28/7 -10

Helo :)
Nu är ledigheten över och jag är tillbaka på jobbet, men nu är iaf Jilks också där ute i två veckor tills hans semester är slut. Hade kul på östersjö, utom sista kvällen. Jag och Jilke gick och mötte upp alexandra och david,men det regnade så mkt och alla frös så kvällen slutade med att jag och Jilke kollade film och myste. Men det var ju bra det med ;)
de andra dagarna festade vi med mina små kusiner. Och vi hann med släktgrillning :)
De jobbiga med helgen var dock att Tessie tog sina sista andetag.... R.I.P världens bästaste och snällaste bossehund! <3

Älskar dej <3

kusinerna och älsklingen! :)

Och jag har lagat mat! ;D Ser nu att det kanske fattades lite sallad! haha

22/7 -10

Igår jobbade jag, sen körde vi till asarum åt och gjorde oss klara, hämtade upp mina kusiner och sen åkte vi in till stan. Satt en stund uppe på balkongen och snackade och sen gick vi ner en runda. Jag hade skit kul ända till typ halv två när mina ögon bara zzzoom, slocknade ;P haha var så jävla trött så jag och jilke stack hem vid 2. Hoppas mina små kusiner lyckades hitta tillbaka till asarum själva haha!
Idag ska jag ut en runda på stan med världens bästa alexandra :) och sen blire grillning oss mamma och pappa med släkten, sen kanske en runda till på stan? Det är ju faktiskt östersjö och jag är äntligen LEDIG! :D

21/7 -10

Hej!

Har jobbat som vanligt alla dagar. Nu sitter jag i hällaryd för vi passar hunden tills imon. Jilke städade lägenheten så fint i förrgår så nu kan jag nog ta lite bilder och lägga upp snart :)
Denna veckan jobbar jag bara idag med och sen har jag tagit ledigt! Mina kusiner kommer med så nu blire pardey hardey hela östersjö ;)
Usch fåglen sitter och kvittrar mej i örat, fyfan för fåglar så här tidigt på morgonen! Undra om jilkes mamma blir ledsen om jag släpper ut den? hmm.
Snart ska iaf Jilke köra mej till jobbet på motorcykeln! :D

bye <3

15/7 -10

Börjar dagen med en Red bull, det behövs om man ska jobba 11 dagar i rad!....Igår och idag skulle jag fått vara ledig, men linda jäveln fick nån allergi, så det blir till att jobba och se glad ut även de här två dagarna :p Så klockan 10 susar jag och Therese till jobbet på min supersnabba moped ;)

Hard workwork

13/7 -10

igår efter jobbet åkte jag och träffade Johanna, det var mkt behövligt. Vi skulle egentligen ta ett kvällsdopp, men fegade ur för att det var så jävla kallt i vattnet, men det blev prat vid havet istället, mysigt!
Och idag blir det jobbet, ingen överraskning där alltså :P Men i söndags var jag ledig och då tvingade Jilke iväg mej till ikea. Men detta var den ända gången någonsin som jag hade roligt där, vi fick ihop en heldel så nu har lägenheten äntligen lite mer möbler, snygga möbler dessutom! jag ska lägga upp lite kort när det är lite mer iordning här :)


8 månader idag med! <3

dont wanna kiss dont wanna touch

She's got both hands
in her pockets.
And she won't look at you,
Won't look at you

She hides true love
En su Besillio
She's got a halo 'round her finger.
Around you!

8/7 -10

Nu har vi flyttat in, älskar lägenheten!
Jobbar varje dag minst 10 h, lite tråkigt. Men idag hade min pojkvän varit världens gulligaste och lagat mat till mej och köpt roser! Älskar dej över allt annat Jilke van Reeden <3333 Nu ska vi kolla på film och myyysa!1/7 -10

Hemma från jobbet nu, usch det börjar kännas att man typ jobbar 7 dagar i veckan, idag var jag så förvirrad så jag visste knappt vad jag gjorde. Linda frågade om jag var full och tyckte jag skulle gå hem och sova ruset av mej. Haha ännu en gubbe kom in i kiosken och såg jätte förvirrad ut, bara stirrade på mej och sen ner på min tröja (vi hade nämligen olika färger på tröjorna), sen sa han ''Jaha är det din tvillingsyster som är där ute?'' haha, jag fattar inte var dom får det ifrån, jag kan inte se att vi är ett dugg lika!
Aja, nu ska jag iaf snart ner till stallet och rida Beauttan och sen kommer jag nog att somna som en stock skulle ajg gissa på. Imon blir det jobb hela dagen och sen flyttar vi in i LÄGENHETEN! Och som tur är så jobbar ju jag hela helgen så jag slipper bära grejjer och packa upp så mkt! ;D

Men på söndag har jag jobbat 7 dagar i rad så jag har faktiskt bett om att få vara ledig på måndag, så då ska jag hämta ut mitt körkort som fortfarande ligger på posten, shoppa upp hela mitt studiebidrag och åka till bromölla med älsklingen och se den nya twighlight filmen. Kommer nog bli en lyckad dag skulle jag tro, synd bara att jag inte kan vara ledig två dagar för då hade jag ju kunnat hinna sola lite en dag med :'(


Linda har tre små kattungar, så veckans projekt är att övertala Jilke att lägenheten behöver en katt! i förgår svarade han '' skiter kattjävlen på golvet så kommer jag att skjuta den'' ochigår var det '' Jag tänker fan inte tömma kattlådan när kattjävlen har sketit'' och ''River han sönder mina möbler slänger jag ner den från balkongen'. Haha hör ni, han börjar vekna ;) Men vem kan motstå mina bedjande ögon åandra sidan ;)

bye<3

RSS 2.0