29/6 -10

Tjabba :)
Jobbat idag som vanligt. Vad som inte var som vanligt var att jag och Linda hittade en pissande man precis utanför personal ingången till köket, haha vi höll på att dö av skratt! Kändes som en rätt lång dag idag, tur dock att jag har Linda där för hon är för härlig! Haha fast det är typ ingen där ute som kan se skillnad på oss för dom säger att vi är lika, så jag har hetat Linda nu de senaste två veckorna.
Imon blir det en ännu längre dag för då börjar jag 8 och slutar tidigast 18.30. Det blir jobb hela denna veckan och sen hoppas jag på att få nån dag ledigt för då har jag fan jobbat 7 dagar i streck. Vill ju hinna packa upp och flytta in riktigt i lägenheten ju!
Efter jobbet idag körde jag och hämtade upp Alexandra och sen blev det ett kvällsdopp. Skönt när det väl var gjort men det tog oss en halv timme från det att vi gick i vattnet till det att vi lyckades doppa oss.
Imon och på torsdag ska jag ha rid dagar, packa, städa och tvätta. Det med ridningen är viktigt för det är nämligen det härligaste som finns. Har man inte flygit över en äng i 300 km/h på en hästrygg så har man inte upplevt riktig frihetskänsla!!! Nu ska jag börja rida lilla Diddifjana med så nu har jag två pollar att rida på, awsome! Måste bara leta upp lite ledig tid med! xP
Har nu kollat på ett avsnitt på the Hills, ska gå och duscha, sova till honey kommer hem från jobbet och väcker mej, och sen sova ännu mer!

Hard work work

Jobbat hela helgen. Midsommar jobbade jag till 23 och sen sov jag och Jilke ute på tärnö i hans pappas segelbåt, började jobba igen klockan 9 dagen efter. Sen bad jag om ledigt igår. Hade en väldigt mysig dag med älsklingen, först kollade vi på ''tidsresenärens hustru'', sen solade vi, sen kom min släkt på middag, efter det åkte vi ut till långasjön med sofia och memme, sen donken och tog en kaffe med dom, och till sist hyrde vi en ny film + köpte massa chips och red bull :9 haha Jilke -''jag har aldrig någonsin innan druckit så mkt red bull som jag har gjort sen jag blev tsm med dej!''. Haha, vaddå jag gillar red bull!
Nu är det iaf bara jag som har bilen, så det är skit skönt att alltid ha en bil. Inte nog med att sötnosen köpte en bil till mej, han tankade den för 500 denna veckan också så att jag skulle kunna köra till jobbet, haha men jag är inte bortskämd! ;P
På fredag får vi lägenheten också, och jag jobbar hela helgen så jag slipper hjälpa till att flytta grejjerna , Yeeeay!

Lilla bilen! :)

Långasjön igår, min snygging <3

Hade föresten världens skönaste dag på jobbet idag. Skit lugnt, jag gick och fikade, åt godis och fixade lite små saker i min egen takt, sålde lite glass och fick ryggbiff med stekt potatis och sås till lunch, lyx ju! Haha underbart! Synd att inte hela sommaren kommer vara sån! Stressigt värren sen när semestrarna börjar på riktigt.
Nu ska jag kanske ut och rida en runda, städa på mitt rum och sen kommer Jilkis hem från jobbet och då drar vi till hällaryd.

<3

Im tired of being sorry...

Mob

Min mobil har kommit!! :D Awsome! Love it <3

Den stora är Jilkes och den lilla är min :) haha gulligt!

Crashcrashcrash

hmm, konstigt avslut på gårdagen och nu är jag förvirrad :'(

it got you
You can't run. No you can't hide
Everybody crash and burn sometime
You can't breathe. Feel you can't live

Bet you wish you'd stopped and turned in time
Now you've really crashed and burned this time


21/6 -10

Vaknade precis, fyfan vad glad jag var när jag sa hejdå till Jilke klockan 5 imorse, vände mej om och sov vidare! ÅH så skönt! ;O
Nu är jag ju då ledig tills på onsdag, hmm undrar jag jag ska hitta på då? Har typ nada pengar just nu så det får bli ngt billigt. Kanske åka och rida lite? Jag går nu iaf och väntar spänt på min lilla nya mobil, åh den måste komma idag! Villhavillhavillha! Haha mamma blev lite tjurig för att jag köpte en dyrare mobil (2 620 kr), hon tyckte jag la pengarna på ngt onödigt. Samma dag åkte hon dit för fortkörning och det kostade henne nästan lika mkt, haha vem spenderade sina pengar bäst nu då??? xD
Nu ska jag göra en macka med jordgubbar och värma lite jordgubbs the med mjölk och sen ska jag gå ut och sätta mej på vår nya altan och njuta av min braiga bok. Ett väldigt skönt sätt att börja dagen faktiskt!

20/6 -10

Hellaauuoo!

Jobbat hela helgen och idag följde älsklingen med mej och jobbade lite han med :) Både igår och idag har vi träffat Anton och Natta, haha fyfan vad kul jag har haft!
Det roliga är att dom två är exakt som mej och Jilke, haha har verkligen haft skit kul med dom. Nu väntar vi bara på att natta ska fylla 18 så att hon och jag kan FETEFESTA! ;D
Nu är jag iaf ledig tills på onsdag sen är det hard work typ hela sommaren, vet ni vilka tider jag jobbar midsommar? 11.00 - 2.00  :O Vet ni hur många timmar det är??? Men fett med pengar dock ;)
Nu ska jag ragga upp min pojkvän och gå och lägga mej ;)

17/6 -10

Gårdagen började inte bra, vilket Jilke nog upptäckte rätt snabbt. Var på ett kasst humör och var bara allmänt sur på allt och alla (Jilke), haha.
Sen blev det bättre när jag blev ensam och kunde lägg mej och steka, solade till 16, sen sloade jag lite vid tvn nån timme och sen ringde maja och frågade om vi skulle hitta på ngt.
Vi drog helt enkelt ihop lite folk och åkte till åbron. Väldigt trevligt faktiskt, jag skulle inte dricka så mkt egentligen för jag har inga pengar just nu, men fyra cider blev det. Haha lite pinsamt att erkänna att jag faktiskt blev lite påverkad, vilket jag fick höra direkt när jag satte mej i bilen när Jilke och Memme kom och hämtade mej ''fan vad du luktar sprit!''. Men jag kan faktiskt skylla på att jag inte hade ätit på hela dagen och jag var inte ''full'', bara lite glad ;) Aja, kul hade jag iaf! Idag har jag slappat sen Jilke åkte till jobbet, haha han jobbar och jag jobbar på brännan ;) Nejmen skönt är det iaf att få vara ledig. I eftermiddag ska jag rida med alexandra och sen inatt ska jag åka till hällaryd. :)




Riverside motherfucker ;)

15/6 -10

Jag vet inte om det är bra eller dåligt att jag är ledig denna veckan. Haha jag blir bara en liten soffpotatis. Egentligen bara kryper det i kroppen på mej och jag vill verkligen inte bara sitta stilla, men jag orkar helt enkelt inte.

Idag har jag iaf fixat nytt pass, tagit kortet till körkortet och varit på sjukhuset. Usch jag såg ut som en gris på båda korten men det får väl duga. Men lite har jag ju faktiskt gjort idag, och jag har varit hos älsklingen hela morgonen. Nu sitter jag bara och degar och väntar på att han ska komma hit så at vi kan köra till hällaryd tsm, fan vad jobbigt det är de här veckorna nä han jobbar eftermiddag!

Usch och jag ska skriva ett CV med tänkte jag, fan vad jobbigt! Det är ju så svårt att vet vad man ska ha med! åhhh...

På lördag börjar jobbet och sen får vi väl se om han vill att jag ska jobba hela nästa vecka. Denna veckan ska jag iaf bara njuta, ta det lugnt och sova mycket. Hade hoppats på att hinna sola lite innan jag börjar jobba så att jag inte behöver vara likblek hela sommaren, men det verkar ju skita sig...

Rida ska jag försöka göra mycket denna veckan också, nu när jag väl har tid! Saknar hästapollarna så mycket!

Och nästa vecka är det ju midsommar, jag hoppas bara att jag inte slutar allt för sent så att jag hinner hitta på något iaf xD

Nu ska jag sluta babbla för jag vet inte vad jag skriver, sitter nämligen och kollar på tv samtidigt!


Saknar mina bästa vänner! <333 Älskar er!


ONT

Glömde berätta innan att idag är det synd om mej, jag har ont i magen, brösten, ryggen, huvudet och mensvärk på det. Åhh fuck med vad ont det gör! Och jag vet inte vad jag ska klaga mest över! :S

14/6 -10

Haaajhaj!
Swe Rock veckan har varit awsome! Jag har haft svin kul och dom vi jobbade med var göttiga som fan! Vi fick godis, red bull, mat, munkar, läsk, back stage band för alla dagarna. Vi fick typ allt vi var sugna på hela tiden, vi hade det alltså verkligen skit bra.
Festade fredag och lördag. I fredags var det förfest hos Felicia, där var det tjejorna och Jilke, haha sen åkte vi till rocken och gick lite tillsammans där sen gick jag och älsklingen själva lite på slutet. Åkte buss och taxi hem den.
I lördags jobbade jag och Mia till 21 och sen mötte vi upp Maja och Anders och stack till en buss med gbgare där vi förfestade, sen kollade vi guns n roses och sen åkte jag hem med älsklingen.
igår tog vi det bara lugnt, åkte och kollade lite fotboll för asarum spelade. Annars var det bara mys igår.
Idag har jag varit på smärt rehab, ätit jordgubbar hos farmor och kollat ut vilken mobil jag vill ha.
tror det blir en experia x10 mini, gulligt eftersom Jilke har den vanliga experia haha.

Juli blir världens härligaste, Jilkes kusin åker hem den 1 så då får vi bilen för oss själva och vi får lägenheten den 2!! :O Fan vad härligt det kommer bli! <3
Och igår hade jag och älsklingen varit tsm i 7 mån<3 love u honey bun

9/6 -10


Today bär det snart av till rocken med Misan, jobbar till 21.00 och sen blir det kanske lite riverside med Mia och hennes syster!


8/6 -10

Har varit ledig idag, GÖTTIGT!
Grattis till Majsan som tog sitt körkort idag, jag är så glad för din skull sötnos! <3
Idag har jag sovit bort halva dagen, sen kom älsklingen hit och hjälpte mej färga håret (dock under lite klagomål) haha, med bra blev det iaf! Sen åkte vi ut till boön och gick med hundarna, hyrde fil och handlade mat. Haft världens mysigaste dag med världens mysigaste pojkvän <3 Nu ska jag skicka in min samhällsuppsats som skulle skickats in igår blää:(

Det syn inte så bra, men det är iaf en bild, haha. Det blev rätt mycket blondare, men jag har fortfarande slingor.

kläderna!

Mina efterlängtade kläder har också anlänt idag!

Älskar färgen på linnet!

Aja nu ska jag göra klart min uppsats och sen ska jag gå och kolla vad min pojvän hittar på hade jag tänkt.
Ha de Gitt, HAJ

7/6 -10

Första dagen på rocken idag, vi fick våra backstage pass, lunch biljetter, tröjor och grejer. Skönt för vi började tolv och slutade vid halv två och vi gjorde absolut ingentin där heller! Sen körde vi till donken och myste lite, jag, maja och Misan.
Nu har jag varit och hämtat pojkvännen och han har skrivit på kontrakt på lägenheten!! Gitt! Så vi flyttar in där i Juli! :D Ska bli så jävla skönt att träffas varje dag nu!



Lägenheten;



NICE!

Helgen

Hejhej! Im back!

Helgen har varit asaballa skön. I fredags följde Jilke med mej till skolan och kollade på estetkonserten och sen gick vi och fikade och gick en runda på stan. Sen på kvällen var vi bara hemma och tog det lugnt. I Lördags jobbade vi från 9-19 och sen åkte vi hem och kollade film och hade det mysigt. Vill också lägga in att Lovely bones är as kass!
Vi har även varit och kollat på två insatslägenheter och det ena gillade vi skit mkt så Jilke ska till banken idag!! :D
Igår var vi och solade vid långasjön och sen åkte vi in till stan och hämtade hem thai mat och hade det mysigt. En lugn skön helg alltså!

Fick lite presenter av Jilke när vi gick på stan!

Och inuti paketet låg det här! TACK älskling du är underbarast! <3333

J.D

Some dudes know all the right things to say.
When it comes down to it, it’s all just game.
Instead of talking let me demonstrate. Yeah.
Get down to business and skip foreplay!

2/6 -10

Tjenare!

Gårdagen var skitlyckad! Jag och Mia körde och kidnappade Maja med ögonbindel och allt, körde hem henne till mej där vi hade fixat picknick. Sen körde vi iväg med henne utan att berätta vart vi skulle, körde till bromölla och bjöd henne på sex and the city 2. Skit lyckad och mega mysig kväll med sötnowsarna <3
Filmen tyckte jag var jättebra så jag var nöjd med den med, det ända som var lite jobbigt var att vi var hemma vids 12, haha jag som är så kvällstrött! ;O

Och idag hade jag och Maja vår guidning för 9åringarna. Det gick också skitbra! Blev så jävla nöjd, och ungarna var så sjukt gulliga! Fan kanske skulle gått BF ändå?? hmm, ää nää, vem vill bli som sin mamma? Men fan vad kul det är med små barn!

Efter guidningen åt vi i skolan och sen gick vi på stan till lite över 3, därefter gick jag till solariet eftersom jag inte har ro till att ligga stilla så länge hemma! Där lyckades jag iaf somna, sov 15 minuter efter maskinen hade slocknat och vaknade av att nån knackade på dörren, haha.

Nu har jag precis varit och ridit Beuttan med Alexandra. Skit kul det med, lyckades få Beauty till att galoppera så fint så jag blev helt rörd. Hon brukar nämligen inte vara så samarbetsvillig, den lilla häst jäveln ;)
Nu ska jag hoppa in i duschen, läsa lite i sängen och sen SOVA <3 Jag har kommit på att sova är den stora njutningen i mitt liv just nu!

Imon blir det studieresa till öland med klassen, där blir det studiebesök och shopping. Åker vi 8 på morronen och är tillbaka vid 7 tiden tror jag. Jobbigt att sitta i bussen hela dagen om det ska bli flera hundra grader varmt. Aja, kul ska det iaf blli!


Från igår, haha <3

1/6 -10

Ikväll blir det mys med Mia och Maja. Vi ska fira Majas 18 års dag, så det blir massa överraskningar ikväll! Mys ska det iallafall bli!

Usch och imon är det dags för min och majas lilla guidning, fy jag blir nervös bara jag tänker på det!! :O

Nu ska jag tvätta gå med hundarna och göra mej i ordning på en halv timme innan Mia kommer. hhmm undra hur det ska gå???

RSS 2.0