180212

Sitter på jobbet igen. Idag är det lugnt här, men jag har ingen lust alls att vara här! Jag känner mig trött och lite lilla mående och yr + att jag darrar på händerna... Känner mig stressad över massa saker som jag egentligen inte kan göra så mycket åt idag, äh det känns inge bra alls idag alltså... Och jag ska sova här med..........  Har iaf tryckt i mig en macka och lite kalla bacon så nu känner jag mig lite bättre, unnar mig även en kall cola zero med massa is :)

Hoppas på att den obehagliga mannen som har varit här två kvällar inte kommer tillbaka nu när jag är helt själv! Han har inte varit här de två kvällarna nu när jag inte varit här, så det är ju bara till att hoppas att han inte kommer idag heller!!!

Mamma och jonathan kom in och hälsa de på vid tre tiden, kul, så hade jag ju nån att prata med lite. Visade dom runt lite med :)


<3

160212

Hejhejhejhej!

Nu sitter jag hemma i soffan, svin trött! När jag gick hem från jobbet var jag helt nollställd i huvudet. Helt slut :P Så nu har jag jobbat 3 dagar denna veckan, nu är jag ledig imon och sen jobbar jag helgen med. Fast jag jobbar mån, tis, ons nästa vecka, så det blir ju 5 dagar i rad.

Det har varit en jätte obehaglig man som har kommit i nu 2 kvällar i rad, jag har haft tur så det har suttit massa folk i lobbyn, men jag är ju rädd att han ska komma nån helg när jag sitter där helt själv, usch.. Det är det värsta, när det kommer in obehagliga människor så och man står där själv..

De utlänska gästerna har även börjat ta kort på mig i smyg har jag kommit på, jag är ju som en apa på ett zoo. Herregud, det går ju inte att fortsätta vara blond, det är tydligen alldeles för exotiskt :P

När jag skulle gå hem gick jag förbi en väsk affär, var bara tvungen att köpa en jätte fin svart väska med guldiga detaljer :) Älskar väskor!!!!! :D


Nu ska jag sooooova <3

080212

Hejhej! :)

Nu sitter jag på jobbet igen. Här har verkligen varit FULL rulle idag.. Jag som är förvirrad i vanliga fall, det blir inte bättre av att man ska hålla 1000 saker i huvudet och att man ska göra olika saker överallt hela tiden! Mailen bombas, telefonen ringer i ett kör, en kö av incheck, nån vill ha fler galgar, nån vill ha en värmefläkt, tv:n är sönder, maten ska värmas, disken ska diskas, bokningar ska läggas in, öl ska säljas, ja herregud jag kan fortsätta hur länge som helst. Och allt detta ska man hinna på samma gång!! Tur att Emmelie var hos mig i 4h iaf, hon kommer imon på morgonen med en stund för jag har 53 utcheck. Och det är mycket!
Snart ska jag iaf få lägga mig i badet och kolla på en film :)

Eftersom att jag inte är hemma och hunden är hos mamma och pappa så passar jilke på att jobba nästan hela dygnet igen. Pucko, så frågar han mig om jag blir sur om han gör det. Nej skit samma, det är ju du som sliter ut dig!! :P

Men nu jobbar jag bara imon med och sen är jag leeeedig ända till på tisdag :)

Nu ska jag plocka disk innan Linn kommer!

Föresten, kom på att jag fick en jätte fin komplimang av Emmelie igår. Hon sa att jag har ett härligt skratt som man blir glad av, det tyckte jag var gulligt sagt

Det blev jag glad av att höra :)

dagen efter MIN dag :)

Sådär då var 20års dagen över! Hade en jätte bra dag, först sov jag till 9, gick med hunden åt frukost och kollade på film. Sen gick jag in till stan och mötte upp johanna för en fika på Esters + en liten runda på stan (och för er som undrar, Nej jag gick inte in på systemet:P) Sen städade jag lite innan Jilke kom hem från jobbet med blommor och paket. På kvällen kom mamma, pappa, jonathan och farmor med pizza och sen åt vi kladdkaka till efterrätt. Vet ni vad jag fick av dom?? 2 biljetter till magnus betnér!!! Fan vad kul!! Det roliga var att jag stod för nårra dagarsen och tänkte på hur kul det hade varit att gå och se honom, men då visste inte jag att han skulle komma till karlshamn :)
Så jag hade alltså en perfekt dag <3





050212

Heeeej!

Igår var jag duktig, efter jobbat satt jag och pratade med Emelie till halv fyra, sen körde jag in till lägenheten och hämtade hundmat, ut till Hällaryd och ställde mig direkt och började laga mat. Jag skulle göra kasslerlåda med ris, och så ville jag ha i bacon med plus att grädden var slut, så då skickade jag faktiskt iväg Jilke för att handla, medans jag förberedde ris och så. Sen medans maten stod i ugnen så körde jag indoorwalking 30 min framför tv:n  :) Sen ringde Emelie och sa att Linn hade blivit magsjuk och inte kunde jobba natten, så hon fick köra dubbelpass, stackarn. Så jag fick hoppa in och ta förmiddagen idag, började jobba en timme tidigare med så kvart över 4 ringde min klocka! Först gick jag ut med hundarna, Issie hoppade efter trädgrenar och sprang och lekte med pinnar, herregud varför är man inte så morgonpigg?? Hon hade ju sovit lika lite som jag ju! Stackars Jilke fick med stiga upp med mig och gå ner i källaren och elda på, det var kallt som satan i huset. Inte kul att stiga upp när det typ bara är 10 grader utanför täcket!

Känner mig rätt död idag faktiskt.. Kul när tjejen i köket gå förbi och bara '' Hur är det med dig idag Sanna, du ser så himla nere ut, inte alls pigg och glad som igår''.
fattar inte hur Jilke orkar stiga upp den tiden varenda dag :S 

Inatt var iaf sista natten i hällaryd, så i eftermiddag när jag har slutat ska vi packa ihop oss. Tror Jint skulle komma hem tidigare så vi kan sticka direkt i eftermiddag :)

Och imon fyller jag år!! :D Då ska jag vara leeeeedig :)

Aldrig mera 14

Nu börjar killarna komma tillbaka. Det slog mig bara, shit vad små 14åringar är! Jag som var stor när jag var 14 ;)

Kom även på att Zacke är i Spanien och Alicia och Simon är i Gbg :( Jag vill med!!

030212

Hejhej bloggen!

Hur är läget?

Med mig är det bra, jag har varit ledig nästan i en vecka nu. Jobbade 4 timmar i måndags, men annars har jag bara tagit det lugnt!

Förra lördagen var jag och johanna ute, jag hade verkligen svin kul!! Först drack vi vin hemma hos oss och sen gick vi ner till mingel och mötte upp alla andra :) Hur kul som helst!

Sen var jag ute och gick med mamma och pappa dagen efter, det var nog det ända vettiga jag gjorde, annars låg jag i soffan hela dagen. Bytte iaf soffa efter promenaden, la mig på mammas och pappas då :)

Vi har varit hund och husvakter denna veckan, så vi har bort i Hällaryd. Tur att jag inte bor så i vanliga fall för då hade jag ALLTID drivit omkring i myskläder och sett allmänt förjävlig ut. i stan skäms man iaf, men här är det bara till att vara sig själv ;)

Jag fixade iaf håret i onsdags hos Paulina, färgade och klippte det. Kostade 1200:- :O Klippte iaf av typ 10 cm denna gången, det var ändå så jäkla slitet.

Sen har jag varit duktig och kört indoorwalking framför en film, mellan promenaderna med hundarna. det är skit bra för då känns det som man tar det lugnt och vilar bara för att man tittar på en film samtidigt som man bränner fett! Plus att man orkar hålla på mkt längre, för man glömmer bort att man springer.

Och jag har lagat man varenda dag denna veckan!

Även läst mycket, jag köpte den nya boken av Lars Kepler ''Eld vittnet'' för 200:-, det var ju ingen mening när man läser så fort som jag, den läste jag ut på 2 dagar!

Och Jilke var rolig när jag berättade det för honom han bara '' Nej, asså du måste ha fuskat för ingen läser så fort. Det tar flera månader att läsa ut en bok!''. Hmmm ok?

körde iaf in till bibblan och lånade ''Hypnotisören'' och nån bok av Nora Roberts som jag inte kommer ihåg vad den hette. Båda var deckare iaf. Det är så dumt att jag alltid ska läsa otäcka böcker och se skräckfilmer för jag är så jävla mörkrädd så det är sjukt. Jilke måste sitta och vänta på mig när jag ska tvätta av sminket på kvällarna! Och nu när vi har varit i det skit stora, gamla huset i Hällaryd där det finns mörka vrår och knarrar överallt, så har ju jag varit livrädd om kvällarna!

Ska lägga in lite bilder sen tänkte jag, men jag glömde sladden till min iphone hemma, och jag ska sova på hotellet inatt.. Haha jag trodde att jag hade en lugnt jobbhelg att se fram emot, men icke. Ikväll ska jag mata 32 14 åringar och deras tränare... Ska göra det även på söndagkväll.. ;( Jaja, då händer det ju iaf nått här. Usch så ska man inte säga, pepparpeppar!

En sak som jag tycker är jobbigt nu är att alla sticker iväg, jag trodde aldrig att dom verkligen skulle göra det. Trodde alla var lika fega som jag. Julia är i Chicago, Putte är i Australien, Mia är i Asien, Sara är i Sälen, Anna är i Norge, Gertrud är i tyskland, Sigrid är i Schweiz och Alice är i Frankrike.. Och jag sitter i karlshamn och tittar på bilderna ;/

Usch nej nu blir jag deppig! Men jag fyller iaf 20 på måndag, wiiiiie :D

Mamma och pappa <3



RSS 2.0