26/8 -10

Idag slapp jag skolan, istället var alla hotellare, 2or och 3or på ronnebybrunn och skulle bada. Dock var det ju skit kallt så jag och maja köpte choklad och latte istället och myste i solstolar :)
Nu har jag precis kommit hem och sitter och funderar på vad jag ska göra. Parabolgubbarna var här imorse men jag kan ändå inte få skiten att funka, så det blir oc boxen tills Jilke kommer hem och lagar ;P
Funderar på att åka och handla eftersom Jilke lämnade sitt kort åt mej, haha är det nu det dåliga samvetet börjar komma för att han jobbar så sent?? hmm. Eller var det kanske för att jag bad om kortet? haha.
Orkar nog inte umgår så mkt med mina föräldrar idag, så ska nog bara sticka dit och ladda över lite musik till min mp3 och sen myser jag nog med mej själv i lägenheten hela dagen, det är det som är så jävla skönt med att inte bo hemma, man slipper träffa sina föräldrar varje dag, det blir en valfrihet istället, hur gött som helst. Men ikväll kommer nog maja över och så ska vi mysa tsm med sex and the city boxarna :)
har fortfarande inte hittat sladden till kameran, ska ta och leta upp den nu tror jag!

snart åker jag till cypern!

25/8 -10

Yoo!
Gårdagen blev väldigt lyckad, Jag fixade frukost till jilke, frallor med räsallad. Sen gjorde jag bakelser och därefter lagade jag tacos. Haha och allt detta tryckte jag i honom mellan 9.30 och 12.35 ;P
Stackarn, han kunde väl kvappt röra sej på jobbet sen.
I Present fick han en dag på gokartbanan med mej, Kim och Bengtsson, en Kalle Anka bok (haha) och KAKOR :)
Idag Gick skoldagen väldigt fort slutade 11.30, fick ny svenska lärare med, asgötting! Och Alexandra individuella val så hon läser psykologi med mej! Så nu slipper jag vara ensam med killarna, puuh! haha.
Annars har jag inte gjort mkt idag, kanske fixat mej ett helgjobb, ska på ''jobbintervju'' nästa vecka! Har städat ur mitt gamla rum och kollat på tv. Nu lagar mamma mat åt mej och sen ska jag ut och gå med min egan lilla mys hund. Sen blir det tillbaka till lägenheten för att diska :(
Lägger in bilder från gårdagen när jag har hittat min kamerasladd som verkar försvinna hela jävla tiden!

Nu sitter jag och bokar hotellweekend i Gbg igen, men denna gången tar vi nog 3 nätter :) Blir nog när det är julmarknad på liseberg, så jävla mysigt!

Fixodon

Nu har jag varit på sjukhuset och sen var jag och handlade massor till imon, bäst för jilke att han blir glad! Så som jag har handlat, fixat och pysslat nu! ;)
Kvällspromenaden med alexandra får nog bli uppskjutet eftersom det ösregnar :(

23/8 -10

Tjabba ;9
Idag ska jag på smärtrehab igen, blir ju kul att berätta för henne att allt har blivit 20 ggr värre under sommaren.. Sen ska jag åka och inhandla saker inför min stora pojkväns födelsedag. Hoppas att han gillar sin present! Sen ska jag hem till mamma och pappa och äta, mysa med min lilla hud och sen ta en promenad med alexandra. När smilla har löpt färdigt ska jag nog börja ha henne hemma hos oss, det är ju faktiskt min hund!

Usch jag vill inte till sjukhuset, vill inte vill inte vill inte :( jag var faktiskt på sjukhuset förra veckan också ju :'(
imon blir det iaf mysigt, det måste det bli, han fyller ju faktiskt 20!

wish?

Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now



Picture perfect memories,
Scattered all around the floor.
Reaching for the phone cause, I can’t fight it any more.
And I wonder if I ever cross your mind.
For me it happens all the time.

Yes I’d rather hurt than feel nothing at all.
It’s a quarter after one, I’m all alone and I need you now.
And I said I wouldn’t call but I’m a little drunk and I need you now.
And I don’t know how I can do without, I just need you now.
I just need you now.
Oh baby I need you now.





22/8 -10

Så, nu är skolan igång och allt är som vanligt. Dags att att fixa extra jobba och dags att plugga. Fyfan. Hade iaf världens mysigaste dag med min pojkvän igår, vi var i kristiandstad med memme och sofia, och min pojkvän fick röka. Bara det och jag antar memmes sällskap gjorde att han var världens gulligaste kille hela dagen. Tänk hur stor påverkan ciggaretter har på folk! Idag är jag dock helt ensam, Jilke har åkte på kalas hos sin morfar i malmö och jag orkade inte följa med. Jag blir ju lätt åksjuk tur och retur i en bil ända till malmö lät inte så jätte lockande idag. Kanske bra att jag inte åkte med eftersom hans mormor och morfar alltid har massor med goda kakor och jag kan inte sluta äta då, haha ;P Så idag ska jag städa hela lägenheten, åka till mamma och pappa, kanske rida. Så det blir nog en skön dag. Slippa laga mat själv, sitta hemma hos mamma och pappa och bara vara liten igen!
Usch jag sitter också och funderar över vad fan jag ska ha för projektarbete, usch jag blir bara mer och mer nervös. Nu är vi tre i min grupp och jag har ingen aning om hur denna ska gå...
Hmm, jag får väl ta och fundera över det nu och så ska jag kolla ett avsnitt till på oc :)

Cya

18/8 -10

Sitter och dricker mitt morgon te och kollar oc. Snart är det dags att ta bilden in till sjukhuset och ta blodprover, dom ska kolla så jag inte har nått ärftligt som gör att jag kan få proppar. Så vi hoppas på det bästa och att det inte ska göra allt för ont att ta proverna. Jag hatar att vara ensam på sjukhuset :( Efter sjukhuset ska jag fika med misan och sen blir det klippning. Kanske även köper lite mer färg till håret, la i ljusbruna slingor förra veckan men vill kanske ha lite mer effekt, hmm. Jag tycker faktiskt att det ska blir sjukt skönt nu när skolan börjar, det är fan så mkt bättre än att jobba dag ut och dag in utan raster. När skolan startat kommer jag ju till och med att få vara ledig två dagar i veckan ;P Dock är det då dags för extra jobb:( Usch varför behövs pengar? Men jobbar jag så slipper jag ju sitta hemma själv när jilke jobbar hela tiden :P Haha.

Får se vaad som händer ikväll, men jag är alltid trött och jilke börjar 5 denna veckan, så det blir väl till att lägga sig tidigt. Usch nu måste jag göra mej iordning inför blodproven :S

Hoppas på att jag inte dör.


17/8 -10

Nu har jag haft min sista jobbdag, ledig i två dagar och sen back to school. Plus att jag har kommit på att det är jobbigt att inte bo hemma. Det är svin dyrt och det blir bråk om mkt som man inte räknar med. hm, man borde helt enkelt stanna hemma och leva på sina föräldrar hela livet ;) Nej men det är faktiskt mkt tuffare än man tror. Så nu står jag i valet om det kanske är bättre att flytta hem nu när skolan börjar? det kanske är bättre att vänta något år med de här bråken?
åhh varför måste allt vara så jobbigt?

11/8 -10

Hoola :) Nu har jag faktiskt varit ledig i tre dagar! :o Får se om jag behövs på jobbet imon, annars är jag ledig då med.
I måndags var jag så grymt duktig, jag åt med mamma och pappa, tvättade två maskiner, diskade upp allt, plockade iordning i hela lägenheten, städade i garderoben och putsade vår biggiga spegel i hallen! Det tog mej faktiskt nårra timmar!
Igår åkte jag och jilke till annies och köpte frallor till frukosten, sen upptäckte vi att vattenpumpen i bilen var sönder och jilke skulle till jobbet så han hann inte laga den. Det gjorde att jag fick åka till mekonomen för att se om jag kunde laga den med kylarcement eller nått, men dom sa att det inte hjälpte, och eftersom jag skulle till karlskrona och hämta jilkes mobil så fick jag fylla bilen med vatten flaskor och fylla på vatten i kylarn regelbundet hela vägen till karlskrona. När jag var klar där åkte jag till lägenheten och hämtade mer tvätt som jag tog hem till mamma och pappa för att tvätta, sen grillade jag med dom, fick med mej massa mat av dom (dom kan tydligen vara gulliga när dom vill). Sen när jag väl kom hem var klockan nästan 22.30, så jag la mej framför tvn och kollade oc tills Jilke kom hem. Haha jag har köpt alla tre säsongerna så just nu är det det ända som visas på vår tv, och det roligaste av allt är att jag har fått jilke att gilla det! igår när han kom hem sa han ''men fan sanna, nu har ju jag missat massa!'' gulligt!
Idag ska jajg hem till mamma och pappa och tvätta lite till, städa på mitt gamla rum, mamma ska färga håret på mej och sen kommer majsan och misan och myser med mej i lägenheten :)
Jag ska ju lägga ut bilder också på den men vi får vår 60 tums tv nästa vecka och då flyttar vi in den andra i sovrummet, så då kommer det se mkt coolare ut, så jag lägger ut bilder då istället!
Nu ska jag gå och vattna mina blommor för dom håller på att dö.

3/8 -10

Hola!
Denna veckan har jag jobbat! ogud vilken överraskning?? haha. I fredags hade jag och Misan myskväll, så skönt att träffa henne igen, har fan saknat henne! Och i lördags var jag ute med mia, hennes syster och nårra kompisar till dom, kul fast synd bara att musiken på mingel SÖÖG! Igår fick både jag och Jilks ledigt, så vi åkte ner till kristianstad för shopping, hittade dock typ inget, sen kom memme och fia hit på kvällen. Idag jobbade vi och nu har jajg varit och fikat på donken med johannababe hela kvällen, mysigtvärre<3 Imon blir det jobb med Linda, vi är själva och då kan man göra som man vill, gött ;9
Snart är malmö resa med brudarna också inplanerad, hmm kommentar; NICE!

jag och älsklingen köpte hem kräftor i söndags och satt och surplade i oss dom mitt i natten :)

Och jag fick lite löööön, det bästa är att det kommer mera! ;O

RSS 2.0