050113

God Kväll!
 
UUuugh, sitter och jobbar uppe på vårt andra hotell här i K-Krona, Statt. Det är större än vårt lilla JA hotell.
 
Tycker inte alls att det är roligt att vara här, det är som att jobba i ett spökslott ;) Ska sova här med, men ska försöka hålla mig positiv. Jag kommer somna, jag kommer somna ( helst utan att se spöken)
Har iaf lagt mig på ett rum som ligger mitt bland fler upptagna rum, så att jag känner att jag har folk i rummen runt mig om det skulle vara något (och badkar såklar)! Eftersom att de bara har ett ''vanligt'' dubbelrum med badkar, och det ligger längst bort i en lång mörk korridor och där bodde inga andra, så har jag lyxat till det och unnar mig ett superior rum! ;D Inte för att det spelar nån roll eftersom att jag ändå bara ska ha det typ i 7h men ändå.
 
Imorgon öppnar vi äntligen JA igen. Man vet inte vad man har förens det är borta.. haha nej men det är så grymt stor skillnad mellan JA och STATT. Vi ställer upp för varandra och hjälpt så mycket mer än vad de gör här, här är det mer varje man för sig. Och så tycker inte jag det funkar att jobba, det blir dålig stämning och det blir mycket fel= mer jobb..
 
Min förkylning tänker inte släppa heller, har sjukt ont i huvudet och det gör ont i bihålorna när jag går. Så jag har väll fått bihålsinflamation som vanligt när jag är förkyld. Men det är ju lugnt, jag har ju frikort på sjukhuset nu så det är ju bara att åka dit ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0