30/3 -10

Haft en lång dag idag, 8- 17. Bara för att jag var tvungen att skriva färdigt min uppsats i svenskan, och ändå blev inte skiten färdig så nu måste jag tillbaka imon efter mitt prov och göra det klart :( Skönt iallafall att vi börjar halv 1 (Y)

Nu ska jag gå och kolla på dating in the dark och sen måste jag plugga :(

Aja, får skriva nått mer sen istället.

byebye<3


29/3 -10

Im back! :9

Saknat mej?? Nu har jag iallafall funderat lite och kommit fram till att jag faktiskt har ett jävligt bra liv, fattar inte vad jag alltid gnäller över (dock var det väldigt synd om mig idag när mamma vägrade hämta mej och jag fick gå hela vägen hem från stan!) Men om man bortser från det så har jag ändå det jävligt bra. Mina föräldrar betalar hela mitt körkort, jag har penger för tillfället (lite iaf) :P, Världens gulligaste pojkvän, massa underbara vänner, snart förhoppningsvis körkort, går rätt bra i skolan (om man bortser från matte B ;O) Och jag är faktiskt lycklig. Så vad är det då jag alltid klagar äver? Är det kanske så att det är mitt eget fel att jag är stressad och mår dåligt över det? Svar: Antagligen, eller är det kanske Jilkes fel, jag har nämligen kommit på att det är bra att skylla allt som går fel på honom ;D haha nej stackarn!
Men för typ 3 minuter sen kom jag på att det är dags att ändra på mitt liv lite, sätta upp lite nya mål kanske?
Tycker att det verkar vara en bra ide så här kommer en lista på min mål från och med nu:
*Ta körkort
*Tjäna pengar
*Gå ner 4 kg
*Få bra betyg
*Köpa bil
*Stressa mindre

Såå, nu ska vi bara se till att dessa målen blir nådda, och det från och med nu! :)

Iaf, nu när jag har delat md mej av detta så tänker jag gå och kolla på Svenska Hollywood fruar och sen blir det plugg (om jag inte hinner somna) :O


(Skrev detta igår men datorn cpade så publ i dag istället) 





    


Tråkiga Sanna

Haha satt och kollade på gammal inlägg och upptäckte att jag var roligare innan, det är nog för att skolan suger ut all min livsglädje och dödar min lycka och min drömmar ;P haha nej så farligt är det nog inte det är nog bara jag som har blivit tråkig :( haha! Egentligen fast det ingen anledning att skriva detta eftersom ni som har följt min blogg antagligen redan vet det och ni som inte läst den innan behövde ju inte veta det, aja nu är det sagt iallafall ;)

24/3 -10

Hejsan!

Nu har jag legat helt utmattad på soffan och sovit typ sen jag kom hem, ska snart sätta mej och plugga och sen kommer Felle och hämtar mej och så bär det av till gymmix (Y)

Idag hade jag övningskörning på körskolan, gick sjukt bra, hela lektionen är faktiskt mkt nöjd med mej själv :P Kaj pressar mej nu att jag måste bli fördig med all min teori för nör jag är det så är jag faktiskt good to go, synd bara att jag tycker att teorin är det tråkigaste som finns och jag är mästare på att skjuta upp den :/ På fredag blir det halkan, är lite nervös men tycker faktiskt att det ska bli kul. Det är väll bara till att slappna av och försöka njuta av det ;) dock är ju faktiskt slappna av och ta det lugnt min starka sida ;P

Imon öppnar äntligen HM (!) Så Felle tar bilen till skolan och sen sticker nog Jag, Felle, Becca, Lotta och Maja dit vid 11 när dom öppnar, Erika lär bli sur men vafan, HM ÖPPNAR JU!! Haha

Har kommit fram till att hela denna helgen ska gå till att ta det lugnt, mysa med Jilke och plugga. Förra helgen var så tråkig eftersom jag jobbade hos morfar båda dagarna så jag och Jilke träffades inte alls tillräckligt mycket. Därför ska vi vara i hällaryd hela denna helgen och bara ta det lugnt!

Nästa vecka blir med rätt så skön, vi går måndag och halva tisdagen, sen är det musikal, på onsdagen ska vi bara di vid 12 och göra ett snabbt prov och sen slutar vi och på torsdag och fredag är vi lediga :) Så jävla härlig vecka! Måste nog säga att jag är rätt nöjd med mitt program och min inriktning ;)

Nej nu ska jag ta och plugga teori, ha det gött haj ;D

 


18/3 -10

Aloha :)

Jag sitter återigen på hotellektion, men har inte så mkt att jobba med så jag chillar istället :) Idag har vi haft frukost som SMI, även kallade vargarna haha. Nej men det gick bra, sen hade jag prov vilket inte gick lika bra och nu sitter jag här. Jag har ju inget att klaga över egentligen för jag behövt göra något ansträngande idag, man jag känner för att klaga ändå. Tänker klaga på min förkyldning, buuuu för det. Varför måste just jag ha världens sämsta immunförsvar?? ;S Efter skolan ska jag nog gå en runda på stan med Mia och Maja, sen ska jag övningsköra med Pappsen, efter det blir det läxläsning och inatt kommer Jilkis hem <3
Imon blir det skolan och sen stan med älsklingen :) På kvällen blir det bara mysig hemmakväll tror jag :)
Kan ju skriva om helgen med ;P Ska hjälpa min lilla morfar i hans växthus och hoppas på att tjäna en liten slant ;) haha

byebye<3


Saknar dej älskling <3


'Cause we belong together now, yeah
Forever united here somehow, yeah
You got a piece of me
And honestly,
My life would suck without you <3

Rooligt, lite kul iaf ;)

Sitter och funderar på att plugga, men det har gjort mig deppig så nu tänkte jag istället leta upp lite roliga historier att lägga upp här ;)

"Varför vill män gifta sig med oskulder?"
"De tål inte kritik."


"Vad heter en av världens tunnaste böcker?"
"Vad män vet om kvinnan."


"Vad är det för skillnad mellan HIV och män?"
"HIV utvecklas!"


"Varför är det så svårt för kvinnorna att hitta män som är känsliga, omtänksamma och snygga?"
"För de männen har redan pojkvänner."


"Vad är det för skillnad mellan män och svin?"
"Svin blir inte män när de blir fulla."

"Vad är en mans definition på en romantisk kväll?"
"Sex."

"Varför väger gifta kvinnor mer än ogifta?"
"Ogifta kvinnor kommer hem, ser efter vad som finns i kylskåpet och går till sängs. Gifta kvinnor kommer hem, ser vad som finns i sängen, och går till kylskåpet."

Haha mans tema xD







15/3 -10

Hola! :)

Fyfan för måndagar, blää :P Aja, så himla dålig dag har jag egentligen inte haft, har faktiskt till och med haft en rätt bra dag om jag ska vara ärlig :)

Skolan var som vanlig, gjorde ett prov som faktiskt kändes bra. Det var antagligen för att det mest handlade om egna åsikter och det var rätt lätt att tjata ut det.

Efter skolan gick jag och sofia en väldigt snabb runda på stan, hittade en ny skinnjacka för 2 000 som jag helt enkelt måste ha, dock tycker jag inte att jag ska behöva köpa den själv utan min mamma kan gott betala halva! Hm kläder är beställda och nu någon helg ska jag åka och köpa nya skor, känns bra detta (Y) Dock kommer jag bli djupt deprimerad när min pengar tar slut :'( Fan varför kan man inte vara miljonär? Haha vågar knappt erkänna att jag tänker köpa den där jackan efter att jag trackade Jilke för att han köpte en jacka för 2000 i helgen :S Aja får väll svälja dt, så skön som den jackan var! haha.

I lördags hade jag och jilke 4 månader, då var vi nere i malmö med hans familj och hälsade på hans mormor och morfar och gick en runda i affärer :)

Och i söndags fyllde min lille lillebror 15 så då var vi hemma hos mej på kalas. Idag åkte Jilks hem igen till konga :'(

Sen ringde smärtrehab idag och berättade att jag skulle få komma in och träffa hela deras team, haha så många fel tyckte dom att det var på mej ;P Nej men det är ju bra att dom kollar ordentligt iallafall.
Sen ska jag till karlskrona på påsklovet och kolla upp huvudet så att jag inte har epilepsi eller nått. Plus att jag ska in och ta nårra blodprov här i karlshamn för att kolla om jag har lätt att få proppar.. Så det verkar bli mycket sjukhus för min del denna terminen :p Kul (Y) :(

Har ju glömt att berätta om i fredags med ju, var ute med Hanna och Annie. Så först hem till Annie, lite förfest, sen kom dennis och körde oss till mingel. Där var vi en stund och sen stack vi över till harry´s. Hade kul med Hanna och Annie, men tycker dock att musiken sög och det var för lite folk ute!
Nu ska jag nog försöka att spara mina pengar och inte gå ut förens Misan fyller 18 i April! Men då jävlar ska vi fira! :)


Älsklingen köpet ett guld J till mej i lördags :) Älskar dej Jilke, du är världens gulligaste! <3

Jonte 15 år! OMG x)

Världens gladaste och sötaste lilla kusin kom med på kalaset :) aww Thildis <3


K.C

Don't let me stop you
From doing what you want to do
You don't wanna stick, trust me it's cool
Take no chance get over you
No no, don't let me stop you
If you wanna leave baby you can leave
Just don't pretend that you're into me
If it ain't true, no
Don't let me stop you


Even if I end up broken hearted
I won't lie
I don't wanna hear goodbye
But either way I'll be alright


11/3 -10

Sitter på hotell, vi har precis haft frukost för SMI och nu är alla trött och vill gå hem. Åt så mkt med så att jag har ont i magen nu :( :P
Nu ska vi lyssna på Mias resa och kolla bilder, jobbigt, blir så avis :/ Ska iallafall till cypern i höst :)
I eftermiddag ska jag springa en runda och sen måste jag plugga hela kvällen, tråkigt men sant. tur iallafall att älsklingen kommer hem till mej i natt när han har slutat jobba, saknar honom nu!

byebye<3

:(

Åhhh idag är jag sur!! OMG blir så arg på min föräldrar jävla sur ******!!! Tror inte dom har varit trevliga en enda sekund idag och då har jag inte gjort ngt fel över huvudtaget!! Och jag vet faktiskt när jag har gjort nått fel även om jag inte erkänner det! Fan vad sur jag blir! Och så undrar vissa var jag har fått mitt humör ifrån, hmmm ja det var ju en svår fråga?? gahhh :(


Så nu tänker jag shoppa runt lite online för att blir gladare och sen ska jag springa av mej ilskan med min lilla smiley <3


weeeekend

Thai mat med tjejerna i lördags, firade att Hanna fyllde 18 år!! :D  Mysigt, sen åkte jag och sofia hem till mej där våra gulliga pojkvänner satt och passade mina hundar :)
Och i söndags testade jag och Jilke på hur det var att vara gammla och att ens liv helt enkelt var slut, vi blev övertalade att spela bingolotto (!) BORING!! Vann ju inget på skiten heller :P Vi hade inget att göra på kvällen och tänkte hitta på ngt med Fia och Memme, men icke, dom skulle spela bingolotto. Så det var bara för oss att gilla läget, köpa en varsinn lott och bege oss in till stan haha xD
Idag har dt varit skolan, hjälpa ettorna, tv, plugga, städa och sen tv igen ;P Det är ju familjen annorlunda!! ;O :D


Girlsen <3

6/3 -10

Gårdagen  var skit bra, tyckte risk 1an var rätt rolig (bättre än skolan iallafall), sen köpte jag hem kamben till mej och älsklingen och vid kvart över 7 stack jag till Felle för hon fyllde 18 igår!!! :D Där hade jag SKIT kul och när dom andra drog in till stan så kom Jilke och mötte mej och så gick vi hem till vovvarna :)
Idag sitter jag och har lite huvudvärk, känner mej inte så jätte fräsch och lite ont i magen men annars mår jag toppen ;P Jilke är hos Ronnie och jobbar, så här sitter jag nu själv :( Men ska ta tag i mej själv och gå en lång runda med hundarna, plugga, dusch och laga mat hade jag tänkt mej. Dock ät jag väldigt duktig på att slöa så Jilke lär vara hemma innan jag ens har gjort en av dom grejerna :P
Ikväll blir det thai med OP tjejerna för att fira att lilla hanna nu är 18! :D



Nårra bilder från igår :)

Kvällning

Puuuhh, nu sitter jag här igen ;P Dock väldigt trött även idag, trevlig som jag var råkade jag somna hemma hos mormor direkt efter maten, haha vilken tur att jag följde med som trevligt sällskap ;)
Aww blev så sugen på att följa med min släkt till malmö för hotell nätter och resturang middagar, menmen nu har jag ju lovat att passa hundrana :( Fick iallafall lite extra pengar för det av min lilla morfar :) haha gulligt att han gav mej pengar på sin födelsedag :P
Fast iförsig kommer jag med att ha kul i helgen, fest fredag och fest + thi på lördag och älsklingen kommer vara hemma hos mej hela helgen! Så jag tror ju inte att jag kommer lida någon nöd direkt, får väll dock se hur det ska gå med drickandet om jag ska kunna upp tidigt på morgonen och gå med hundarna :P Haha kanske kan putta ut Jilke från sängen så att han får gå? ;P
Nu ska jag gå och lägga mej i sängen och kolla på lite Tv (om mina ögon hänger med) !

Nattis <3

 


3/3 -10

Hello :)
Sitter och har hotellektion, dock inget kul att göra. Efter skolan ska jag till körskolan och plugga och sen har jag körlektion. I kväll ska jag till Mormor och Bosse och äta födelsedags middag för Bosse, usch tänk när man fyller 60 :O
Hade velat träna men mamma sa att jag inte hann det, så får väll ta och springa en runda i eftermiddag istället :P
SKÖNT att vara ledig imon iallafall! :D Det blir sooova, pluggapluggaplugga, fika med Fia, gymmix soooova ;)

Imon natt kommer Jilks hem :D <333


1/3 -10

Just another manic monday ;p

Fy fan vad jag hatar måndagar! Jävla segdag, plus att Erika kom och tvingade oss att vara värdinnor på framtidsmässan som är imorgon, vilket betyder att jag ska till skolan 8, ha matteB prov och sen skynda mig till BTH och jobba/hjälpa till där till 5 (!) Fan vad sur jag blir :(
 
Helgen var iallafall bra, åkte ju hem till Jilke i torsdags och där har jag varit hela helgen. I fredags var vi ute med lite folk, dock inte speciellt kul. Och i lördags bara tog vi det lugnt, myste, gick med hundarna och kollade melodifestivalen med Jilkes föräldrar. Väldigt skön dag :)
Söndags gjorde vi inte heller så mkt, vi sov till tre så vi hann inte så himla mkt :P Men älsklingen följde med hem till mej på kvällen och idag har hans mamma kört upp honom igen :/
Nästa helg blir det hundpassning och fest, faktiskt både fredag och lördag, så det är tur att jag har världens bästa pojkvän som har erbjudit sig att sitta hemma med hundarna :p Du är världens gulligaste älskling!♥

Denna veckan är iallafall väldigt stressig känns det som, det var väll fan inte konstigt att jag ramlade ihop, så som man får stressa för att hinna med sitt liv, vet att jag lovade att ta det lugnt men va fan, det är seriöst helt omöjligt i mitt liv just nu! :( kanske i för sig får skylla mig själv eftersom jag inte pluggade NÅTT på lovet :P


Har inte kunnat rida nu när jag har skullat vila, men saknar den lilla skiten faktiskt :P


RSS 2.0