myfika med majsan på piren och imon blire fika med hanna. Kommer nog att ordna sig denna(?!)

Nu ska jag dricka lite kaffe och sen ut och gå en sväng i det fina vädret!

Back i skolan

Nu är jag tbx i skolan fyfan vad kul! Wiihow...
Har varit hos doktorn med mamma med, dom tog 8 blodprov på mej :'( Så när doktorn frågade vad det var för fel och jag bara rabblade upp överallt där jag har ont och alla mina problem så kollade han på mej och sa '' Men du ser ju iallafall frisk ut att titta på'' ;)
Haha, jaja nu hoppas jag på att det inte blir mer än ett sjukhusbesök till denna veckan.
Och jag har hört nån tydligen har sagt att jag är gravid(!?) Huu? Idioter.
Så alla, JAG ÄR INTE GRAVID och jag tänker hårdträna nu för det är fan inte kul om folk går och tror det. Vaddå riktigt såå fet är jag väl inte????

Nu ska jag jobba lite med samhälle (eller facebook) vi får se ;)

9/10 -10

Jobbat idag, gick faktiskt väldigt bra tills skrivarn krånglade när jag skulle skriva ut kassarapport, hatar datorer som inte funkar! Tur iaf att jag har ett bra jobb :)
Nu har jag iaf haft en riktig myskväll med Jilke. Har lagat tacos tsm, kollat på dansfeber och P.S I love you.
Nu håller jag på att gäspa hela tiden och eftersom jag har helt sinnessjukt ont i halsen så måsta jag nog gå och lägga mej nu för tårarna bara rinner av smärta när jag gäspar. Imon blire iaf också jobb, och så lite läxor på det. Wii ;)

GRATTIS JOHANNABABE!! <333

8/10-10

Today har jag varit uppe sen typ hela natten. haft så jävla ont i halsen så jag har vaknat varje gång jag har svalt. Så imorse fick jag iaf nog och ringde sjukhuset för en kolla. Har varit där nu, men det var inte halsfluss, så doktorn sa till mej att ta massa panodil och halstabletter och sen fick jag nässpray mot bihålsinflamation. Så nu sitter jag och funderar på om jag ska orka dra på mej kläderna igen och ut på stan för att fixa det jag måste fixa. Usch vad jobbigt! Och sminka mej orkar jag verkligen inte! :s Ikväll blir det iaf födelsedagsfest för Johanna, vilket är ett måste hur jag än mår. Och sen utgång beroende på hur jag mår ;)
Jilke stackarn är fortfarande totalt sängliggande och får knapra panodil han med. Just nu ligger han och ropar så jag får väll gå in och se vad det är han vill.. :p

Byebye

7/10 -10

Yoo.

Hosta. Trött. Huvudvärk. Halsont. Uttråkad. Blä
Mår inte på topp idag heller.. Hmm Vet inte, hade ingen feber nyss, så om det inte kommer tillbaka ikväll så ska jag släpa mej till skolan imon hade jag tänkt.
Men idag behövde jag dock inte vara hemma själv eftersom jag har smittat Jilke. Det tråkiga är dock att jilke har sin första sjukdag i dag och den är ju typ alltid värst, så han har gnällt hela dagen och nu har han sovit i typ två timmar. Så jag har börjat fundera på om det kanske ändå inte var skönare när det bara var jag hemma :P
Uttråkad är jag iaf, vet inte vad jag ska göra eftersom jag mår inte så bra så jag orkar göra nått och jag vill inte gå och sova...
Usch jobbigt läge, stackars mej.
Ska nog ta och prova mina nya kläder från HM nu iaf, måste ju veta så att dom passar eftersom att imon blire utgång!! Hoppas bara att det inte kommer göra min sjukdom värre eftersom jag jobbar sen hela helgen..

Aja ska prova kläder nu och sen äta tårta och glass :)

Haj

Hmm Tankar ;)

Nu är jag så trött så att mina ögon går i kors, men jag vill ändå inte gå och lägga mig. Hårfärgningen gick bra, jag blev nöjd även om det inte blev riktigt som jag hade tänkt mej. Nu har Maja precis varit här, härligt att prata med henne. Har saknat henne :)
kollade lite på idioterna av tylösand, fyfan vad dom är pinsamma, jävla slampor allihop, tycker synd om dera familj och vänner som måste stå för att dom känner dom.
Jag har aldrig nånsin fattat det här med att sätta på allt som rör sig, varför skulle man vilja det? Vad fan ger ett one night stand? hmm kan ju iförsig ge dej en könsjukdom men det är väll typ allt man kan få ut av det. Eller visst man får ju bekräftelse kanske, men vad är den värd? En kille på ville ha mig på fyllan, wiiho jag måste ju vara assnygg, eller vaddå?
Jag vet inte, sånt har aldrig varit och kommer aldrig att vara något för mig. Men visst det kanske är kul för vissa?
Nej jag tror inte på att det är något som håller, klart killar vill ha en tjej som särar på benen för vem som helst hur lätt som helst, men vill dom vara med henne sen? Vill dom kalla henne för sin flickvän? Nej oftast inte.

Nej nu ska jag och mina djupa tankar gå och vila oss tror jag, eftersom febern inte vill släppa mej ännu, ska jag dejta sängen imon med, sen tvingar jag ta mej fan till skolan på fredag. Får ju Rycket snart här hemma. Men jag har iaf varit duktig och städat och diskat här så jag är väldigt nöjd med mig själv. Braa gjort Sanna!


6/10 -10

Gomorron :)
Varit hemma från skolan idag med pga feber och snuva. Men halsen är mkt bättre idag och jag hoppas på ingen feber ikväll så att jag kan ta tag i mitt liv imon igen. Igår gick jag glatt till frissan och hoppades på en makeover, men hade fått fel tid så färgningen var idag istället, men klippt blev jag iaf igår!
Så om 40 minuter är det dags för färgning :)
Sen ska jag nog gå inom bibblan och låna en bok och kanske nån film, snål som jag är. Men vaddå 10:- för en film är ju billigt och bra!
Sitter och kollar på hotell bokningar också.. hmm det är så jävla svårt att få ihop när jag och jilke är ledigt samtidigt, haha båda jobbar för mkt ;) Men det ska gå, för man begöver komma iväg ibland. Funderar på att ta en weekend till malmö nu snart och sen boka in tre nätter i gbg lite längre fram eftersom vi helt enkelt aldrig är lediga så många dagar i streck just nu. Så det kanske får vänta till våren.
Plus att nu har vi börjat spara till en utlandsresa, så det ska vi med boka in, men det blir nästa höst! Gud vad mysigt, det är bra när man har mycket att se fram emot!
Men nu måste jag gå och göra mej iordning.

Ha det gitt HAJ


Världens bästa!!


Aww när jag kom hem igår så hade Jilke städat exakt varenda yta i hela lägenheten. Och så hade han köpt massa blommor och presenter och skrivit gulliga lappar. Fan jag har verkligen den gulligaste pojkvännen i hela världen!! Jag var så trött så jag gick och la mej vid 22.30 och 0.00 kom de nån och inspringade in i sovrummet, tände taklampan och hoppade rakt på mej. hmm så han kanske har saknat mej lite tillbaka också :)

Fan vad jag älskar dej Jilke van Reeden, jag vill alltid vara med dej älskling det finns inga tvivel i hela världen. Jag vet att det kommer hålla för jag släpper inte det bästa som nånsin har hänt mej! Man kan inte önska sig en bättre pojkvän än dej, du är perfekt. Du är så jävla gullig, omtänksam och världsbäst!! Vill aldrig nånsin vara utan dej igen. Du är äkta kärlek för mej! <333

Aw och han frågade om jag inte skulle byta min adress nu så att vi verkligen bor ihop på ''riktigt''. 

Så nu när han hade gjort det så fint så passade jag på att ta lite bilder för att visa hur lägenheten ser ut. Jag ska lägga upp cypern bilder också sen, men jag tar detta nu först för jag behöver hem till mamma och pappa för att fixa dom andra bilderna :)

  







Vår fiiina lägenhet!


Världens gulligaste pojkvän!


4/10- 10

Nu är jag hemma igen :) Jag har haft det rätt bra om man bortser från en kraftig förkylning och en väldans saknad efter Jilke. Haha helt sjukt vad man kan sakna nån, och det trots att vi har pratat i tele flera gånger om dagen.
Annars har vi haft det bra, god mat och mycket sol :)
Men ändå har jag bara längtat hem. Haha synd att jilke van reeden har en sån kraft över mej ;) Så kommer man på också hur bråkigt det är när man bor med sin familj, herregud, vad alla ska tjabba och tjata. Då känns det helt plötsligt inte så jobbigt att jag och jilke bråkar ibland det går ju över snabbt iaf ;) Och jag skulle verkligen inte vilja flytta tillbaka hem. Inte för att min familj är hemsk men det är fan så mycket lugnare att bo själv kan jag lova! :) Nu sitter jag och laddar ner vänner hos mamma och pappa och sen ska jag köra hem och kolla lite på det och vänta på världens mest efterlängtade pojkvän! Imon blire ingen skola för min del eftersom jag inte mår som man ska efter en semester jävla pappa till att smitta mej med sin förkylning ;) Men färga håret ska jag iaf göra , och mysa hela förmiddagen med jilken<3 Åhh han har varit så duktig denna veckan med, lagat min lilla bil helt och lagat pappas! Och idag gick han och klippte sig bara för att jag ville det.. Aw Världens gulligaste! <333
Jag lägger in bilder och skriver mer sen när jag är hemma :)

My life would suck without you honeybunnyboo! <3

RSS 2.0