110227

Hejhej!
Jobbat mellan 11.30 och 15 idag. Hur lungt som helst, det är typ bara när jag och Camilla har satt oss som det kommer folk, haha x) Dock kul att jobba med Camilla, hon har så skön attityd x)

Annars idag ska jag städa lite, ut och springa, laga mat med bf och plugga. Imon blire praktik och halv 7 går mitt tåg, känner mej grymt taggad.... 
 
Skönt iaf att jag har blivit tillfrågad om två jobb till i sommar, så jag har iaf valmöjligheter. Nu får vi bara se om jag kanske  bestämmer mej för ett tredje istället ;)

Snart kommer bf hem, även han har jobbat idag och eftersom han fick sticka vid 5 imorse så kommer nog han att vara pigg och glad, grymt kul ;)

Ska lägga in lite bilder sen tänkte jag!

110226

Hade en rolig kväll igår. Jag och Sofia gjorde oss iordning hos oss, sen stack vi till mingel. Var dock inte spec mkt folk där, men rätt kul ändå. Stack ändå hem rätt tidigt när min ''något'' påverkade pojkvän kom och mötte mig. Vi gick och köpte mat med memme och sofia, men vi tog med vårt hem. Jag åt och Jilke somnade i soffan, där jag lät honom ligga hela natten. Tycker faktiskt man får skylla sig själv, hoppas han fick lite ont i nacken med! ;) Han kom in i sovrummet vi 9 tiden och var tjurig för att jag hade låtit honom sova på soffan ;P
Sen började jag jobba halv 12 till 15, mår inte helt okej, känns lite oroligt i magen och liite surrigt i huvudet, men annars är det bra, gick iaf bra att jobba (Y) Nu ska vi köpa kaffe och kanske gå en runda.

Byebye<3


110223

Är verkligen aptrött nu. Jobbat heeela dagen och nu har jag varit på pulspasset med sofia. Pasta på spisen, lite tv, duschen och sen kommer jag förhoppningsvis sova gott ;)
Jobbigt att Jilke jobber eftermiddag denna veckan, det betyder att allt vi träffas är tio minuter när han väcker mej när han kommer hem från jobbet, sen när jag väl har vaknat och börjar prata med honom, då somnar HAN!
Och då ligger jag där vaken och blir mer och mer upprörd över hur han har mage att väcka mej och sen somna själv direkt, haha x) Men jag hade iförsig blivit ledsen om han inte väckt mej, bättre att hinna prata 10 min än inga minuter..
Aja nu är det två långdagar kvar som jag ska jobba, sen ska det festas på fredag och sen jobbar jag bara lunch passen 11.30-15 lördag och söndag, skönt! :)
Nej nu sa jag kolla till pastan, byebye <3

110221

Be as tan as i can så that i can steal your man!

Haha älskar key of awesome, sök på dom på youtube! Haha precis min humor. Nårra roliga parodier är
* Jersey shore
* Love the way you lie
* Justin bieber
* Tic toc
* Carlifornia girls

Hahaha skrattar bara jag tänker på dom x)

Idag har jag ju varit i Kristianstad med Pappa, farmor och jonte. Skit mysigt, fick nya löpar skor och glutenfri mat av pappa och sen köpte jag en kavaj på hm och en ny kalender och grejer. Vi åt kinamat i kristianstad och sen fikade vi på ett fik i sölvesborg. kom hem vid 7, slängde i mej mat och åkte iväg för att träffa Johanna, också skit kul! :)
Alltså haft en väldigt bra dag!

110220

Tjabba ;)

jobbat hela helgen 10-17, tur att det har varit med Johanna för hon har fått dagarna att bara flyga. Haha vi har haft skit kul! :D
Jilke och hans pappa hämtade bilen i lördags. Fyfan vad häftig den är, verkligen assnygg! Den passar verkligen inte in i karlshamn kan man ju lugnt säga :P
Så i lördags lörde vi en runda, hätade upp memme och sofia så dom fick testa åka lite, sen köpte vi kebab och åkte hem och kollade film.
Idag har vi hunnit lämna pappas bil, hämta golfen hos Jilkes föräldrar och köpt donken och sen har det blivit teen mom, solsidan och time out. Nu måste vi ställa oss och laga fläskfilén till imon. Shit vilken nyttig helg vi har haft ;) Dock blir det nog ingen mer donken för mig eftersom att jag fick reda på i onsdags att jag är 100% gluten allergiker, och donkens glutenfria hamburgare sög verkligen. Så nu har jag suttit i soffan och tyckt synd om mig själv en stund!

Imon är min ända lediga dag, den ska spenderas med pappa, jonte och farmor i Kristianstad, efter som jilken jobber eftermiddag :)

Hade lagt in en till bild på bilen om jilke hade kunnat hitta sin mobil, men han verkar inte ha lyckats för han springer runt i lägenheten så en yr höna!

110212

Nu har jag precis vaknat. Är hundvakt denna helgen, så jag ska snart bege mej ut med smilla. Tur att Jilke skulle iväg i morse så han kunde gå morgon rundan! Fast jag har massa läxor att göra och så så känns det jätte tråkigt att vara hemma själv idag med. Har ju varit hemma hela veckan sjäv och bara städat och städat, så jag känner mej lite ensam. Eftersom jilke och hans pappa har åkt till Halmstad för att kolla bil (dock pratade jag nyss med jilk och det blev tydligen köpa) :P så har dom ju hans föräldrars bil och hans mamma behövde bil idag, så hon har lilla golfen. Detta gör att jag inte kommer någonstans heller :/ inte för att jag behöver det, men det är ju en frihetskänsla ;)
Aja, nu har Jilke iaf en sportbil (en mazda RX-8), fuskigt jag vill med ha en fin bil!!!! :(
Lägger in en bild på den han har köpt, den är skit cool! (Dock röstade jag på en svart) Men vem bryr sig om vad jag tkr?? ;)

Mazda RX-8 Skinn Bose Skinn 231 HK 18"LM-Fälg
Så den ska han hämta nästa vecka :)

Lägger in en bild på en annan (likadan) bil, så ni ser hur dörrarna öppnas på den!
Mazda RX-8
Fett coolt :)

Nej nu måste jag ut och gå med min lilla vovvsing.

110209

Hejhej!
Slutade klockan 10 idag, Gött!
Haft en chillig vecka, slutade halv 11 i måndags, halv 12 igår och 10 idag :)
Dock har jag kämpat som en galning med träning, matlagning, städning och disk, fyfan vad jobbigt det är!! Jag måste städa massor idag med, här är inte ens halvfärdigt :( Och imon kommer  det tre tjejer hit på disney filmkväll, så då måste här vara fint! och så ska jag be Jilke bära upp vår gamla madrass från den förra sängen så vi kan ha den att ligga på tänkte jag, kommer bli fett nice ;)
Nu ska jag nog ut och gå en runda, sen kolla på jude judy och städa, laga mat och sen träna gymmix med Alicia. Idag blire pulspasset, fyfan vad det är jobbigt trodde jag skulle svimma sist ;)

byebye<3

Love the way you lie part 2

Tell me you're awfully sorry
That you pushed me into the coffee table last night
So I can push you off me
Try and touch me so I can scream at you not to touch me
Run out the room and I'll follow you like a lost puppy
Baby, without you, I'm nothing, I'm so lost, hug me
Then tell me how ugly I am, but that you'll always love me
Then after that, shove me...

7/2 -11

Hejhej!!
Hur har er helg varit? Min har varit kanon! Kanske inte så kul att jobba från 11 till 17.30 i lördags, men annars har den varit skit bra. Mysig.
I fredags var vi hos Sofia, Memme och Wille :) Jilke och memme körde till biltema och jag och sofia gick och simmade, sen hämtade vi upp Wille hos hans mormor och sen köpte vi Pizza och kollade film medans killarna spelade poker:)
I lördags var det Myskväll, så vi hyrde film (i rymden finns inga känslor) haha tycker den är skitrolig!
Och sen lagade vi mat tsm, Fläskfilé, pommes, gräddsås, avokado och fetaostsallad, halloumi, och vilöksbröd (skit gott!)

Och sen körde jag på lyxfrukost på min födelsedag

mhhm :)
Hade en skitbra födelsedag! Vi åkte till asarum vid halv två, åt middag och sen kom gästerna vi fyra. Fick massa fina prsenter, som jag behövde! :D Och mamma och pappa fixade med allt runt kalaset, jag behövde bara komma dit, vara där och åka hem ungefär! Tur jag har så bra föräldrar! <3
Fick ett jätte fint halsband av Jilke  som jag hade önskat mej

Nu har jag 16 diamanter runta halsen, tjatjing! <3

Och idag har jag varit vädigt duktig måste jag säga ;)
Har fixat med tvätten, handlat, lagat mat, gjort läxor och tränat! Goodie (Y) Nu ska jag sova, Natti <3


RSS 2.0