210512

Hej hopp!

Idag är det måndag men jag har varit ledig, låångledig. I fredags var jag hos frissan och färgade och klippte mig, sen köpte jag ett älgskinns koppel till Issan för 530:- :O, körde upp till Konga och hämtade Jilke, körde till Börjes och köpte massa saker till Issie. Sen handlade vi lagade mat och hyrde filmer.
I lördags lämnade vi Issan hos mamma och pappa och körde till K-Krona och shoppade.
I Söndags var vi på folkrace hela dagen, Issie charmade alla runt omkring när hon ålade, rullade och kröp runt på marken bara för att jag hade sagt till henne att ligga :P Sen körde vi ut till långasjön så att Issie fick bada (hon ääääälskar det!) efter det körde vi runt och kollade på hus :) Avslutade kvällen med fruktsallad, Big brother och jag klickade hem en ny plattång! :D

Idag kom Johanna och hämtade mig vid 12 tiden, sen körde vi och köpte fika och drog ut till Stärnö med vovven. Solat och Chillat hela dagen. Och Issie har badat non stop sen vi kom dit, tillslut fick jag koppla henne så att hon skulle hinna torka innan hon skulle in i johannas baksäte igen ;) Hon är för go, lilla hunden!

Nu är jag utvilad och redo för 1 dags jobb och sen är jag ledig 2 dagar till :)

Imon kväll blir det hundkurs!

Jag och min fina kille <3
<3

Thought I could take it but I am unable
It’s too much to handle


Can feel your presence, can smell your fragrance
As if you stood beside me
It isn’t over until it´s over

It´s a mystery..

Haha kunde inte låta bli

170512

Heeeeeej :)

Jag är glaaad, för nu har vi bokat Cypern resa 5/10. Vi ska åka samtidigt som mamma, pappa, jonte, mormor och Bosse, men vi bor på olika hotell. Åh jag längtar!
Vi har även bokat stuga på öland, bara Jilke, jag och Issan. Känns bra!
Ser inte jätte mkt fram emot sommaren måste jag erkänna, massa jobb och klagande äldre människor (eller ja, de är väll i alla åldrar) :P
Ett jäkla gnäll på folk är det. När jag åker iväg så är det inte mycket jag begär, man är så glad för det man får. Men vissa människor bara letar fel, och ibland är det så löjligt så man tror inte de menar allvar...
Men man lär sig mycket av att jobba imon detta, tycker faktiskt att alla borde testa på att jobba inom Hotell och Restaurang!

Som idag har vi jätte mycket gäster. Och när det handlar om fritidsgäster så brukar vi ta betalt direkt för om vi bara reggar kortet på reserveras 15% extra (detta är dock inget som dras) och då blir det ett himla liv!
Men idag har det varit sånt tjabb, de vill nämligen inte betala vid incheck och de vill absolut inte att 15% extra ska reserveras. Jag fattar inte det, varför kan man inte bara betala vid incheck det ska ju ändå göras, eller??
Åååååh Idioter...


Men nu jobbar jag bara i EM och sen är jag leeeedig till på tisdag <3


Puss och Kram


RSS 2.0