110923

HeeeejHooooopp!

Nu är snart mitt pass slut, har faktiskt haft rätt mkt att göra idag för att vara en fredagskväll :) Fast mest datorgrejer, så man blir lite slö i huvet tillslut!

Men snart slutar jag för denna veckan, imon fyller Kim 21 o det ska vi fira och på söndag ska Alexandra hoppa o det får vi inte missa!! :D Så jag tror att det kommer bli en bra helg, men det är ju klart att det kommer, jag är ju äntligen ledig en hel helg WIIIE!!

Och idag kom lönen och allt, det kan ju fan inte bli bättre ;)

Idag hade jag ingen lunchlåda med mig, så jag har haft kvällsfrukost istället. Haha. Köket förbereder ju alltid lite av allt till frukosten, dagen innan, så jag har ätit bacon, melon, ananas, fil och lite jodgubbar. Snodde en godis bit från myspaketet med ;)

Så snart ska jag köra hemmåt och hämta upp min sambo på vägen som är för lat för att gå dom 200 meterna det är från Kim till oss. Kan iof inte klandra honom, jag hade gjort samma sak ;)

<3

110921

Hej!

Sitter på jobbet och väntar på stormen. Så känns det, lugnt före stormen. Eftersom det är mycket affärsgäster nu på vardagarna så brukar dom komma lite senare och jag har ju buffe ikväll med. Dock får jag hjälp av Gertrud som kommer vid 17.

Idag har jag druckit 4 koppar kaffe och en red bull, nu ska jag sluta för mina händer har typ börjat darra :P
Körde till Karlskrona en timme tidigare idag så att jag hann köra inom skopunkten och köpa lite skor :) Blev 2 par!
Har fortfarande inte beställt från jotex, eftersom jag satt där o klickade o det blev så himla dyrt. Haha men får väll göra det imon! Lönen kommer ju faktiskt på fredag :):):)

Imon är jag ledig, sen jobbar jag fredag eftermiddag och sen är jag ledig lördag, söndag Yeeey :)


110919

Heej :) Sitter på jobbet, ovanligt:P

Idag trodde jag att det skulle bli skitstressigt, eftersom att jag är ensam med både köket o receptionen o jag hade 21 incheck. Men än så länge har allt flytit på väldigt bra o alla har kommit med jämna mellanrum så jag har hunnit förbereda i mellan.

Igår skulle jilke hoppa in lite ´´nån timme bara´´, han åkte 11 och kom hem igen vid halv tolv på kvällen, samtidigt som mig och då hade han ju inte ätit eller nått på hela dagen.. Så idag när jag ringde hem nu på eftermiddagen så lät han skitsurig o bara ''jaaaa förlåt då, men jag är TRÖTT''
aa men det är ju jävligt konstigt?? Han var ju uppe klockan 5 imorse o körde till jobbet igen.. Störd. Imon skulle han jobba dubbelt, först i konga och sen hos Ronnie, vaddå workoholic?? Sa till honom att då får han fan skylla sig själv o inte ta ut det på mig.. Så då sa han faktiskt förlåt haha! :P
 Men nu har han ju iaf kommit upp sig lite på konga, så nu är han driftledare tror jag, inte helt säker, men nått sånt var det nog :P o Det förtjänar han väll när han jobbar 24/7.
Imon är jag iaf ledig, var helt inställd på att jag skulle få hoppa in o jobba springpass, men det hade tydligen löst sig ändå. Haha så nu blev det helt konstigt i mitt lilla huvud.. :P

Nej nu ska jag kolla till mina gäster så dom äter ordentligt ;)

Hej bloggen

Heej! Joooobbar idag med :) Igår på eftermiddagen så försökte jag o jilke röjja o äntligen få det fint i lägenheten. Sätta upp tavlor och bygga ihop nya möbler och montera ner gammla. Eller ja, Jilke gjorde det o jag dammade av och plockade upp kläder från golvet ;)
Men nu börjar det faktiskt likna något, snart är jag faktiskt nöjd. Idag när jag troligtvis kommer ha en mkt lugn kväll här på jobbet så ska jag sitta o beställa grejer från jotex! Så jag tjänar nog inget på att jobba idag, allt kommer gå direkt till jotex ;)
Efter att vi hade städat iaf så körde vi o köpte pizza o hyrde filmer och sen hade vi myskväll. Perfekt lördag! :)
Ska lägga in bilder på lägenheten när den är klar!

Tessie<3

110912

Siiiiiitter på jobbet igen :) Har varit fullt upp tills nu, för nu har affärmännen gått o lagt sig! :) Men har haft hjälp idag med av emmmmelie, tur det för det är fan för mkt när man ska ha ahnd om både receptionen och köket själv... Imon jobbar jag förmiddag så jag ska sova här, alltid när jag jobbar förmiddag så blir det KAOS. Det händer alltid nått. Sist (förra veckan) Blev det ström avbrott mitt i utcheck, kopiatorn la av, en av kylarna förjade läcka, och det blev stopp i isbadet o isen smälte, sen när vi upptäckte detta o fick bort stoppet så fanns det inte tillräckligt med is för att fylla skiten igen... Och som ni ser så var inget av detta mitt fel, och samtidigt som allt detta händer så är man alltså själv med utcheck, mailen, telefonen, gästerna... Förstår ni att det bli KAOS då??? ;S

Men har kollat upp att jag bara har 5 utcheck imon så hur mkt kaos det än blir så borde jag ändå överleva tkr jag!


Miss big time<3 saknar hela klassen....!

Jobbet

Sitter på jobbet igen, nu är det helg igen så här är det lugnt. Men det är rätt skönt idag för det har varit skit mkt att göra innan i veckan, så tkr jag förtjänar att ta det lugnt idag faktiskt! Men Ella var gullig nog att lämna sånna dära energitabletter till mig, så jag inte skulle somna! haha. Det bästa med det här jobbet är faktiskt mina kollegor, dom är så gulliga allihop, synd bara att vi oftast inte jobbar tsm, utan bara träffas i passbytena.. Men imon är jag ledig och eftersom jag och Jilke knabbt har träffats på hela veckan, inte ens sovit ihop vissa dagar för jag har sovit på hotellet, så har vi bestämt mysdag imon. Inget jobb och ingen stress för någon av oss!
Idag började stackarn jobba klockan 6 i konga och jag försökte ringa honom för en stund sedan, men då var han fortfarande kvar.

Mitt projekt nu är att skaffa en hund! Letarletarletarletar, men eftersom att vi inte kan vara hemma hela dagarna med en valp så kanske vi får ta en omplsceringshund, men det måste ju bli rätt ras och jag vill inte ha en gammal, den måste vara under 1 år. Åh vill ha nån o träna med nu ju! :)

110905

Heeeeeemma från jobbet, äntligen. Är skittrött idag, fast det var nog lite föer att jag inte hade något att äta förutom en liten chokladbit på hela dagen. Men jag körde inom MAX nu när jag körde hem, kom 5 min innan de stängde så jag fick väldigt färska pommes och typ en gammal ljummen hamburgare med havt fruset bröd till, mmmm mumma...
Plus att jag hade en hel grupp med utlänska gäster idag och de kunde inte prata pra engelska och de ha mååånga frågor. Det är ju jävligt lätt att förklara allt på engelska med.....
En av dem frågade om jag var singel och ville ha mitt namn nerskrivet på en lapp, hmm ja jobbig kvälll!
Jobbigt värre är att de ska stanna hela veckan..... Tur gertrud jobbar med mig imon :)

?

Easy come easy gone? Careful what you wish for

jobbjobbjobb

Sitter på jobbet nu igen, hade 4 utcheck idag o de har redan stuckit och snart är jag färdig med min checklista med, tänkte jag skulle förbereda lite inför imon med lite städning och så!

Usch tror jag skrev att det var en läskig tjej här inne en kväll när jag jobbade? Igår skrämde Ella upp mig innan hon gick hem och sa att Emmelie hade sett ett spöke här, en tjej med svart hår och att det kanske var hon. Fy, det skulle hon ju inte ha sagt jag som är så mörkrädd, höll ju på att skita ner mig så fort jag hörde ett ljud :P Satt hela kvällen och undrade vad det var som skrapade och bankade lite då och då, upptäckte efter typ hela kvällen att det var fiket som ligger jämte som drog och flyttade sina stolar! haha.
Nej måste säga att det är rätt läskigt att sitta här helt ensam om kvällarna, när det är mörkt.
Men idag kommer jag iaf hem :) Ska ta med mig Jilken och plocka svamp, det gick ju skit bra när vi plockade blåbär så vi hoppas väll på samma tur idag. Men det ska ju tydligen finns mycket svamp i år! Åh har hittat valpar som jag vill ha nu, synd bara att de är leveransklara nu, för jag jobbar ju heltid hela denna månaden med...
Jag som ville till Cypern i år, det verkar inte riktigt bli så, men skidsemester blir det nog iaf, med Jilkes familj. Så då har jag ju det att se fram emot. Får väll längta, spara och hoppas att det blir av i vår eller nästa höst istället, den där Cypernresan :)

Livs kris

Tror jag går igenom min första kris!! Har panik över allt, över vad jag vill jobba med, vad jag vill plugga till, vad jag vill göra med mitt liv, hur jag vill ha det.... ÅH!! Fan med vad jobbigt allt är!
Jobbigt nu när alla andra sticker ivög o reser eller flyttar och pluggar, vad fan vill jag då???????

RSS 2.0